Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
A fast cast rate mennyire lényeges Trapassánál? Maxrollon a Tranguil kesztyűt írják, ami ad +20% FCR-et, viszont a kezemben van egy Heart of Oak rúnás fegyo, ami +40%-ot ad. Kesztyű nélkül is elég gyorsan pakolom a sentryket, nem cserélném be a 40%-os MF-es Chance Guardot.
VAgy az FCR a sentry-k Death Sentry robbantására is hatással van? Minél magasabb annál gyorsabban tüzelnek?Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Vismajor01
addikt
-
shotika
őstag
válasz Vismajor01 #14855 üzenetére
Thx, akkor elengedem. Telézéshez bőven elég ami a többi cuccból jön, assassinnal amúgy is csak ritkán használom.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
szaki04
senior tag
Sziasztok!
Ethereal tárgyakat hol/mivel/kivel lehet javítattni?
Előre is köszönöm a választ!iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz szaki04 #14865 üzenetére
Esetleg ha van rajta Repairs 1 durability in X seconds mod akkor az tudja. De ha nullára esik akkor már az sem.
Igen, 0-ás eth cuccokkal nem lehet semmit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
szaki04
senior tag
válasz Hellwhatever #14866 üzenetére
Rendben, sajnos akkor kuka... :-(
Köszönöm a válaszokat.iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
Hokunda
senior tag
Adott itemek értékét honnan lehet legjobban belőni? Néhány üzletet bonyolítottam az összefoglalóban lévő Traderien, de ahogy egyre jobban belemélyedek annál inkább csodálkozom, hogy mennyire elborult árakkal próbálnak üzletelni egyesek, valahogy lehet szűrni, hogy pl csak 100+ tradet lebonyolító emberek ajánlatait lássam? Vagy van bármilyen külső oldal, ahol az aktuális érték valamiképp megállapítható, mert itt tömegével kérnek pult, istet vagy malt minden vacakért.
-
pachito
őstag
Technikai okok miatt kicsit később, április 28-án jön a ladder.
-
pachito
őstag
válasz Hellwhatever #14870 üzenetére
Azt én is sajnálom picit de ettől függetlenül happy van
-
Peddy789
őstag
válasz pachito #14869 üzenetére
Ezek az indoklasok amugy szerintem rettenetesen nyomorultak. Nem volt rendes teszt setup, es emiatt nem derult ki hogy elvan kurva az implementacio. Ez olyan mintha azzal indolkolnak hogy nem lett kesz az azuto a szervizben hogy hu hat, nem talaltuk meg hogy hova kell berakni egy csavart. Ok esetleg vegyetek fel meg szereloket akik ertik mivan? Ahelyett hogy abevetelt az ceo bonuszaba fizetnek?
MAS:
Gondolkodott mar valaki olyanban hogy venni meg 2 d2r kulcsot, hogy egyszerre 3 kliens tudjon futtatni?
Mindig idegesitett hogy nemlehet rendesen pl cow-t mfelni players3-ban ahol ugye ugrik a runa droprate. (players 3 es 7nel ugrik). Ugyanez kulcso farm meg ugy midnen igazabol.
Csinalt valaki ilyet? nagyon agyfasz? vagy konnyen megoldhato? -
Peddy789
őstag
Masik hogy keresnek olyanokat akik az elso napon szeretnek speedrunban vegigtolni a gamet ? ugyertem hell ballt megolni.
Nem teljesen tiszta pontosan mikor lesz jatszhato a jatek de:
Jelenleg valami olyasmire gondolok hogy aprilis 28. csutortok 17:00 - 23:00
es ha nincs kesz pentek 17:00- ameddig kesz nincs.
Jah es persze kozben discord voice hogy jobban tudjunk kommunikalni.Ehhez persze olyan playerek kelenenek akik szivesen tolnanak par gyakorlo kort is legalabb soloban az adott classal ami erdekli oket, mondjuk mrlama guided playthroug videoja alapjan.
En legalabbis sose toltam ilyet, es miutan nagyabol vegigcsinaltam mar a trapp assasint, sok dolgot tanultam belole.
En szemely szerint trap assasint szeretnek elsonek, tehat foleg sorc, paladin, necro, barb, druid lennenek jok, kb ebben a sorrendben.[ Szerkesztve ]
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Peddy789 #14874 üzenetére
Ugyanezen gondolkodtam már én is hogy jó lenne egy ilyen csapatot összerántani, részemről benne vagyok.
Első körben hammerdint, másodiknak meg light sorc-ot tervezek majd húzni.
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
shotika
őstag
válasz Hellwhatever #14879 üzenetére
Azt raktam bele thx, én is ezen filóztam, bár a legtöbb 90- körüli karimnál össze tudom rakni a 400 feletti MF-et. (végül is bármikor ki tudom szedni, a sárga perfekt gemért nem akkora kár, mintha mondjuk Cham rúnát raknék bele)
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Amartus
senior tag
Pár órája azt írja online játék indításkor, hogy Cannot connect to server. Más sem tud online játszani?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Blizz
őstag
Konzolokon nincs olyan command, ami enegdné az infinite respecet ugye?
No mistakes, just happy little accidents
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz shotika #14885 üzenetére
Nem tudom mit varázsoltak most, nekem a karakterválasztó képernyőn minden karakterem neve olyan lett mintha full nagybetűvel lennének írva. (meg ahogy látom a lobby-ban is)
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz Hellwhatever #14886 üzenetére
Azt nem tapasztaltam, viszont a tegnap esti nagyjából 2 órás druida haladásom hellen eltűnt...
-
Hellwhatever
aktív tag
-
ncc1701
veterán
válasz Hellwhatever #14893 üzenetére
Hát igen, ezért reset után 2 héttel még vesét kapnék kb. De igen, shako is ez a kategória, esik, de jó...
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Amartus #14894 üzenetére
neked annyi mfel 100%os efektiv mf plusszod van hogy a targy ami esik uniq-ot rollol.
Neki 437mfel van kb 150%-os eselye a baselinehoz kepest hogy az item uniqot rollol.
Tehat ha neked esik 1000 darab item es mondjuk alap esetben lehet 10 uniqod 0 mfel (nem tiszta hogy pontosan hogyan mukodiuk a roll sorrend, talan uniq?>set?>rare?>magic?>normal?>crude/low?)
akkor 100% effektiv mfel esni fog 10+(10*100%)= 20 uniq item.
150%os efektiv mfel esni fog 10+(10*150%) = 25 uniq item
javitsatok ki ha tevednek, szerintem igy mukodik a dropp ha jol ertelmeze. A 10 darab droppot csak peldanak hoztam fel, nemtudom alap esetben mennyi uniq esik.
A lenyeg hogy ne gondold hogy 450%mfel minden is kiesik, 200%al "hiaba torod magad", a valosagban nincs akkora kulonbseg, foleg uniq itemeknel. Ha 400% plusz mfel mondjuk 20%al lasabban tudsz farmolni, mint 200%mfel, akkor 25*0,8=20 akkor maris ugyanott van mindketto build uniq itemek talalasaban.
https://diablo-archive.fandom.com/wiki/Magic_Find_(Diablo_II)
A grafot erdemes nezni ha legorgetsz.Nemtudom mennyire volt amugy komoly amit irtal, igazabol csak a moka miatt erdekelt valojaban mekkora a kulonbseg hogy frissitsem a tudasomat
-
Amartus
senior tag
válasz Peddy789 #14896 üzenetére
Kezdem kapisgálni. Mennyire volt komoly? Abszolút.
Az a helyzet, hogy nem kéne sok minden. Kéne pár magas rúna, de azokat upgrade-del is meg tudom csinálni. Viszont a Shako, Andariel sapi, paladin Zakarum shield... na, ezek nem esnek. De akkor farmolok tovább.Istenem, tele van csillagokkal...
-
Vismajor01
addikt
válasz Peddy789 #14896 üzenetére
Sztem a diminishing return miatt meg ennél is rosszabb. Ettől függetlenül ameddig a kill sebesség nem csökken addig mindig igaz h több mf a jobb. Viszont amint elkezdesz lassulni akkor számolni kell.
Ezért jó a pitzerker, 800 mfel is úgy ol mint 400al :D
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Amartus #14897 üzenetére
Esetleg amit még megpróbálhatsz az az hogy magasabb player számú lobby-ban farmolsz. Minél több a player annál alacsonyabb a nodrop esélye, így az MF növelése nélkül is nőhetnek az esélyeid.
Bár ez inkább rúna farmolásnál hangsúlyos, ott ugye az MF nem faktor.7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Vismajor01
addikt
válasz Hellwhatever #14899 üzenetére
Páratlan számonként növekszik, tehát pl3 pl5 és pl7. Pl3 a legeffektivebb, az act bossoknal olyankor a nodrop már 0%, a többi mob meg tud de pl5on se sokat javul tehát nem érdemes ott tolni.
Aki bneten szeretne sokat mfelni annak javaslom beszerezni a most akciós d2rbol meg kettőt és akkor priv gembe tudsz 2 fillerkari mellett mfelni.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Külpolitika
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.