Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
Ha a remekbeszabott szerverpark dob egy connection interruptedet miközben a dclone épp lerohanja a környéket, akkor már lehetetlen újra visszalépni? Kb 10 másodperc alatt újra csatlakoztam - ezelőtt soha nem volt ilyen dclone közben - és már terror gazes volt a szint?
-
wm2
őstag
Én kész vagyok. Amit akartam, elértem. Jó kis Bowazon lett. Most pihi.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz shotika #16403 üzenetére
Mi így nézünk ki 4bc-5bo CTA-val. Ha MF-elünk, nyilván ez alacsonyabb. Bo-val a life az ~950 totál. Elég.
Ehhez jön 10% life leech és 6% mana leech. 83% FRW, ha a +30 dex tiarat használom (imádom!) és 103% FRW ha a futkosósat. Tisztességes az avg dmg. Messze konzisztensebb, mint gmb vagy windforce bowal. Egy minimális 13% FHR. Még van egy 3 FRW 11% fire res meg 5 res sc NL-ben. Azt majd ott megkapja. WS-t kivéve jól bír mindent. Valamikor a jövőben rámegyek vele egy 20-20-as torchra meg egy 6-6 CTA-ra. Én szeretem Valkyt. Lassú, mint a tetű, de inkább Ő, mint a Strafe sk. A Strafe Bowa nem valami fan számomra. Nem használok physic immun gc-t. Magic arrow megoldja azt az 1-2 immunt, ami az utunkba jön.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
Amit még elfelejtettem, de szvsz látszik is, hogy én nem használok monarch spiritet. Nekem nincs rá szükségem. Egy mezei +1sk pajzs oszt cső. Bőven elég bocikat ölni. Vannak Bowazonok, akik eth monarchot használnak bo-zni, mert annak a str reqje "csak" 146. Nála ez már csak azért sem opció, mert Lacerator/Swordback kettős lesz #2-ben.
PSN sc-eket sem használok. Csak max ar-t.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz shotika #16407 üzenetére
az second hand tegnap sikerült vennem neki 7 frw max ar-t ócsón, nem tudta mit árul, az egyik srác, akivel szoktam nyomulni (brutál nova sorcija van) az Lo meg valamiért vett 40L java sk-t, jól bemákolt egy kezdőt, aki nem tudta mit ad el mennyiért, szóval érdemes figyelni az in game tradet, néha megéri, amúgy meg katasztrófa mi megy
Ozora <3
-
savior
őstag
Sziasztok.
Ladderben ér ez most valamennyi forum goldot: small charm +3 max dam, +16 attack rating, +2 strength?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
wm2
őstag
válasz savior #16414 üzenetére
Jah. A trade az a béka segge alatt. Egyre kevesebben is játszanak. Én is még ma tolom egy kicsit, aztán tényleg jegelem. Raktam el sunder charmokat, de ezeket már NL-ben akarom eladni. Esett egy light 71. Ez itt Lo Sur környéke perpill. NL-ben lesz Jah Ber. Már ha játszik ott valaki. Haverom azt mondja az NL méghalottabb.
Ozora <3
-
shotika
őstag
Egy két helyet leszamitva eddig nem okozott problemat a psn. Nihlatek elotti reszen, ha kigyok spawnolnak akkor rohadt lassan doglenek es mindig behal a csicskam ott. De ez semmi a lightingos szellemekhez kepest, akik atlovik az egesz palyat, vagy az act3mas robbanos fétisek Mefi elott.
Lassan viszont ramegyek a HF torchra, csak Nihlatek b××zik dobni a kulcsot. De még nem tudom mivel oljem le az ubereket. Sztem egyedul a ww barbbal tudnam megolni a 3mas pakkot, egy trapsint meg sem ereznek.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Kiss_R
tag
válasz shotika #16416 üzenetére
Amúgy Nila tomb viperjei bugosak voltak, az elmúlt 2 évtized alatt nem nyúlt hozzájuk a Blizzard. Most a Resurrectedben patchelték ki őket. Kicsit sajnáltam, mert megvolt a feeling, mikor lement hozzájuk az ember, aztán ahogy tikkelt a bugos phys+psn dmg, mókás volt (valami olyasmi rémlik, hogy ha álltál egy helyben a psn felhőben, az még ok volt, de ahogy megmozdult az embert, jött mellé a bebugolt, nagyon magas phys dmg is). Persze ez a csicskának mindig insta death volt, még endgame gearben és nagy szinten is.
A dollok amúgy nem gázosak annyira, ha a csicska intézi őket. Olyankor rendben lehalnak, mivel a csicskát nem sebzi a robbanásuk. -
shotika
őstag
-
sto1911
veterán
Raerne most valaki normalon leverni Baalt? Hamar respeceltem, aztan nem szenvednek vele...
-
Hokunda
senior tag
Szar-szemétbe való játék úgy ahogy van! Zsinórban másodszor connection interrupted ez a szar dclonenál. Ha nincs pénzetek szervert fenntartani, akkor zárjátok be a kócerájt, úgy sem sikerült hosszú évek óta letenni bármi értékelhetőt is az asztalra.
-
Hokunda
senior tag
válasz sto1911 #16425 üzenetére
Semmi baja sem a netelérésnek, sem a gépnek, nem is egyszer megöltem már a klónt (mindig ugyanott Arcane Sanctuaryból visszamegyek a portálon). Most az elmúlt héten kétszer egymás után jött ez. Legközelebb bemegyek valami nagyobb pályára, ha ott is eljátssza akkor törlöm ezt a vackot. És igen, csak dclone spawnnál jön elő a hiba, ma 5 órával előtte - ez is egy jele a játék haldoklásának - már bent voltam Terror Unleashednél a pályán, ahogy jött az értesítés, hogy spawnolt mentem is volna és kidobott, utána meg már nem léphetsz vissza, szóval érdemes volt figyelni majd fél nap.
[ Szerkesztve ]
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek pár tippje spear + bow kombós amazonra?
Első spiccre ezekre gondoltam:
1) Fend + Impale @spear & Guided Arrow + Multishot (synergie) @bow & Passives
2) Fend + Impale @spear & Freezing Arrow + Cold Arrow (synergie) @bow & Passives
3) Fend @spear & Strafe + syn's @bow & Passives - magas AR
4) Impale + LFury (?) @spear/jav & Guided Arrow + Multishot (synergie) @bow & Passives - nem kell ARRespeceltem a fizbow amazonomat Plague Javelin és LFury kombóra, nagyon tetszik; illetve üres időmben a FoH palának indult, majd respecelt Holy Bolt palából Holy Shock palává respecelt karakteremet NM Act 1 / lvl50-ről piánóban szépen elvittem soloban Hell Act5 / Q1-ig, és ez adott némi önbizalmat (?) a kevésbé mainstream karakterek felé.
Cuccok vannak lvl60-tól, szóval Helltől jó vagyok, addig meg ahogy adja; soloban gondoltam végigvinni, jelenleg lvl10 a karakter: egy-egy pontok Jab, Fire Arrow, Critical Strike, a többi még nincs elköltve.
Nevermind...
-
wm2
őstag
Cső,
Physic Bowánál kötelezően ki kell maxolni a Critical/Pnetrate kettőst. Minden másra egy pont. Pierce-re is elég az 1p, mert a Razortail belt (+ CTA) ad még rá és meglesz a max. Ami marad az megy a Multi/Guided kettősre. Én a Strafe-t nem használom. Hatékony, de rettenetes vele játszani. Van, aki szereti (akik szeretik, Atmas amuval használják ezt a skillt), én nem. Cserébe kimaxoltam a Valkyrie-t. IAS AR kell. Spear és Bow amazonnak is. Az egyiket megkapod a penetrate skilltől, a másikat ügyesen kell összesakkozni. Attól függ milyen baset használsz. Ez igaz a lándzsára is. Ha mindenképpen hibridet akarsz menj a cold felé szerintem. Így kevésbé lesz akkora szopás.
Ozora <3
-
sto1911
veterán
A ladderen kirakott runaszavak es a sunder charmok ugye fognak mukodni non ladderen is?
-
sto1911
veterán
Lenne valaki aki hellen az ancientektol elvinne es megolne Baalt?
-
sto1911
veterán
Megint spawnol Uber Diablo, aki raer johetne segiteni nekem, meg mindig eselytelen vagyok Meg verje le maganak is
-
shotika
őstag
-
sto1911
veterán
Még mindig a NM A2 merc a nyerő vagy van jobb is ha messze nincs perfekt gearem rá?
-
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok. Pár napja láttam egy videót a D2 Resurrectionból, nekem nagyon tetszik és a következő lenne kérdésem. Nekem is meg van az old D2, de utoljára ha jól emlékszem 2011-ben játszottam vele utoljára. Van nekem (vagy volt) és most dicsekedni fogok lehet a semmivel, a b. neten egy barbárom, ami világ szinten a top 100-ban benne volt . Ha jól emlékszem, ha offline voltál 3 hónapig, akkor a karaktert már csak offlineban tudtad használni. Tud erről valaki valamit? Törlik egyáltalán az inaktív playereket? A lényeg, ha vissza lehetne hozni, akkor megvenném a D2 Resurrectiont.
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs