Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz shotika #15902 üzenetére
wow ez hc volt legalabb?
_ocsisajt: nem +3 skills van rajta, igy alapbol kuka. E melett NORMAL item verzio nem az elite. Ezen felul nem superior. Es ez utan meg mindig valoszinuleg eladhatatlan mert a vilagos senki nem jatszik bow amazonnal
Ez egy insight runaszonak jo eppen egy act1 segednek, valami fejlodos karinak, bar igazabol azt is inkabb exceptionalverzioba rakjak szerinte a legtobben, 24esen mar belehet azokat is rakni, es az insight amugyis 24en kovetel.
[ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
válasz Peddy789 #15903 üzenetére
A világon senki?
Mármint a nagy emberek közül, akik számítanak valakinek a D2 játékos társadalmában vagy úgy unblock senki, mert annyira játszhatatlan?Néha játszogatok bowazonnal, ha kihívást keresek.
És ha nem magatalálós lenne, ez az íj... akkor is hulladék, a felsorolt opciók miatt.Azt viszont csodálkozva tapasztaltam, hogy +3 skilles low quality íjak horadric receptes normal feljavításakor +1 -re változnak... Hogy ez bug vagy az ilvl változása miatt következik be passz, de furcsa, hogy bizonyos értelembe a hulladék jobb, mint a feljavított...
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
wm2
őstag
-
Vismajor01
addikt
válasz MutantZombie #15905 üzenetére
De azért játszanak bowával, de nem sokan az biztos.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Peddy789
őstag
válasz MutantZombie #15905 üzenetére
Hat SCben azert lehet talalni ezt azt, de HCn szerintem nagyon keves player lehet. En talaltam mar valami elite bowot +3skillel meg +ed-vel aztan rakarestem d2jspn, rengeteg volt elado ilyen 0 aron, 10-20fgert, viszont nem lattam senkit aki keresett volna.
A problema hogy ha kirakod neki a ber szintu runaszavakat meg akkoris viszonylag gyenge a damage elvileg, meg a cucc amit kiraktal nagy valoszinuseggel eladhatatlan. Szoval nemhiszem hogy sokan keresnek
En is fogok vele egy kicsit jatszani majd vszeg, de csak az abszolut perfekt itemeket erdemes elrakni neki, mivel kinalat van belole kereslet szinte nem letezo.
https://d2.maxroll.gg/tierlists/overall-tier-list
Tier listben is C kategoria, tehat jatszhato de a hr befektetes erosen kerdeses, inkabb funolni jo.
Ha akarnek is neki valami hres runaszavat, vszeg inkabb az itemet probalnam megvenni a runa ertekenek fele aran mert olyan kicsi leheta. kereslet, nemtudom.
A masik gond hogy a frost arrow buildhez ottvan a mavina set ami nem olyan rossz elvileg, az ice jah+lem runaszo tuti jobb, de mondjuk a multishotnak ott a windforce ami sokkal olcsobb mint a fait/mist hr-es runaszavak. -
MutantZombie
tag
Eléggé elhanyagolt kategória lett a bowazon, az 1.10 után.
1.09-ben - hogy bug vagy sem, azt nem tudom - a guided arrow-n működött a pierce.
Ez elég hatékonnyá tette anno - ez az egy karakterem lett lvl 99, (guided + multishot bowazon).
Vagy javították ezt a hibát vagy nerfelték, de ezután nagyon visszaesett a bowazonok száma.A karakterek között akkora differencia van továbbra is, hogy elég ránézni a ladder-listára és azonnal szembeötlik a hatékonysági eltérés.
Bár az első helyezett Amazon - szerintem nem bowazon és valószínűleg az első 1'000-ben sincs.
Többnyire pala és sorc látható.
A 12. helyen feltűnik egy assassin; barbarian és druida az első 20-ban, necro az első 40-ben nincs.
Na majd a 4-ben a rogue :-)Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
wm2
őstag
válasz MutantZombie #15911 üzenetére
Találkoztam már jól felszerelet PvP bowazonnal. Drága. Élég csak a charmjaira gondolni, legyen az 'max ar life' vagy frw add sc. Egy 15-2-345 Faith sem olcsó. A már emlitett kesztyűről ill. stb. rare vagy crafted kiegészítőkről nem is beszélve. Ehhez képest az általad kiemeltek tescos cuccokban is könnyedén a sor elején tanyázhatnak. A legtöbb ember lusta. Nem szeretnek melózni egy meleevel. Ezért a jó bowa is inkább karakterépítők kedvence. PvP-ben jobb ha futsz előlük. Esélyed sincs.
Ozora <3
-
Spyd
csendes tag
Sziasztok
Hosszú évek után végre kiesett az egyik tehénből egy Zod rúna
Viszont nem igazán tudom mit kezdjek vele, el lehet adni? Van rá kereslet?
PC, Sc, Ladder -
_ocsisajt
őstag
Akkor HC-n melyik a legjobb PVE "all-around" kari? Néztem a maxroll tier listáit, de ugye azok SC-re szólnak igazán...
Most egy Summon druidát építek #-en (lev75). Persze beállt a dolog, mint a szög, mert nightmare már lazán megy, de hellen az immunoktól kiégek (kisérőnek a chensztu átkos cuccokhoz meg nincs rúnám...)... Lehet rá fogok állni countess runokra hellen, hátha... bár eddig nincs szerencsém...Igazából necrosummon lenne a nagy fav, legalább neki vannak átkai így meg lehetne törni az immunokat... De az meg brutál szenvedős a levelingje, ha pure summonként csinálod (már normál diablón sem jutok túl... Mert leveri a mercet meg a csontikat, mint a sz*rt)...... (Nem, akkor sem fogok bone spearezni meg teethezni, elvből! ) És nincs kedvem 20 mpként hazatelézni, kimenni kis iLVL területre, szörnyet ölni, hogy csontit idézhessek... Ezt jó lenne már peccselni... 3-ban meg immortalban sem kell már killelt mob a csontikhoz...
Annyi még a baj, hogy igazából tök mindegy, hogy itthonról vagy melóbú (nekem is ügyeleti rendszerben van a meló) tolom a gamet, csak olyannal tudok játszani aki megszokta már, hogy egyszerre szoktam: főzni itthon, macskázok, telefonálok, irkálni másoknak vissza szósölben meg ilyenek. (Lájtos ADHD rulez!) Olyan barétom meg csak egy van aki ezzel kompatibilis, de ő meg IRL doki (neki is esethez kell mennie, addig elvagyok, telefonálok én is IRL pl. )
tl;dr: 90%+ Solo megy csak...Elemental: Jaja! ^^
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
_ocsisajt
őstag
válasz Hellwhatever #15917 üzenetére
Persze, feelinges meg minden... Csak kitépem a hajamat bossfightnál...Sehol egy hulla hozzá...
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Jelenleg, mind a három Diablo II variánssal játszom.A régi Diabó II kivül, a nagy játékosokat szeretném megkérdezni, hogy szerintetek a
Project Diablo2 -,
vagy a
Diablo II: Resurrected™ - játék jobb ?Amerigo57
-
MutantZombie
tag
válasz _ocsisajt #15916 üzenetére
Azt sejtem, hogy miről szól a Summoner Necro.
De a "pure necro", az a mazoizmuson túl mire jó? Értem hogy "poison & bone skill" nem játszik, de a Curse igen, vagy az sem?
Mert ha a curse lehet, akkor a corpse exp.-t leszámítva olyan, mint egy sima summon necro, ott meg ha a chaosban jársz már, akkor lenni kellene decripify-nek, clay golem-nek, és cold-s skeleton mage-nek. Ezek meg lassítanak annyit, hogy diablo nem ellenfél (ahol a ce-t amúgy sem használgatnád, mert nincs kin).
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
_ocsisajt
őstag
válasz MutantZombie #15920 üzenetére
Arra utaltam, hogy ha a leveling guide-ot követném, akkor egész sokáig hozzá sem szagolnék a summonokhoz. Nekem az baromira nem jön be. De van curse, persze és még sima normal.
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vismajor01 #15921 üzenetére
Multi karit nyomok mindég.
Közben indítottam egy necrot, early adott egy gull-t, azt hiszem használom, jól jön az a +100 MF
-
shotika
őstag
válasz _ocsisajt #15916 üzenetére
Diablo kemeny normalon, mindenkepp kell ellene a Decrepfy, bar igy is kepes neha egy pillanat alatt elintezni a bandat. Viszont ha ő megvan, a tobbi setagalapp.
Summon druidnal csicskara mindenkepp Reapers Toll kasza, ez megtori a Psy immunt, vagy vmi olyan fegyo amin van Ampifly damage.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Prowler
senior tag
válasz _ocsisajt #15927 üzenetére
Én pont tegnap este csináltam summon druidát, elég aljas lett
Medvével mentem 71-es szintig, utána nyomtam egy resetet.
Jelenleg itt tart a történet: [link]Semmit nem csinálsz, sétálgatsz meg idézed a varjakat, az állatkert meg kinyír mindenkit.
Dupla Spirit, Rain, +1 all skill amulet, +2 summoning skills korona (gamble), meg Arachnid Mesh megy be 80as szinten.
Vérmedve forma az extra életért + defense miatt.Utolsó skill pontokat meg majd a Heart of Wolverinere rakom, habár sebzés így se rossz, főleg ha egyszerre csépelnek valakit.
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
Lézerparaszt
őstag
válasz shotika #15934 üzenetére
Az elején nekem is kifagyott, meg még old tristram portálnál és Duriel előtt a bot lerakásnál is, de azóta megcsinálták. Már teljesen simán megy , le se lassul. Mondjuk lehet hogy nem megcsinálták, hanem csak bekerült a DLSS és az oldja meg...
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
sto1911
veterán
válasz Lézerparaszt #15935 üzenetére
Ha az DLSS oldja meg, akkor valoszinuleg valami teljesitmeny baja lehet a VGA-nak, sok ott az akcio, lehet pillanatra tulmelegszik?
Milyen kartyakkal jatszotok?
-
shotika
őstag
válasz Lézerparaszt #15935 üzenetére
DLSS be van kapcsolva nekem is.
Más.
Próbált valaki bonespear nekrót? Most elvittem lvl 18-ig, h kipróbáljam, de komolyan egyesével kéne lövöldöznöm ezeket?Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Peddy789
őstag
válasz shotika #15937 üzenetére
En HCban vegigtoltam vele. A bonespear meg mindig a legjobb fejlodesi mod, a bone shield jo bonuszt kap a bone wall/prisonbol igy eleg biztonsagos ajatek. A bone spear csak az elso hullara van hasznalva utana a corpse explosion.
Osszesegeben eleg unalmas karakter tud lenni sajna. A damage meg sok skillel is alacsony egyszeruen. A pozitivum hogy nem nagyon van ra immun, es a bone prison + bone shield eleg biztonsagossa teszi a karaktert.
Egy insightos segeddel meg a mana se akkora gond, de igy is tobb manat hasznal mint mas karakterek. -
Lézerparaszt
őstag
válasz sto1911 #15936 üzenetére
3090-em van 9900k procival, és a kezdetekkor nekem is csinálta ezt a hibát, szóval nem a kártyákkal vagy a teljesítménnyel van baj. Nekem már megszűnt régóta, de azóta bejött a DLSS is. Ha azzal is csinálja akkor csak simán bug amit a fejlesztőknek kell (kéne) javítani.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
sto1911
veterán
válasz Lézerparaszt #15940 üzenetére
Hmmm, az EPPEN eleg ehhez a jatekhoz
-
Peddy789
őstag
válasz shotika #15941 üzenetére
Az osszes necro buildel ez az eggyik fo baj. A hulla robbantas annyira jo hogy tokmind1 melyik buildet tolod, summoner, boner, poison nova.. Annyi a kulonbseg hogy az elso 1-2 mobot hogyan olod meg a tobbit ugyis robbantod. Emiatt mindegyik build egy kicsit ugyanaz.
Talan annyi a kulonbseg hogy melyik curset maxolod melle, igy vagy a physical damage haver melle jo, vagy az elemental damages melle. Bar elegnedo +skillel ugyis eleg az 1 pont mindegyik curse-re mert alig szamit hogy a lower resist 58at vagy 64et vagy mennyi vesz le a resistbol. -
v450
tag
Sziasztok! Valakinek van kedve Chaos Sanctuary-n farmolni hellen?
-
sto1911
veterán
Vegre esett egy Lo runa, aztan ra ket percre kaptam egy disconnectet, azert az uto megallt bennem egy pillanatra.
Fortitude-ra erdemes cserelni a Treacheryt? -
sto1911
veterán
válasz shotika #15948 üzenetére
A2 mercnek kellene nalam.
Az miert van, hogy az Infector of Souls es hasonlo neves szornyek pillanat alatt kepesek leverni a mercemet, akkor is, ha a Treachery Fade-je aktiv? Villamos uniq szornyekkel hasonlo a helyzet. Zold, meg mindig zold, piros, halott...
Lord de Seis meg siman egyhiteli, ha pislogni merek kozben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest