Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz _ocsisajt #16900 üzenetére
A public TZ idegbetegek játéka, ahol a loot a minden. Meg az FG. A PvP rohadt nehéz. Ott nem játszik a mana meg life leech. A crushing blow is csak 1/10 és nem 1/4. Ilyenek. Nem a gép ellen játszol. Vannak szabályok. A "power imbalance" miatt bizonyos rúnaszavak és itemek tilosak. Nincs Forti és nincs Grief. A harc előtt be kell mutatnod mivel nyomod. Nyilván publicban senki nem tartja be. Csoportból viszont kivágnak. Egy jó PvP karit nagyon drága és nehéz összehozni még d2jsp-n keresztül is. A legtöbb kék Sacred Targe (amiből van jewelers, a PvP Palák álma) Ladderban a földön marad (a kék Assa karmok ugyanez). De nem csak emiatt, hanem az idő szűkössége meg egyebek miatt is, a PvP-sek mindig is NL-ben hegyezték a karikat. Ladderen meg futottak a PvM karik, amivel keresték a cuccokat hozzá. A PvM egy idő után unalmassá válik. Sokszor mikor futok egy normál socket questet jobban élvezem, mint a "kés a vajon" hellen dolgot. Ezért kezdtem el LLD karit csinálni. Általában levernek, mint a szar, mert teljesen más taktikát igényel, mint egy sorcival Baal elé teleportálunk és leverünk mindenkit 5 perc alatt dolog. És ezt, amiről most itt írok, nem lehet HC-ban csinálni. Az, hogy téged ez nem érdekel, vagy xy-ont, attól még sokan tolják.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
_ocsisajt
őstag
Biztos meg van a pvp-nek a jó oldala. Amiket néztem pvp meccseket jobb játékosoktól, az a dolog része meg nem fogott meg. Amúgy lehetne simán pvp hc-n is, külön arénával moncca. Ahol nincs perma halál és akkor aki szeret pvp-zni nem kellene külön ládából mazsoláznia és ott is "élnie".
Hát igen, lehetne újítani, hozhatnának valami kreatívat, akár meglévő ötletekből is. (rift, bounty, POE mapnyitogatós akármi)tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
Zolabol
tag
válasz Kiss_R #16820 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nagyjából utána néztem ennek a shield-nek (spirit). De lövésem sincs merre farmolhatnám a 4 slotos pajzsot, illetve az 5 slotos fegyvert...
Emlékeim szerint, amikor éjt napallá téve d2-ztem, a shako 1x esett, illetve 1x a Herald of Zakarum... maradt a régi drop rate? Csak mert úgy vettem észre a kövek és a runák dropjai növekedett, már lassan nem férek a ládában, mert olyan sok a kő+runa, pedig egyesitem őket a kockában
-
wm2
őstag
Ez a WS TZ jól jött a die után. Még vagy 4-5 ilyet kellene elkapni.
Ozora <3
-
I02S3F
addikt
Hát resurrected-ben többször halok meg, mint a sima d2-ben.
-
I02S3F
addikt
Barbárral hogyan lehet elkerülni, hogy ne vegyenek körbe és egyenek meg? Jobban kell mozogni?
-
Kiss_R
tag
válasz Zolabol #16904 üzenetére
Spirithez való Monarch hellen bárhol eshet, általában Pitben és bociknál szoktak runeword base itemeket farmolni, a lehető legkisebb MF-fel. Szerintem amúgy ingyen is kaphatsz, max nem lyukast, azt meg lyukasztod kockával (Larzukot erre használni pazarlás). 5 lyukas fegyver meg, ha CtA-hoz kell, akár normal boci, ide úgyis a legkisebb követelményű fegyver kell, Flail vagy Crystal sword a nyerő.
Drop rate elvileg ugyanaz, mint a nonResurrectedben, bár nekem is a rúna drop tűnt jobbnak, mert nagyon koca játékosként is potyogott jópár HR. Az értékes unique, set, rare és magic továbbra is ugyanolyan ritkán esik, vagy a valamire való ethereal base itemek.
A Kelpie Snare meg olyan eszköz, hogy addig használja a csicskád, amíg nem találsz jobbat, mert amúgy trash. Ha találsz ias-t és/vagy life leech-et tartalmazó spaert, polearmot nagy sebzéssel, úgyis azt fogja használni a csicskád, amíg ki nem raksz egy Obediencet, ami simán elfér egy endgame buildben is. -
SSJPeter
őstag
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16911 üzenetére
Bowaval nem az elméleti maximumra mentem, hanem a konzisztens sebzésre. Ezért nem is használok Windforce bowt, mert nagy a min/max szórása. Az average dmg meg kb. ugyanaz dia bowal, mint grand matronnal. Szal nem csak az egekbe tolt max számít. Smiternél ki kellene számolnom csak lusta vagyok. De elég brutál pofonokat oszt a Forti/Phoenix kettőssel + ott a 399-es Grief. Nem használok draculst sem.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16916 üzenetére
Igen. Két külön kávéház. Meg a Smiternél nincs AR. Gyors, minden ütés talál, és ezért használok vele nyugodtan Vortexet, aminek elég nagy a min/max szórása. Csak itt a karakterlap nem mutatja a tényleges damot. Ki kell számolni. De player 8-ban max azzal tudok emberkedni, hogy nyugodtan beleállok a pofonokba, ameddig a Nova és Light sorc fél sec alatt letakarítja a terepet. De cserébe a Nova vitáján semmi nincs. Bőven ezer alatt fut. Kicsit nem figyel és nyekk. De cserébe brutál.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
SSJPeter
őstag
Szerintem a javazon ama ötvözi legjobban az erőt a sebzéssel. Tank eléggé, nem feltétlenül legnagyobb tank, de azért nehéz leölni és hihetetlenül gyorsan is öl.
Hell diablo 3-4 szúrás, hell baal 7-8 szúrás (egyedül). Ez időben 2-3 másodperctől 5-6-ig terjed. Régen a lightning immunosok voltak a korlátja, de most már az sincs, ugye. Brutál.
Az Über mini bossok már jobban bírták, kíváncsi vagyok milyenek lesznek a nagy Überek.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Tényleg esetleg van kedve valakinek PvP duelhez?
Anno csináltunk ilyeneket.
Persze nem sorc, vagy nekro ellen gondoltam, hanem valami ütős (barbár, pala) karakterrel szemben kipróbálnám magam.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16918 üzenetére
Bowaval szeretem hell Diat előbb Laceratorral megküldeni, aztán ha nem is 3-4 guided, de 5-6 és fexik. PvP-síteni akarom majd idővel, úgyhogy a nagy melóban és tanulásban néha behalok. Überhez nem való. Van egy jáva a csapatban, akikkel baalozok. Ezzel tolja. 22,5k fg-ért vette ha jól rémlik.
Nekem csak LLD PvP Palám van “under construction” alatt. Egy Pala vs Pala vagy Pala vs Barbiban benne vagyok. De ahhoz haza kell érnem. Az LLD nagyon mókás. Nem drága. Kellene egy holy shield / conci divine scepter. Meg pár charm ofc. Nem akarok pontot tenni a HS-re, elég amit a scepter ad.
Ozora <3
-
SSJPeter
őstag
Csak javával tudnék kiállni.
Odab@asz az a javelin. Én eddig fel sem vettem a kékeket ezekből baszki, bár nem vagyok benne biztos, hogy olyan sokkal sokkal jobb, +6 skill, mint a +4 + a -15% enemy light res, de ott van a + 25% attcak speed is...összességében sokkal jobb.
Fogalmam nem volt eddig, hogy +6 skillt is rá tehet
Na rákeresek, hogy ez milyen rúnából mennyi?
Szerk: 40 Jah rúna...esélytelen. Hát nagyon köszönöm, hogy belinkelted, azt hittem, már nincs hova fejlődnöm, de van.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16921 üzenetére
Csinálj egy lvl 30 karit aztán jókat röhögünk.
Sokat craftolok. Ha lesz 2 java 20 ias knockback kesztyű szólok. PvP-hez kelleni fog a knockback.
Ezt a javelint nem rúnában mérik szerintem. Fg vagy gz vs gz. Nagyon ritka cucc. Kieg.: NL-ben a Jah majdnem 2 Ber.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
Ha már szóba hoztam. LLD guide.
Ozora <3
-
SSJPeter
őstag
Köszi.
Na megvolt az első Über Tristram túrám, sokkal könnyebb volt, mint gondoltam, öcsém és én tényleg szarrá vagyunk tápolva.
Készültünk ott a full rejukkal, de tök fölöslegesen. A sebzés nagy részét én csináltam, tényleg nagyon-nagyon sokat sebez a java ama.
A frenzy barb-nak meg se kottyant az egész, nekem Mephisto-nál kellett 1-2 full reju.
Az elején töketlenkedtünk, mert nem tudtuk ki hol-merre...meg azt olvastam , hogy Mephistot kell a végére hagyni, de neki kellett volna menni, amíg nem voltak minionjai, na sebaj majd a kövibe.
A charm amit dobtak, persze hulladék.
Kb. 1 perc volt maga a csata, akit érdekel nézze meg.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
_ocsisajt
őstag
HCNL nigthmare karihúzás közben, random elitből... Ha az iLVL/area magasabb és 2 skiller... Ehhh... Mindegy, elraktam... Nem tudom, ebben a szekcióban egyáltalán van értéke-é... Tökös ammy, de nem tudom...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
wm2
őstag
a Dia Tz-ből szinte semmit nem látni publicban, szó szerint egy "chaos" az egész, de az Xp jó :) mindent a földön hagynak, csak mész, mint a barom és már kreálják is a következőt
Ozora <3
-
SSJPeter
őstag
Igen ez nagyon jó tipp volt köszi, hogy fel kell venni őket, franc se gondolta, hogy ilyenek is lehetnek közöttük.
Amúgy igen, nem sokat dobna már rajtam, abban sem vagyok bizos, hogy a +2 skill, +25% AS kompenzálja a -15% enemy res elvesztését, meg a -2 lightning boltot.
Ha jobb is valamivel sztem max. 5-10% max. Ha találnék is egy olyat, először kipróbálnám és utána eladnám.
Let’s go Brandon!
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16934 üzenetére
Ezek a Pali shieldek így néznek ki pl. gyorsan kerestem egyet. PvP only item. Nekem Phoenix van:
Hozzá meg egy jó kis Smiter gloves (kellene olyan ami 10% CB + 10+ dex):
Mivel beadta a 15-ös aurát megálltam, de kb. 4 Jah ment el rá. Guillba 35 ED 15 IAS jewel van. Bagóért vettem első szezonban. 700% felett van az ED. 56% a CB. De PvP-ben nem legit a Forti/Grief/Phoenix hármas, erre ott van amit linkeltem. A jewelek is nagyon drágák bele. A sárgák, amik fhr ed str dex-et adnak.
Ozora <3
-
SSJPeter
őstag
Köszi egy ilyen Phoenix pajzs akár még az amazonomnak is jó lenne...csak hogy lehet megcsinálni, hogy egy kicsit magasabb block chance -je legyen? Mibe kéne rakni ahhoz? Ki kell gugliznom.
Ja, egyébként nagy a kísértés, hogy az újra és újra kirakja a dolgokat, amíg maxos nem lesz, nehéz leállni, tudom.
Amúgy mentünk még 2 kör Über Tristramot, levettem, hogy igazából Baal a nehéz, nem Mephisto, Diablo nagyon pite.
Baal majdnem végzett velem egyszer. Akkorákat sebez, ha támad...
Anyagilag veszteséges volt eléggé, mert szar torchok hullotak, de buli volt nagyon.
Mostanában nem nagyon fogok tudni vásárolni, mert majdnem minden rúnámat elvertem, többet meg nem költök rá egyelőre. Kulcsokat fogok farmolni.
Let’s go Brandon!
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16936 üzenetére
Ne ID-zétek. Adjátok el unidként a torchot. A Phoenix rw-t nem érdemes kirakni. Legjobb venni. Egyébként Monarch kell neked. És a legjobb ha 15 ED-s, mert ha egyszer el akarod majd adni NL_ben pl., akkor itt körberöhögnek ha a cuccod nem ED-s. Kis túlzással de tényleg így van. Egy +10 ED is ha van a pajzson már jó. Egyébként 47% lesz a block. Kapsz egy rakat damot, viszont bukod a Stormshield hasznos bónuszait. Palánál a +dex mellett ott a Holy Shield is, amivel feltoljuk a blockot max 75-re. A Vortex Smiter kezébe való, mert nagyon gyorsan csapkod és mindig talál. Felesleges vele parázni a dex/str-en meg a min/max dmg-n. Hammernek nem a legjobb választás. Neki a block kell és Sacred Targe. Amánál viszont csak a Monarch jöhet szóba. Szoktam látni amúgy Phoenix-es jávákat.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
SSJPeter
őstag
És unidként mennyit ér? Egy 3x3 kulcs szett alsó hangon Ohm rúna. Megnézem mennyiért adják az unidet charmot.
Egyébként egy kicsit szerintem túl sokat számít az, hogy mennyre ritkák a cuccaid, meg milyen statok vannak rajta... Inkább azt kellene nézni szerintem, hogy mennyire hasznos a cucc, mennyire vagy hatékony vele. A tekintetben viszont nem számít nagyon, hogy +12 vagy +15 vitát ad pl. vagy amit Te is mondasz, hogy kell lennie rajta ED-nek, azért az olyan olyan sokat nem hozzá pedig.
Vegyük másik példának (ezen már régen is vitatkoztam emberekkel), hogy az eth titánt, ami ugye über ritka és egy rakás pénzt ér, mindenki azt keresi, de effektíve sokkal rosszabb, mint a 4 skilles thunderstroke, ami bagóért van. Azt érdemes használni (+15% AS, +3 lightning bolt ,na meg főleg a -15 res miatt), nem eth titánt.
Mégis mindenki az eth titánt akarja használni, mert ritka, de szerintem fos. Semmi olyan bónuszt nem ad, amiért érdemes használni.
Jó, hát akkor marad a Stormshield, mert nekem muszáj, hogy meglegyen a 75% block, már akkor tényleg csak az javelin kéne egy körre, hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
wm2
őstag
válasz SSJPeter #16938 üzenetére
Überhez nem kell drága kari. Egy Treachery a Smiternek meg egy olcsó 40+ res Kurast 4 gyémánttal és draculs. Vagy még az sem, mert ott a life tap wand. Viszont előző szezonban kész ráfizetés volt a Faith beszerzése. Nem mindegy ugyanis, hogy 12 vagy 15 az az aura a bown az IAS miatt pl. Aztán jön csak a befektetés része, hogy beleölsz egy Jah-t és fabatkát sem kapsz a 12-esért. El is döntöttem, hogy többet én ezt nem rakom ki. Ahogy a CTA-t sem. A Phoenix az úgy lett, hogy áthoztam egy rakat cuccot NL-be amiket eladogattam és kiraktam belőle ezt ott fent. Ez teljesen mindegy volt már, nem volt cél csak úgy jött ha már pottyant hozzá egy superior Vortex. Rengeteg cuccot nem éri meg kirakni.
Ozora <3
-
I02S3F
addikt
Miért nincs concentrate barbár build ajánlva? (forrás: icy-veins.com, google első találat)
-
SSJPeter
őstag
válasz I02S3F #16943 üzenetére
Nekem contentrates volt, én szerettem. Jóval olcsóbb, mint a frenzys. A frenzys élvezetesebb, gyorsabb, de ha nincsenek elite cuccai, döglik meg elég gyorsan. Úgy viszont nem lehet élvezni.
Szinte muszáj Last Wish-el és/vagy vagy Breath of the Dying-al tolni, annál a fegyver a lényeg, nem a páncél. Ezekkel a fegyverekkel halhatatlan, de ezek borzasztó drága cuccok. A concentrétes a töredékéből megvan.
Doombringer, Stormshield, 2xRaven frost, Thundergod öv, Highlord amu, Gore Rider, Arreat, Leviathan, Dracul.
Persze a fegyver itt is minèl erősebb, annál jobb.
Csinálj concentratest, aztán ha nem tetszik újrarakod a skilleket.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Smite
tag
Ingyen annik vihetőek SCL: 18/10/8 10/17/9 11/12/9 13/11/10 13/18/9 14/19/5 16/20/5
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest