Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz Bennyboy #15796 üzenetére
Ha raksz egy pontot a Sanctuary aurára, az megtöri a magic immunitást az élőhalottaknál Hellen.
Smitternek a CB számít úgy tudom ha nem a pajzsból jön akkor is. Egy Black mace, sok resistes pajzs (akár egy 4 soci all resisttel bele meg egy Spirit), Lore sisak, Smoke/Stealth armor, IAS kesztyű, CB csizma - ezeket azért nem nagy kunszt összerakni.
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
Bennyboy
őstag
köszi, van még egy blizzardos sorcim csak ráuntam, h menekülnöm kell hell-en az immunos moboktól és gondoltam csinálok egy palát ami mindent ver és nem fél semmitől
Azzal azért gyorsabban tudok majd farmolni.
lore-om, stealth armor és spirit fegyóm, shieldem már van.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-
Lézerparaszt
őstag
Poison necroja volt már valakinek? A resist csökkentős átok éri meg jobban vagy a dupla sebzéses?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Peddy789
őstag
válasz Lézerparaszt #15804 üzenetére
mivel a "dupla sebzes" csak physicalra hat, ha a poison damaget akarod novelni akkor a lower resist a nyero. Elvileg lower resist, poison nova, 1. hulla -> amplify damage, corpse explo.
De gyakorlatban szerintem folosleges az amplify, akkor jo csak amikor poison immunok vannak amiket nemtudsz sebezni rendesen, hiaba szedi le az immunot a lower resist, deaths web nelkul 0 damage.
Ha nem poison immun, akkor meg a lower resiost poison nova utan ugyis midnen meghal kb, ami egy egy mob marad azt igyis ugyis hamar megoli a corpse explo, maximum 2 castbol. Igy 1 castot elloni az amplifyra, hogy utana a corpse explo tobbet sebezzen a legtobb esetben teljes ido pazarlas. -
Kiss_R
tag
Üdv!
Trade-re vevő lenne valaki, SC Ladderen? Kéne egy 3 OS Great Hauberk és egy Ko rúna. A rúna képtelen esni, a GH sem jön össze, a 3 lyukat nem adja be a cube (2 meg 4 természetesen simán összejön). Adnék cserébe 3 vagy 4 lyukas Dusk Shroudot, PG-t, socket nélküli Trashert, Tal maszkot; ilyen nem sokat érő dolgaim vannak egyelőre. -
Kiss_R
tag
Nem tartok még ott, nem tudok benne segíteni
Ko már annyira nem aktuális, esett egy Lum, így össze tudom cubolni.wm2: megköszönöm, ha félreteszel egy hauberket. Sajnos az a legnagyobb könnyű páncél, ami valahogy kinéz a palán. Nem mindegy, milyen a kinézet, amikor aprítunk
A droprate még mindig piszok vicces. Huszonpár százalék MF-el is hullik az unique item, de természetesen - a most esett Titan's-on kívül - mind kuka. Sok közte az elite szintű is, de pl egy Gore ridert nem ad be, miért is adna...
-
Kiss_R
tag
Bocizás nem megy, dmg hiányában act2-ben vesztegelek még. Az A1-2 lvl85-ös helyeket takaríthatom, de még érdemi loot nem jött ezekből.
Most legalább esett egy Ohm Rocky waste-ben random mobból, már csak egy másik kell, és el lehet gondolkodni egy Griefen. Aztán még egy Lo, hogy legyen forti is... -
Lézerparaszt
őstag
Kipróbáltam a Lower Restistet és brutál. Ezt a karaktert boci pályára terveztem rúna farmra, éppen ezért nem is raktam rá egy darab magic findot sem. Már csak Baal-t kéne megölni, mert ahhoz tényleg kevés. Viszont most farmolgattam egy órát Countesst és eddig ezek estek: Mal, Fal, Lem, Ohm. Eddig tetszik nagyon És bitangul is néz ki.
-
wm2
őstag
válasz Kiss_R #15812 üzenetére
Igen. Ez a kettő kell nagyon. Megyek tolok is egy bocit. Ezt meg adom ha van itt bunyós nindzsa. Eladhatatlan, de talán használni még lehet, nemtom. Mindenesetre free. A Pala amuért Vex-et adtak. Kérhettem volna Ohm-ot is szvsz azt is betolja. :/
@Lézerparaszt: jó!
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
tibcsi0407
félisten
-
Vismajor01
addikt
válasz tibcsi0407 #15815 üzenetére
Sztem ugyanezt írta ő is
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tibcsi0407
félisten
válasz Vismajor01 #15816 üzenetére
Ezt a karaktert boci pályára terveztem rúna farmra, éppen ezért nem is raktam rá egy darab magic findot sem.
Én úgy értettem, hogy a nagyobb rúnadrop reményében nincs MF.utdetailing.hu
-
Lézerparaszt
őstag
válasz tibcsi0407 #15817 üzenetére
Anno (20 éve) úgy volt, hogy a rúnák normál itemnek számítottak, tehát ha volt magic findom, akkor egyre csökkent a normál item drop esélye, és így a rúnáké is. Ahogy olvastam, 5-600 MF után már főleg magic vagy jobb itemek esnek, szóval a rúnák kiszorulnak. Lehet hogy azóta külön kategóriát csináltak neki, 1.09d óta nem néztem patch notes-t
-
tibcsi0407
félisten
válasz Lézerparaszt #15818 üzenetére
Nem, 20 éve sem volt összefüggés a rúnák és az MF között. A rúna nem egy klasszikus értelemben vett item. A rúna a gold és a gemek sem MF függőek.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Peddy789
őstag
válasz Lézerparaszt #15813 üzenetére
Nagyon adja ez a kinezet, a hatalmas gond vele sajnos hogy totalisan odaveri a faster caste rate frameket
https://diablo.fandom.com/wiki/Faster_Cast_Rate
Ha van rajtad 86fcr akkor jutsz el oda hogy olyan sebeseggel varazsolol (lol) mint form nelkul 0 fcr-el. Ami borzalmasan lassu. Volt errol so hogy vicc hogy ezt nemlehet kijavitani. Semmi ertelme hogy ennyire elkurjak a cast frameket, ugyanannak kellene lennie.
Az hogy 1 ora alatt esik egy lem+ohm meg .. kapd be
En tegnap 3 playerben letoltam 30 chaos runt, asszem thul volt a legnagyobb drop (hc)
Az ohmbol erdemes megfontolni a cta kirakasat. Bar nemtudom milyen geared van hogy mit erdemes elsonek rakni.Tegnap amugy ugy ment a farm, hogy a srac akivel jatszottam 2 accountal tolta. Egy barbar volt a masodlagos account. Azzal csak elnyomott stony fielden egy maxos bo-t a fo karira (amazon) es utana m,ent vele farmolni. A gamet meg ugy krealta hogy legyen "3ppl-split-0x". mert asszem 3 playertol van eggyel nagyobb fokozatu item dropp.
Hat elgondolkodtam hogy nem lenne szar az a maxos bo ha lenne +1 account -
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15820 üzenetére
Én 2 db 1-es CTA-t raktam ki. Itt be is fejeztem. Buktam egy Lo-t gyakorlatilag. Az 1-es 2-es CTA-ért büdös életbe nem kapsz Ohm-ot. 3-ast senki nem vesz, mert ott már közel van egy jobb 4-5-höz. Illetve 1-es és 2-es CTA-val kitörölhetem a seggem a bociknál. Melee karival sokkal többet érek a life tap bottal. Hátrálunk a fagyasztó csicsóval, ránk húzom, rájuk küldöm és mehet a steak gyártás. Szóval inkább csinálok Forti-t, mert egy low Forti eladható legalább Lo-ért (ha jó armorba teszed!), de egy 1-es CTA nem adható el Ohm-ért.
Ozora <3
-
Vismajor01
addikt
válasz tibcsi0407 #15817 üzenetére
Jah igaz igaz.
Annyi összefüggés talán van hogyha dmg optimális gearben vagy azon ritkán van mf, és minél optimálisabb a geared annál hatékonyabban olsz és minél több szörnyet olsz meg annál nagyobb az esélye h az egyik kibofog egy runat.
Szal ilyen indirekt módon igenis növeli a runa drop esélyét ha nincs sok mfed, valamelyik kasztnal jobban van ahol kevésbé.
Viszont elite de normal itemeket jobb találni ha nincs mf úgyhogy bocira ez az optimális
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tibcsi0407
félisten
-
Vismajor01
addikt
válasz _ocsisajt #15825 üzenetére
Semmi sem érhet semmit ami lvl 13 meg ilyen req. Scbe meg csakcsak kereshetnek vmi lld karinak, de hcban konkrétan kit érdekel h lvl 13on az fcr mellet mivan? 5 lvl múlva találhatok 4x jobbat.
Fcr melle ringen kell,
Stat+res+vita+mana+esetleg mf vagy ezeknek a variacioi.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Kiss_R
tag
Raven Frostnak (nem perfekt) mi az ára mostanság sc ladderon, ingame currencyben?
-
Peddy789
őstag
válasz _ocsisajt #15824 üzenetére
gyurukbol ami sokat er altalaban:
"dual leech": 5-6 % mana es life stolen per hit egyutt, valami hasznos resistel, meg attack power, stb
caster gyuru: 10 faster cast rate, 10++ magic find (25 a max), 1-2 resist vagy es allresist. A resisteknel a fire resist er a legtobbet altalaban mivel ha spirit shieldet hasznalsz az nem ad fire resistet.
Igy ez a gyuru amugy nem rossz, csak a 10mf keves, a 9 poison resist kb 0-t er, ha 30 lenne meg mindig kicsit meh, mert a poison damage osszesegeben kevesbe veszelyes mint a fire lightning. A resist ertekek szerintem: 1fire, 2.light, 3. cold, 4.poison.
Emelett meg jo lene valami hasznos stat, +10str, dex, vagy life, vagy nagyobb adag mana.
A half freeze duration nagyon meh, mert mele/futkoraszo build szeretne cannot be frozent, vagy nem erdekli nagyon a duration az embert mert teleportalgat. A +1 light radius meg ugye aztan tenyleg senkit nem mozgat.
De osszesegeben ezek a cuccok eleg nehezen eladhatoak, mert a d2jsp kereso egy nagy rakas szar. (pl poe-hez kepest) Nemlehet kulon keresni statokra, csak ossze vissza irogatni, amit vagy megtalal a kereso vagy nem.
Foleg mivel lassan ladder kozepe/vege szag van, az ilyen kicsit gyengebb itemek mar reg kezdenek mindenkit hidegen hagyni. Eladni nehez, venni konnyu.
Felraksz egy nagyon jo ringet, lehet jon ra egy 10-es ajanlat, hiaba er mondjuk 150-300at ha eppen a vevo nem talal meg.Esetleg a d2r char plannert ajanlom ahol megtudod nezni milyen lehet a maxos gyuru milyen statok lehetnek rajta, mekkora adagban: https://d2.maxroll.gg/d2planner/
raklikkelsz a gyurure, add item, rare ring, es utana tudsz statokat hiozzaadni. Ott lathatod mekkora szamok lehetnek. -
-
Peddy789
őstag
válasz MutantZombie #15831 üzenetére
jaja, de mar sokkal kevesebben jatszanak a jatekkal. A legtobben szerintem a 2. hetre meguntak, es egyre tobben hagyjak abba. A forumon egyre kevesebb a post meg a reakcio, vevo / elado stb.
De nem kell aggodni sokaig fog meg tartani hivatalosan a ladder, csak mar alig fog vele valaki jatszani. -
Kiss_R
tag
válasz shotika #15838 üzenetére
Cube lyukasztással, ha az 5 socetet beadja, jó Obedience alap. Larzukkal 6 lyukas lesz, az BotD-nak megfelelő, de csak ha van fölös Zodod. Később eladni nem fogod tudni, ha belerakod, mert nincs rajta 15% ED, és nem is War Pike. Ha nem minmaxolsz, akkor szerintem jó kis alap ez, én cubeolnám, és reménykednék az 5 lyukban.
-
MutantZombie
tag
válasz Peddy789 #15832 üzenetére
Az a réteg, aki nagyon durván rápörög, hogy ~1000 tranvical run-t nyom egy-egy rúnáért, azoknál nem is csodálkozom, hogy unalmassá válik.
Meg akik inkább kereskedői státuszban játszanak; mivel az árfolyamok már nem ideálisak, nekik vége a játéknak. Bár úgy is lehetne nézni, hogy aki most is el tud adni valamit jó áron, az ügyes...
Kinek mi a kihívás.De aki ráérősen, magatalálósan játszik, annak meg túlzás lenne ~havonta a reset.
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
wm2
őstag
válasz MutantZombie #15841 üzenetére
Coooley szerint szétdupeolják a játékot.
Ladderen tényleg egyre kevesebben vannak. Se Baal. Se Trade.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz Lézerparaszt #15843 üzenetére
Mint az életben, a hatalom egy kisszámú elit kezében van.
Ozora <3
-
shotika
őstag
válasz tibcsi0407 #15839 üzenetére
Fullon minden karakter, bar este még takaritottam kicsit.
Superior, abba csak Larzuk tud utni.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Amerigo57 #15847 üzenetére
Ezek a hibák régen, a játék újra megjelenésekor voltak gyakoriak, úgy látom azóta sem sikerült megoldani. Gondolom minden fejlesztő a csodálatos Immortallal volt elfoglalva.
Egy kérdés: Call to Arms-t mindegy milyen 5 socketes fegyóba teszem?
-
wm2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest