Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
need
addikt
Sziasztok..
Kb. 1 hónapja vettem meg a DiO2 újra gondolt változatát és így 1 hónap távlatából rá jöttem hogy nem értek semmit az egészből
A legcikibb az egészben hogy közel 2 évig toltam a DIO3 és szinte mindent elfelejtettem legfőbbként azt hogy hogyan kell játszani..Szóval van itt egy kedves ismerősöm akik segített megtenni a kezdeti lépéseket és egy Sorceress estem neki a dolgoknak tudom ott van fent az összefoglaló nézegettem már..
Persze már normál fokozaton elbasz*am amit csak lehetett lásd. lukasztást.
Most nightmare fokozat és 54 szinten vagyok.. kaptam egy kis [mankót] korábban és ezt kezdtem el nézegetni és rá jöttem hogy nekem ebből lóf*sz nincs meg..Na most itt el is akadtam rögtön de kifejtem miért..!
Kezdjük a Crystal Sword elmentem bocizni ott dobott simát meg 1 és 3 lukast de ugye ebből 4 kell..akkor most az Act-5 csinál rá még 1 lukat vagy tegyek oda egy simát és arra tesz 4 lukat..?És akkor fentebb olvasom hogy ez se így van vagy is esélyes hogy nem 4 luk lesz rajta.
De ha már lukasztásról van szó elkezdtem nézni Horadric Cube recepteteket találtam egy [videot] ahol a tag lukazgat szorgalmasan na én is gondoltam csinálok egy jó pajzsot..
Bocizásnál dobott egy fehér pajzsot volt annyi alapanyagom de de a nyomorult csak 2 lukat rakott rá..akkor ez is esély latolgatás ezek szerint..?
A szett többi részét még nem nézegettem hogy mit hol találok meg tudom van a drop tábla ott akarom majd..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
shotika
őstag
Normal bocin esett Crystal Swordre fixen 4 lukat fúr Larzuk - de ez csak az itt esett CS-re igaz, mert ez az egy, aminek erre megfelelő, állandó item levelje van. (Larzuk mindig az elérhető maximális socketet rakja az itemekre.) Bárhol máshol esett CS-nél már össze vissza fogja rakni erre az itemre a socketeket.
Horadric Cube-nál jól látod, ha recepttel csinálsz socketet itemre, akkor random rakja a socketek számát.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zsirfecske
addikt
válasz shotika #14304 üzenetére
bocs de ez vagy nem érthető, vagy részben nem igaz.
leírtam már itt én is sokszor, itt egy keresés rá.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #14293 üzenetére
-
need
addikt
válasz zsirfecske #14305 üzenetére
leginkább ez nekem szolt..köszi szépen megnézegetem
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz zsirfecske #14305 üzenetére
akkor most a kérdésemből kiderül hogy megértettem e a dolgot vagy sem
tehát 54 szintű vagyok Boci normálon eső Crystal Swordba Larzuk 4 lukat fabrikál..? elvileg igenÉs akkor jön az a rész hogy 3x mehetek Larzukhoz jó én már csak 2x akkor ki kell farmolni valahogy Drop tábla alapján vagy másik karakter félhúzása..? A kocka az lutri úgy látom..
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
zsirfecske
addikt
fú nem a te szinted számít hanem a szörny szintje ami dobta, az meg egyenlő az area levellel (spéci lények magasabbak kicsit). de most ehhez már késő van, amúgy meg erre ne pazarolj larzukot, van két 4 lyukas superior cs-em is eladó fal rúnáért listázva, egy larzuk quest sokszorosát éri mint amiért én ezt a kész cuccot adnám.
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz zsirfecske #14310 üzenetére
-
Coyot
őstag
Kicsit segítenétek?
A kérdés az lenne, hogy pontosan milyen itemek és miért érnek sokat, hogy tudok ennek utánanézni? Szeretnék én is bizniszelni, de attól tartok hogy sok jó cuccot dobtam már elA gondom igazából az hogy néha előszedem a játékot, de 82es blizz sorcival meglehteősen nehézkes az előre haladás már hellen. Act3-ban már sokszor fő a fejem a sok cold resistes monsta miatt.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
törölt tag
válasz zsirfecske #14314 üzenetére
Fölötte!
-
-
törölt tag
válasz zsirfecske #14316 üzenetére
Hidd el, hogy fölötte!
Az, hogy te fordítva használsz valamit, az a te problémád!
Könyvet is gondolom úgy olvasol, hogy a lap alján kezded, és haladsz felfelé... Mármint ha olvasol egyáltalán könyvet! (és elnézést, ez nem személyeskedés akar lenni, csak már egy ideje úgy veszem észre nem divat) -
zsirfecske
addikt
válasz #21346560 #14317 üzenetére
mondanám hogy értelek, de nem. mindegy, legyen fölötte, az időbélyeg se számít a hsz-en ami szerint sorbarendez a fórum, fentről lefelé
de hogy on is legyek:
#14306 hsz-emben a törött archon 441 def lett sajna csak javítva, de 3 socket legalább. 2x lem-ért elvitték. bezzeg ha esik egy ko public runban, rohan rá mindenki, de még a ral-ra is, ezt meg eldobják. mondjuk sokat foglal az tény, lehet nem mindenkinek éri meg eltenni. de én szeretem ezeket rollolgatni, móka.amúgy esett tegnap 8p bocin egy Sur, valaki felkapta, a dmg dealer csákó ki is akadt hogy elhalászták előle. nem én voltam, engem is bánt. nyilván mivel arra hajtok, csak ilyenek lesznek, aztán majd kapom a ber/jah-ot a pofimba
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
válasz zsirfecske #14314 üzenetére
Konkrétan a te hozzászólásodat nem olvastam.. ne már
Attól tartok rohadt sok értékes cuccot eladhattam már
-
zsirfecske
addikt
válasz Bobrooney #14319 üzenetére
ezzel mindenki így van, emlékszem a socket nélküli eth armorokat és fegyvereket az elején eldobtam. a superior fehéreket se nézegettem, pedig minden nap van valami, tegnap pl egy 15 ed great poleaxe esett. ok, az csak egy rúnaszóra jó (silence), de ahhoz eléggé
a magic jewelek (lásd ezt), charmok és gyűrűk még op-bb kategória, a rare csizmák és kesztyűk szintén, lásd redditen egy csákó wishlistjét amin tegnap kiakadtam:
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Szerintem azok az itemek értékesek amelyek belekerülnek valamely népszerű buildnek a leírásába. (nyilván az itemnek jelentősen hozzá kell tennie ahhoz amit abban a builden el akarunk érni (pl: über, speedfarm, akármi..)) Ha ennek akarsz utána olvasni, akkor a népszerű buildek leírásában a gear részeket kell elolvasnod és megérteni, hogy mi miért fontos.
Ha a játék során talált és talán értékesnek tűnő tárgyról akarod eldönteni, hogy az értékes-e vagy sem, akkor én a Traderie oldalt javaslom, ott néhány kattintással és értékek megadásával meg tudod határozni, hogy az mennyire értékes, kb. mennyi van belőle a piacon, és el tudod dönteni, hogy érdemes -e az eladásával foglalkozni, eltárolni amíg valakinek éppen arra lenne szüksége.
Talán épp ez a legegyszerűbb megoldás - szemben azzal, hogy a játékmechanikát részletesen ismerd - hogy megnézed mennyit kérnek valamiért a játékosok.
Szeretnék én is bizniszelni, Én mindenképpen ajánlom, szerintem szerves része a játéknak. Nekem zsirfecske ( ) segített sokat, hogy elkezdjem a fenti oldalt használni. Olyan runákhoz jutok hozzá egy-egy trade során, amit játékban még csak nem is láttam, pedig igyekszek farmolni eleget.
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
Na ez nagyon jó, köszi! Megnézem majd este. Sok időm nincs játszani, de 1-2 naponta azért henteltem mostanában egy kicsit. Majd most jól megnézem a trades oldalt
Igen a rúnákkal bajban vagyok. Mert a legnagyobb ami esett épp tegnap az egy PUL vagy mi volt. De hát még van felette vagy 15 szint. A jobb cuccokhoz meg iszonyat mennyiség kell.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
zsirfecske
addikt
1 tucat 8p baal run alatt 4 fehér armort tettem el úgy hogy senki nem mozdult rá: 3x archon plate (415, 427 és 518 def) és 10ed dusk shroud (518 def). talán um+ist érték együtt ha mákkal socketelem/larzukolom.
-
pachito
őstag
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz pachito #14326 üzenetére
mit kell most venni olcsón aminek felmegy az ára fire sorcnál? hehe
druidnál fury-t ar-ben tápolták, a spirit buff meg csak +25% dr? többet vártam, de jobb mint a semmi, kutyák és grizzly azért erősebb lett.
necro fura, nem nagy változás, barb szintén, bár war cry-t is megbuffolták nem is picit.
szerk.
ja és a merc-eket nem is néztem még, bár ott se nyúlta annyira bele, max a barbárnál.és hoppá a meglepi, ez az igazi csicsó buff:
Insight - Now can also be used with Bows and Crossbows[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz zsirfecske #14327 üzenetére
Druidhez nem sok közöm van de nem tünik rossznak..a baba változások viszont szánalmasak. Increased Stamina / Frenzy synergy? Nem lehetett volna valami értelmes pre req-et keresni neki?
Throw damage increase..oké. Sose igazán a damage volt a probléma.
A dev-ek elengedték a babát, elég keményen.Holy Fire megintcsak ütős lett.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz pachito #14328 üzenetére
hát lesznek meta változások vsz, kíváncsian várom egy hozzáértő streamer meglátásait, nekem nem sok rálátásom van egyelőre ahhoz hogy ennyiből megítéljem. a karik felét nem is ismerem eléggé.
közben elkelt a 15ed dusk shroud 3 ist-ért, not great not terrible
szép lassan gyűlik a rúna, szép lassan mint anno ncc1701 csinálta, 7 ist, 1 gul, 1 vex, 1ohm ahol járok, azaz kb 19 ist. ebből még bramble se lesz egyhamar hr drop nélkül, nem hogy engima -
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #14329 üzenetére
Jaj. Mire összejött így az enigma, addigra kb meg is untam a játékot. Az új palám még le sem vittem űberezni, griefet a kezébe sem adtam még. A kulcsok is csak foglalják a helyet.
-
zsirfecske
addikt
Traderie Diablo 2 - Resurrected kereskedőoldal használataA Diablo II-ben a tárgyak nem köthetők az egyes játékosokhoz, szabadon oda lehet adni őket másoknak és korlátozások nélkül kereskedhetünk velük. Így a játékos az általa leginkább áhított tárgyakhoz előbb is hozzájuthat minthogy megtalálná őket a játékban, ami nagyban növeli a haladási sebességet és a farmolás hatékonyságát.
Sokan vannak úgy vele, hogy szeretik maguknak kiütni mindazt, amire éppen szükségük van. Akik viszont nem ódzkodnak egy kis trading-től, azoknak a Tradeire egy nagyon hatékony eszköz lehet a tárgyak cseréjére és a karakterek tápolására. Az oldal használatához az alábbi rövid leírás nyújt segítséget.A Traderie működése:
Az oldal használata értelemszerűen regisztrációhoz kötött. A regisztráció során néhány általános adat megadását követően pár dolgot még beállíthatunk az oldal működésre vonatkozóan. Az oldal alapvetően akkor listázza az általad eladni kívánt dolgokat, ha a felhasználó online (zöld) vagy busy (sárga) elérhetőségre van beállítva. Ha nem játszol, kikapcsolod a gépet, alszol stb. akkor célszerű offline (piros)-ra állítani jelenlétedet, mert ilyenkor a rendszer nem listázza a cuccaidat, így azokra ajánlatot sem tudnak tenni. Érdemes erre figyelni, mert ha nem sikerül az üzlet valami miatt (pl az egyik fél nem válaszol órákig), akkor azt jelenthetik, vagy szimplán csak kellemetlenséget okozhat a másik félnek. Elvileg már a regisztrációnál, de a beállításoknál utólag is megadható, hogy az oldal hangjelzéssel jelezze, ha valaki ajánlatot tesz egy általad hirdetett tárgyra. Ez jól jön, amikor éppen játékban vagy. Persze ehhez az oldalnak egy böngészőben futnia kell közben (de a Discord integrációnak köszönhetően telefonos app is értesíthet a bejövő eseményekről!). Ha sokat trade-elsz, ajánlott már rögtön a lobby-ban létrehozni a játékot (névvel, jelszóval), hogy ha valaki csatlakozna, akkor elegendő legyen behívnod őt és ne kelljen kilépned az aktuális körből. Nem árt azonban tudni, hogy a legtöbb ember level 1 mule karaktereken tárolja a cuccait, így azok csak normál játékhoz fognak tudni csatlakozni. Emiatt nagyban megkönnyíted a trade menetét, ha szintkorlátozás nélküli normal game-ekben kereskedsz, és ezekre a beállításokra mindig figyelsz.A keresés működése:
Ha el akarsz adni valamit, érdemes előtte rákeresni, hogy az mennyit is érhet. A tárgyak név szerint kereshetőek, de legtöbbször elég csak a név elejét beírni. A tárgy adatlapján az egyes tulajdonságokra soronként szűrhetünk, a „Min” értéket mindig meg kell adni, a "Max" viszont nem kötelező. Az egyedi (unique) tárgyak esetében csak a releváns, változó sorokat szokták a hirdetők megadni, mert a honlap oldalt amúgy is mindent kiír az adott tárgytípusról. A legördülő menükben a rengeteg variáció miatt könnyebb úgy megtalálni a kívánt tulajdonságot, ha elkezded beírni azt, amit keresel (pl all (res), vagy life). Célszerű keresésnél a megfelelő platformot (PC/switch/PS/xbox), softcore-hardcore, ladder-nonladder feltételekre odafigyelni. A régiók a játékban (EU, US, ASIA) átjárhatók(!), csak ahhoz teljesen ki kell lépni, és a battle.net launcherben az adott régiót kiválasztva a játékba újra belépni. Sokan szeretik ezt a macerát úgy elkerülni, hogy listázzák a profiljukban a Battletag-jüket, és arra kérnek hogy inkább vegyétek fel egymást ismerősnek, mert úgy régióváltás nélkül lehet régiók közt egymás játékaiba átugrani. Régióváltáskor minden átmegy a játékossal (stash, karakterek), nem kell aggódni miatta, a rendszer mindent real-time szinkronizál.
Az oldalon a kereskedelem alapját a rúnák képezik, így abban érdemes ajánlatot tenni, de megadhatsz általad kívánt tárgyat is ellenértékként, illetve gyakori a kulcsok és gem-ek cserealapként való használata is. Lehetőség van beépített alkudozásra, azaz mikor ajánlatot (offer) kapsz egy vevőtől, arra te is adhatsz válaszajánlatot (counteroffer), de rögtön el is fogadhatod, vagy el is utasíthatod azt. Az alkudozási fázisban már az ajánlattevőnek tudsz üzenni (message), viszont amíg ő nem tett ajánlatot, a chat-elést kérni/jóváhagyni kell.Tárgyak felvitele:
Ha kereséssel meghatároztad az eladni kívánt tárgy értékét, vagy ha már tudod mennyit akarsz érte kapni, akkor az „Add listing” opcióval azonnal feltöltheted. Ez elég értelemszerű, legördülőmenüs módszerrel van megoldva, lehetőséged van fix árat meghatározni, ár nélkül várni ajánlatokat, vagy irányárral, alacsonyabb vagy eltérő ajánlatokat is várva feltölteni a cuccokat. Amint egy tárgy listázásra került, látható a saját eladó tárgyaid közt (Listings), és 24 óra elteltével frissítheted a listázást (Relist). Sajnos árat módosítani a listázott tételeken egyelőre nem lehet, és megjegyzéseket sem írhatsz hozzá. Mivel néhány class specifikus tárgy karakter skill tulajdonságait sajnos egyelőre nem tudod kiválasztani (Pala scepterek, Assa claw-ok, Druid pelt-ek, Barb helm-ek stb.), néha kreatívan kell őket listázni vagy azok tudta nélkül, chatben beszélni róla az érdeklődővel. Kerülőutas megoldásként sokan a profiljuk kitölthető szöveges mezőjébe írják be az éppen eladó ilyen tárgyak extra jellemzőit (pl.: Ormus +3 Teleport).
Az adás-vétel:
Ha megvesznek tőled vagy te veszel meg valamit, bejön egy chat oldal, ahol viszonylag egyszerű kommunikációval (gyengébb angolosok se rettenjenek el) megbeszélitek a játék nevét és jelszavát, ahol a trade-et nyélbe ütitek. Ez teljesen biztonságos, játék közben, célszerűen a beépített Trade ablakban zajlik. Általában Act 1-ben találkoztok, rád kattintanak vagy te kattintasz rájuk, és a Trade menüvel már elő is jön egy ablak. Beteszed amit kínálsz, vagy amivel fizetsz, a másik fél is így tesz, és ha meggyőződtetek arról, hogy minden cucc tulajdonsága rendben van, akkor pipáltok. Két zöld pipánál cserélődik automatikusan az összes betett tárgy. Ha valaki az egyik zöld pipa után belenyúl, vagy kivenne bármit, akkor azonnal pirosra vált a pipája, és nincs trade, tehát nincs átverésre lehetőség.
Ha megvan a deal, utána lehet értékelni az eladót és a vevőt is, ami nagyban segíti a rossz eladók kiszűrését, bár szerencsére nagyon ritka, hogy valakinek ne 5 csillagos értékelés járna.Jó csereberét és vidám játékot mindenkinek!
Az összefoglaló Cadal ötlete és munkája
(Alapja a korábbi rövid leírásom, a fentieket csak kiegészítettem és készre szerkesztettem)[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsirfecske #14327 üzenetére
Semmit, gondolom nonladderbe ezeket a dolgokat nem emelik be.
utdetailing.hu
-
Coyot
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz tibcsi0407 #14338 üzenetére
a 2.4 egy balance patch, független a laddertől... ha feltápolják a fire sorc-ot, onnantól hogy kijön a patch, felmegy a jó fire cuccok ára. néztem ormus-t max fire dmg és mondjuk inferno skillel, meg 20-as eschuta's-t, bagóért lehetett volna venni és várni. de úgy döntöttem nem tökölök ezzel, sorcit úgysem indítok, sőt új karit is majd csak fun-ból a ladderen, hogy kipróbáljam. ranger pala trollkodásból egyelőre a terv vagy bowazon, esetleg valami dobálós cucc.
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsirfecske #14341 üzenetére
Szerintem nem fogják áthozni, de majd kiderül. Főleg, ha az új cuccok ladder only-k lesznek, egyelőre ezt nem részletezik.
Arról nem beszélve, ha a ladder elindul, akkor a nonladder cuccoknak rohamosan zuhanni fog az ára, mert megcsappan a játékosbázis, töredéke lesz a mostaninak.Egyébként, ha a sok fire immunnal nem kezdenek valamit hellen, hogy legalább az infi megtörje az immunitást, akkor nem leszünk előrébb semmivel.
utdetailing.hu
-
zsirfecske
addikt
válasz tibcsi0407 #14342 üzenetére
mit nem hoznak át? szerintem a 2.4 ptr után jön egy kis 2.4 stabil időszak és csak utána indul a ladder. én biztos így csinálnám, hogy lehessen non ladderben kipróbálni, karikat tesztelni és csak utána indulni élesben.
ebben az átmeneti időszakban pedig az árak biztos nagyon mozognak, persze a ladder előtt mindenképp csökken már minden, utána meg zuhan gondolom.
fire immune tapasztalatom nincs, de posion esetén necroval érzékelem a bajt, kb az immunok felét lehet megtörni lower resist-el is, de nála még ugye a többire a summon-ok is ott vannak.
ncc1701:
ez érdekes, korábban fal/lem körül csinálták nekem, most lem/pul. épp nyomtam kettőt lem-ért a 15ed és a 10ed dusk shroud miatt, erre esett egy harmadik, 8ed-s megint otthagyták publikban földön. de ezt már lyuk nélkül kéne eladni, csak úgy nem viszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest