Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz #75376384 #13598 üzenetére
Meséld el akkor mi az alap, ha már rajtad kívül senki sem érti.
Én pedig azért vettem meg, mert reménykedtem abban, hogy a gameplaybe is bele fognak nyúlni, és úgy tűnik igazam lett. Ha ezért én vérpistike vagyok, akkor te meg vén begyepesedett f. Ott a régi, lehet vele játszani továbbra is, ahhoz nem nyúlnak.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Mit kell csinalni, hogy Anya voros teleportja ne tunjon el?
-
Lokids
addikt
Na most, hogy jön majd ladder végre esett egy mara... +20...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
ncc1701
veterán
Na még 2 unid torcs, egyiket el is adtam gyors.
Haver meg akarta mutatni, ők hogyan szokták csinálni az űbert, az lett a vége, h mefi+baal egyszerre jött ránk. Persze nem volt gond.
-
Elemental
addikt
válasz zsirfecske #13620 üzenetére
Melyik oldalon szoktad a cuccokat trédelni?
-
törölt tag
válasz zsirfecske #13620 üzenetére
Nekem elvileg van larzukom. Amint hazaérek meglesem. Milyen runara gondoltál?
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #13600 üzenetére
hoppszi, crown of thieves-t itt nem is upoltam. most esett le, hogy lehet socketelés után is, és a jewel is megmarad benne. íme a bizonyíték, d2r alatt is biztonságos az upgrade:
Elemental:
traderievzarmo:
egy karakter rush service normalon fal/lem/pul közt van, változó. mondjuk sose csináltam még, mert nem írt vissza a hirdető. discordon is vannak ilyen service-ek, de ott meg nem csapott le a lem ajánlatomra senki mikor egyszer próbáltam. socket service-t pul/um körül láttam traderie eladónál, de az mondjuk rizikósabb. pl. az eth reaper-nél elég nagyot kockáztattam, egy traderies arccal megcsináltattam, aki pul-ért akart megvenni egy 3 socket +3 tornado +3 twister white pelt-em. mivel előtte kicsit bociztunk is és tökre kellett neki a pelt deliriumhoz amiről dumáltunk is meg megmutattam az enyémet, bíztam benne. odaadtam a min. 3 ist-et érő reapert úgy hogy a pelt még nálam volt és ígértem hogy megkapja ha kész a lyukasztás. utólag ez elég nagy bátorság volt, de bejött, jobban kellett neki épp a delirium meg normál arc volt, így trade ablak jött fel larzuk után, nem pedig szó nélküli kilépésna ilyet nem akarok többet, szóval nyitott vagyok bármire.
ncc1701:
ez elég jó, grat. bár 11 a perf, de így meg nagyon szépek a kerek számok
mal a socket service? lehet, akkor az um amit én láttam nincs olyan messze. gondolom az fg-s megoldásnál a bizalom nem gond, ott a fórum garantája?[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #13621 üzenetére
Top cuccokban is meglehet unni. Régin, kicsit jobb dolgokért vagyonokat fizettünk. Pl. régi 25% fires torchert. Nem volt az már normális, ami ott ment. Vagy volt egy 19def 20 life sc-m és lecseréltem perfectre (nem írom le mennyiért, de direkt def-eset hoztam fel példának, mert tudom, hogy szereted). Nagyon begyepesedtünk már régi szerveren. Egy élmény volt D2R Hc-ban fos cuccokban rohangálni. Esküszöm, régen élveztem ennyire.
Ozora <3
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #13626 üzenetére
Vicces, hogy aktiv óráim száma a játékban (d2 és d2r) biztosan többszöröse a tiédnek, aztán mégis, ha visszaemlékszem akkor én goldwrappen és viperen kivül életemben nem uppoltam még semmit
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsirfecske
addikt
válasz Vismajor01 #13628 üzenetére
sztem a majdnem +200 def megér lem+ko-t, főleg hogy socketeltem is. még mindig jobb mint perfekt roll mid-tier fal/lem/pul itemeket hajtani um/ist körül
szóval ez csak gear optimalizálás, mert mikor már mindened megvan, akkor is kell valamit buzgálkodni
amúgy tutira sokkal több órád van a játékban mint nekem, de játékon kívül sztem épp fordítva. számomra a trade és agyalás szinte fontosabb mint a játék/farmolás. mindenki máshogy szereti!
[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
"Socket quest az 20fg. Az kb mal."
Ez normálon ennyit érhet? Mert rendes karakter végighúz valakit normalon talán 15-20 perc alatt, teleport nélkül. Én 3x mentem el Larzukig kiskarival Sigon+Cathan set itemekkel, Crushflange-vel és Manald heallel kicksinnel, egy kör volt 1,5 óra.
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #13634 üzenetére
Kellene csinálni egyet. Ha indul a ladder lehet belevágok. “uhh áhh” “híjjjá híííjjáá” Van egy Spearozon is tervben. Hidegen hagy meddig tart egy run. Hentelni. Gyakni. Aprítani szeretek.
Ozora <3
-
Kiss_R
tag
Asszem ma visszamegyek Travincalozni, mert sosem lesz meg a CoH. Most megjött a kedv hozzá, 1,5 hete nem Diabloztam. Még a Riftsin változaton gondolkodtam, nagyon mókásnak tűnik.
“uhh áhh” “híjjjá híííjjáá" - kezében a láncos buzogány, BDSM
Fendes amazont néztem, sosem volt olyanom (mondjuk javazon sem), érdekesnek tűnik az is.
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #13637 üzenetére
Igen. Egyik sem egy tucat kari. Csak a Fend bug miatt figyelni kell. Lándzsás amának nagyon drága a 3sox tiara és bele a három 40/15. Bár sokan írják nem kell ennyire túltolni, de ugye ha így szép, így jó, akkor becsípődik. Ám sajna eth 190+ ed-s Hone Sundan sem esik minden sarkon. De ha megvan, Baal-ék úgy pukkannak ki, mint egy lufi. Kicksin jóval olcsóbb. És igen. BDSM. Korábban én is ezt írtam róla. Pöpec kis kari.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13639 üzenetére
3 holy shield 5 sox (cta), 3 foh+3 convi 5 sox (foher pala), 4 sox (forti) 3 hammer / 3 concentration (hammerdin), ezek
Ozora <3
-
Kiss_R
tag
Ha már ritkább buildek, a rabies druid sem lenne rossz, bár elég drága az endgame gear hozzá; mid gameben nem tudom, életképes lehet-e. A terjedő ragálynak is van egy bája.
Talán ez is kap némi pozitív törődést a blizztől.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #13641 üzenetére
Én szeretem a ritka fan karikat.:-) Pl. Ranger Paladin. Több variáció van. Ice bow, Faith fana és holy shock aurával. Vagy unique itemeke közül a Kuko Shakaku vagy Widowmaker. Vagy ezzel.
Ozora <3
-
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #13628 üzenetére
Pontosan. A mostani viperem már nincs is uppolva. A goldwrap is ugye csak a plusz slotok miatt.
-
zsirfecske
addikt
köszi, akkor szinte semmit nem ér. mondjuk lawbringer elvileg ebben működik, sajna a black nem. előbbi viszont gondolom pont palának nem olyan buli.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13644 üzenetére
Drága dolgok. Nem szívesen költenek rá. Hotoval elvannak.
Csinálok vmi fan karit sc-n. Megjött a kedvem hozzá. Tudunk majd tradelni. :-)Ozora <3
-
wm2
őstag
-
zsirfecske
addikt
tökéletes
buriza crossbow egy csomó fire charmmal? lol, bejön.
anno mikor kijött a lod, nem értettem semmit a játékhoz és crossbow-val lövöldöztem, necrom volt és mindent strength-re pakoltam, csonti summonokkal. hamar kifulladt, főleg hogy asszem akkor még respec se volt. egy ilyen palát én is tolnék simán már csak nosztalgiából
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Fury druidhoz tudnátok ajánlani valami jó buildet?
Grief + Stormshield kombóval hatékony vagy mindenféleképpen kétkezes kell neki?
Forti nélkül mit tudnék vele biztonságosan farmolni?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13648 üzenetére
Szerintem is. Kuko Shakakuval gyerekjáték a Nightmare. Hell-en már kell a matek. Majd attól függ milyen bowt sikerül szerezni. Egy ilyet uppolni pl. Kezdődik itt a karácsonyi felfordulás, de még idén elkezdem sztem.
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest