Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz #75376384 #13700 üzenetére
Dehogy. :-) Átviszed nonba, de ott nem fogod tudni kirakni.
For the first time, players will have the chance to unlock a host of new Rune Words in the Ladder system! To be clear, these Rune Words have never existed in the game before, and they will not be accessible in non-Ladder play like the previous set of Ladder-only Rune Words in the original Diablo II experience. At the end of a Ladder season, players who successfully made these Rune Words will have their Ladder characters be moved into a “non-Ladder” version of the game.
Tehát az új rúnaszavakat is érinti. Sokan fognak maradni NL-ben. Tapasztalatból tudom. Sok mindent kiraktak most. Van minden. Csak ki fog alakulni egyfajta perfekcionizmus, ahol a perfect, vagy ahhoz nagyon közeli itemekre fog rámenni mindenki. Illetve a ladder only itemek drágábbak lesznek még akkor is ha low itemek.[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
Win-T
senior tag
Most komolyan ha eddig elfértek ezek a nyomorult rúnaszavak meg uniqe-ok non ladderben akkor mi a faxért nem lehet megtartani őket továbbra is? Az újonnan kitaláltakat értem azok legyenek ladder onlyk, de ami már eddig elérhető volt újra elzárni a lehető legnagyobb ökörség amit elkövethetnek.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13703 üzenetére
Mondjuk új unique cuccokról nem olvastam. Vagy lehet elkerülte a figyelemem.
Presently, we’re considering four months for Ladder Seasons.
Viszont ez nem vmi hosszú. Eddig kb. 1/2 év volt.Ozora <3
-
Win-T
senior tag
válasz zsirfecske #13703 üzenetére
A [#13698]-es hosszászólásból szűrtem le ezt, de ha valóban nem így lesz van akkor nyugodtan alszom.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13697 üzenetére
Nem gond, magamnak csináltam. Még egy griefre lehet rámegyek reset elött.
-
wm2
őstag
Viszont ha nem így lesz, marad minden ahogy most van, akkor mi értelme lesz a laddernak? Kirakni egy Plaguet?
Na mindegy. Majd kiderül. Az a lényeg, hogy régi D2-ben nagy különbség van ladder és non-ladder között. És nem a rank miatt játszottunk ott.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
én végighallgattam a mrllamasc-s developer stream-et, a készítők elmondták, hogy több kontent van tervben, új rúnaszavak és stb, de nem rögtön az első ladderbe kerül be minden, abból csak 2 új rw-t teaseltek (felteszem azért lesz 3-4) és az a tervük, hogy fokozatosan tolnak be dolgokat. indul a PTR és az ottani tapasztalatok alapján is nyitottak bármi meglátásra, változtatásra balancing kapcsán is.
-
Win-T
senior tag
válasz ncc1701 #13707 üzenetére
Ezt értem, de most, hogy még nincs ladder ki tudom rakni azt a spiritet és ha elindul én továbbra is ki szeretném tudni rakni, mert nem ladderezek. Erre mondom, hogy faszság lesz ha beszüntetik ami eddig elérhető volt, szerintem ez visszalépés. Aki ladderezik azoknak lesznek (legyenek) újak amikre vadászhat.
De mostmár akkor össze vagyok zavarodva rendesen, hogy mi lesz valóban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És azon felül hogy a játékosbazis kis elitista részét kielégítsek van bármi más értelme is a laddernek?
van egy mostani játékmód, amiben elérhető minden eddigi tartalom. A fenti logika mentén a tartalom egy részét atteszik ladderbe, hogy ezzel növeljék az ottani játék kedvet, aminek amúgy semmi értelme, hiszen csak pár oda atpakolt tartalom az extra. Szeretném látni emögött a logikát és nem csak azt, hogy megosszák a játékosokat. -
wm2
őstag
válasz #75376384 #13716 üzenetére
A ladder tartalmat tették át non-ladderbe addig, ameddig nem indítják el a D2R szezont, amit 4 hónaposra terveznek. (Ehhez szvsz még mindig nagyon instabil a szerver, csak ma reggel volt annyi interrupted meg egyebek, hogy inkább kikapcsoltam.) Ez a ladder tartalom érhető most el mindenki számára. Nem csak a Grief/Forti rúnaszavak, vagy olyan unique itemek, mint a Reapers Toll, hanem az uppolás is. Tudom, hogy nem lehet mindenki igényét kielégíteni, de ha így maradna, annak szerintem semmi értelme nem lenne.
Ozora <3
-
Win-T
senior tag
Hát nem tudom, de az olyan, már kevésbé elhivatott játékosokat mint plédául én ezzel szerintem tuti elveszítik és azt gondolom az ilyenek a csendes többség.
Kérdés mennyire érdekli őket. -
B. Tamas
aktív tag
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
wm2
őstag
válasz #75376384 #13721 üzenetére
Voltak olyan játékbeli ismerőseim, akik nem ladderoztak. Szóltak, hogy tudnál áthozni ezt meg azt. Nem volt idejük ladderozni. Stb. Volt, hogy én is csak nl-eztem. Egyáltalán, soha nem éreztem, hogy ez megosztaná a játékosokat. Annak viszont semmi értelme, hogy gyakorlatilag lenne 2 ladder, annyi különbséggel, hogy az egyikben van 1-2 új item + 1 reset. A rank senkit nem érdekel. Meglepne ha a Blizz így gondolkodna, bár írta itt vki nagyon jól, hogy “lesz itt minden is.” Úgyhogy nem kizárt.
Ozora <3
-
B. Tamas
aktív tag
válasz diegho #13724 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi reakció jön. Mindenestre az a +2 skill csábítóan néz ki. Mindenestre elteszem talonba, hogy ilyen is létezik. Köszi.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Amartus
senior tag
Érdekes gondolatok a ladder kapcsán. Véleményem szerint az biztos, hogy ha elvesznek majd itemeket, vagy rszavakat a nl-ben a mostanihoz állapothoz képest, akkor sokan ezt "büntetés"-nek fogják majd fel. Az pedig nem jó.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
zsirfecske
addikt
szerintem itt súlyos félre- és szövegértési gondok vannak. senki nem mondta hogy spirit-et elvennének. csak az újonnan majd bekerülő, még biztosan nem is tudható dolgokról volt szó. ráadásul még jön a 2.4 is előbb, amiben a balance-nak is lehet itemizációs vonzata és majd csak onnantól válik el a ladder és a nonladder.
tehát majd egyszer ladder előtt nyilvánosságra hozzák mi az újdonság, miért érdemes bárkinek ladder karit indítani a friss economy-n és fresh start-on túl.
hangsúlyozom, hogy szerintem, de lehet én vagyok helikopter
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13729 üzenetére
Én annak örülnék, ha tudnék játszani, de ma folyamatosan dobál offlinera. Ezt kellene rendbe tenni előbb.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
igen, és lássuk be a 60 sec wait time is elég gáz, pl trade-nél már indexelnem kell melyik mule-nál mi van, mert 5-6 karit végignézni 5-6 perc, joggal nem szeretik kivárni az emberek.
szóval van teendő még addig, de ezt tudják is az elejétől. kvázi post release beta ez még a ladderig. de addig is élvezhető. kicsit tényleg olyan mint a beta volt, hogy elvagyunk vele, de a progress nem lesz átvihető ha jön a ladder
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13731 üzenetére
Jah. De ezt sokan írják is jsptől kezdve, reddittig tele van elégedetlenkedőkkel.
Olvasgatom a karikat amiket kinéztem. Meg nézem az árakat. A Ranger nem lesz vészes, de nem is komoly. Treacheryben az is el lesz, mint a befőtt. A többi akkor lesz képben, ha látom mit értenek balance alatt. Spear Ama viszont drága. A tiarak, circek, diademek, jewelek nem egy zsák paszulyért mennek. Tartják az árukat. Physical Bowa, ami még nem vészes. Ezt akarnám is tesztelni, de ma elég sokszor levágott és meguntam. Szerencsére pont nem akció közben volt.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
figyelem, hosszú poszt! tldr: fury kutya nagyon tápos.
tegnapi trade fejlemények nyomán írkálok most egy kicsit sokat, mert nagyon durvának találom, hátha ti is. az volt, hogy meglévő +1 shapeshift +life skillereim mellé (+39, +34 és +30 life) vettem az alábbi három újat, rendre 1 um+3 pskull, 1 lem és 1 fal(!)-ért:
(én már az elsőnek is örültem, de a másik kettő meg egyenesen ingyen volt)ezeken kívül volt még 3 plain skiller régről, szóval ha már így alakult, próbaként beraktam mind a 9 db skillert, a +3 shapeshift prebuff amu és a +5 mang song staff swap mellé. így elég komoly lett a shapeshift skill tree-m:
azaz így 15+ percig tartó farkasforma van elég brutál ar és ias buffal. igazából az időtartam miatt asszem ki is pakolhatom a plain charmokat ilyenkor és mehetek vígan kalimpálni (bár a fure/feral rage dmg így csökkenne valamit).mindezek mellé új amum is lett a highlord helyére, egy elég jó metalgrid (ist-ért vettem):
így az ar elég brutál még limb enchant nélkül is:
a life meg alulról nyaldossa a szemnedvesítő 5400-at, miközben a res-ek fullosak. nyilván utóbbit überhez még érdemes feljebb nyomni, de 3 gc helyére bármi befér, akár még frw és ar/life gc is. de arra nincs szükség, enchant-tal simán lehetne pedig 20k ar is belőle
szóval ez így nekem már szinte túl metál is, némi öltözködéssel meg prebuffal simán ki lehet hozni egy negyed óráig elpusztathatatlan robot kutyát.
szóval ennyit az endgame fury druidról, megnéznék egy hasonlóan feltápolt wind druidot is. persze itt a dmg relatíve alacsony, mert CB a fókusz, de egy botd eth gp-vel vsz lemálna minden a képernyőn, max a ricbcracker 50% fhr bónuszát lenne csak nehéz helyettesíteni, hogy meglegyen a 86% breakpoint.
-
shotika
őstag
válasz zsirfecske #13733 üzenetére
Iron Goelemet használod vmire?
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
ncc1701
veterán
Bakker, ezzel nem nagyon kihívás a játék.
-
zsirfecske
addikt
válasz shotika #13734 üzenetére
egyelőre nem, de most hogy mondod, kipróbáltam. nem csak game váltásnál, hanem amúgy is könnyen lehal.
ja és a fentihez még annyit, hogy a life az whisp-es érték, de csak 1 hard point van még rajta, majd 2.4-el fel lesz turbózva és akkor kimaxolom, grizzly-n is csak 1 van. jó a kettő együtt nem fog menni maxon, lev 87-en most 12 szabad skill point-om van, majd meglátjuk melyiket buffolják jobban és azt tolom.
ncc1701:
mondja a paladin amúgy ja, lehalni kb lehetetlen vele, főleg hogy már eddig is állt a a lecsóban gond nélkül. azért a fizikál immune szopi vele, vagy lawbringert hurcolok swapon, vagy csicsóra kell hagyatkozni. ezért még van cél, az eth forti. meg egy coh, hogy a 2x5 all-res charmot is lehessen kukázni (mondjuk fenti képeken nincsenek bent, ahogy más res charm se) és még lassabb legyen a pwm[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Nagyon jó! Nem kell oda frw sztem. Használj egy 1-% MF Gc-t.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
mf gc gheeds-et sem hordom, a magic find-ot kvázi feleslegesnek tartom, mivel drága stat és annak az esélye hogy jó roll essen egy igazán jó cuccból minimális. inkább rúna drop és base itemek. um/mal/ist vagy határ mákkal még feljebb is lehet menni egy jó eth weapon/armor base-el. ezekből pedig már szinte bármiből high rollt trade-elsz. egyszerűbb és olcsóbb. pl most néztem botd miatt, hogy egy szinte bármilyen ed-s eth great poleaxe/eth giant thresher már hr kategória, egy top archon plate detto, akkor tökre nem kell unique-ban gondolkodni. azokból úgyis mindig lesz rogyásig választék, épp a seregnyi magic finder miatt.
-
shotika
őstag
válasz ncc1701 #13694 üzenetére
Nekem a legjobb cuccok helyei:
ACT1 - gyakorlatilag minden területen esett valami fasza, mondjuk ezt farmolom a legtöbbet.
De ahova sokat megyek: Pit (de általában mire megtalálom, végigírtom a mapot és sok drága cucc esik), BoneAsh / Corpsefire (őket sokan lebecsülik, pedig szoktak érdekeseket dobni), Stonefield (Tristram), Countess (de van hogy végigjárom az egész helyet, mert sok rúna esik), Andariel illetve néha Bloodraven/Mausoleum. COW level - ezt sztem nem kell magyaráznom.
De sokszor végigmegyek a Bloodmore- Cold Plains- Stonefielden, mert rengeteg mob van, és relative könnyen halnak. Néha Black Marsh-t is körbejárom.Act2: Arcane Sanctuary - innen néha elmegyek Durielhez is, de ő még az életben nem dobott semmi jót. Ancient Tunnels (bár csak ritkán jövök ide).
Act3: változó. Travi és Mefi, de nem szeretek ide járni, mert ezek sztem a játék legrohadékabb helyei, főleg amikor Mefit keresem és jönnek a robbanós fétisek...
ACT4: River of Flame és Diablo, bár néha a City of Damnedtől megyek ha olyanok a mobok.
ACT5: Frigid Highlandsen alul felül a két unique szörny. Pindleskin. Glacial Trail - Boneshaw (ott a szörny és a láda is dobott már fasza cuccokat). Baalt már ritkán csapom le mert még sose dobott jótHavernak Tristramban esett Shako.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz zsirfecske #13736 üzenetére
Kár Jó lenne ha lehetne állítani az aktivitását. Pl ha védős/aurás cuccból csináljuk, akkor maradjon mellettünk, ha megtámadós, akkor nyomja. MEg ennél az itemnél gáz, hogy kilépés után eltűnik.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13738 üzenetére
A jelenlegi béta helyzetben az eth 39@ Vortex nagyon jó áron ment el. Zéró MF-el. Nyomom tovább hátha esik vmi ritkaság még. Javelinekre vagyok ráizgulva. Magic, rare, eth stb. De a craftolást sem adtam fel.
Ozora <3
-
ncc1701
veterán
válasz shotika #13739 üzenetére
Most már be sem merem írni, h ancient tunnelsben esett egy Lo. Palának. Első körben. Asszem ebből grief lesz. Azt mibe szokták rakni, vmi superior phase blade?
Ja, merthogy reset megvolt, nem végleges mf cuccban van rajta 404% mf. Igaz, nekem elég a 75fcr build. Hasít szépen, űbert majd meglátjuk, de max kicsit lassabb. Viszont még csak lvl 87, nem maxosak a hammer skilljei.
Egyelőre élvezem, h relatív kevés az immun, cold sorcit ez szépen tudott lassítani.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
válasz zsirfecske #13729 üzenetére
Így van, nem fognak törölni semmit, ami most elérhető.
Januárban indul a ladder, abban lesznek új cuccok, azokat majd nem lehet kirakni non-ladderben, se áthozni oda.
Én tuti nem fogok ladderezni, francnak sincs kedve nulláról elkezdeni az egészet egy-két új tárgy miatt.
Érdekes módon D3-ban mindig nyomtam a szezont, ott valahogy más volt, meg persze sokkal könnyebb is felhúzni 70-re bármit.
-
shotika
őstag
válasz Franklin #13745 üzenetére
Nem úgy van, hogy a ladderes cuccokat át lehet majd hozni? Én úgy látnám értelmét, hogy vannak only ladder cuccok, rúnaszavak, amik nem eshetnek NL-ben, viszont ha véget ér a szezon, akkor át lehetne hozni, viszont újat csinálni, találni már nem lehetne. Így sokkal értékesebbek lennének a ladderes cumók.
Anno D3-ban is voltak szezon only itemek, de azok is átkerültek végül NS-be.
Más.
Asszem ezt félrerakomMeg esett egy ilyen is: (ha ér valamit, és vkinek kell, akkor ingyen vihető)
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #13736 üzenetére
Ideje full strengthre menni :)
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsirfecske
addikt
válasz Vismajor01 #13749 üzenetére
vicces, de lehetne, amúgy már ígyis van rajta 100 hard pont (low dmg cb miatt jól jön), abból még simán betolhatnék vitába vagy 35-40-et
de mondjuk eth botd-vel kéne is pakolni rá és még több értelme is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest