Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Pitből nekem konkrétan lóf@sz se esett eddig, lehet rossz helyen vagyok?
-
sto1911
veterán
Nezegetem az Andariel's Visage maszkokat, azokbol eshet Ethereal es Socketes is? Vagy socketet utolag raknak ra?
-
diegho
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy új kedvenc karaktert találok magamnak. Eddig mindig a Sorc, Javazon, Zealot hármas volt a nyerő, de a Trapsin valami hihetetlen nagy fun. Imádom.
-
Jocika84
tag
Egy kis segítséget sezretnék hogy jól gondolom e.
Zeal Paladinnak mindenhol a Guillaume,s facet használják de van egy Andariels Visage om is.
A 2 közül gondolom az Andriels azért jobb. -
wm2
őstag
válasz diegho #13263 üzenetére
Yes. Yes. Én 40 ED 9 Dex joollal szeretem in end.
@shotika első kettő kuka. Kesztyű akkor jó ha van rajta 20 ias, 10 cb / 10+ str vagy dex, vagy mindkettő. A Bow kb (sapphire + ort) glovest használ. A Javanak meg teljesen felesleges erre költenie. Ők rareben meg magicben (3/20) utaznak. Melee only cucc, de kicker Assat senki nem csinál, a barbok a Steelrend-et szeretik, így marad a Pala (Smiter, Zealot) és a farkas Dudu. A mana boots lvl51 még akár használható is ezen a szinten. Úgy jó ha top mana mellett van egy kis fhr is hozzá + jó magas dual res / mf. Arra gerjed a Sorci.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
LZs?!
aktív tag
Poison Necro (+skelies)
Ha +2 Skill + All Res a lényeg, és Eni, CoH (sem Breamble...) nem játszik, akkor Bone RW-nél van jobb armor; unique, esetleg más RW?
PS: a Bone is kissé 'drága' az értékéhez képest, de Um rúnákkal tele vagyok.
Köszi.
Nevermind...
-
Peddy789
őstag
válasz zsirfecske #13273 üzenetére
realis ar erte, mondjuk szerintem ezek lassan igy a "ladder" vege fele (szerintem kozel a season 1 bejelentese) akar kozel free itemek, de maga a pul runa se er sokkal tobbet. Onmagaban ertekes, de mivel szinte mar mindenki telitve van ezekkel, es alig keresi valaki, ha esik megegy, hiaba jo ha mar senkinek nem kell.
Ami sokkal sokkal dragabb az a 4socketes. Mivel tresher / cryptic axe is 5 socket max, igy ha sima ethereal esik, konnyu lyukasztani. A 4 socketest mar sokkal nehezebb osszehozni.
A leg gyakoribb seged runaszavak meg 4 socketesek (insight+infinity).Amugy javaslom ha runaszavakat akar kirakni valaki, nezzen ra mennyibe kerul a kesz runaszo, mert lassan akar sokkal olcsobb megvenni a kesz kozepes runaszavat, mint amennyibe a runak kerulnek.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13273 üzenetére
Egy eth 4 likas giant tresher már pöppet drágábbabb.
Szerk: És meglepő, de nem sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Fixed an issue where players were unable to bind mouse wheel inputs to skills.
Új patchben javítják, nem tudom itt panaszkodott-e rá valaki.
-
shotika
őstag
Srácok, azt már vágom, hogy vannak meghatározott kék itemek, amikből lehet kraftolni új cuccot. De pl az olyan kékek, mint a Martel de Fer, Coronet stb, azokból is lehet valamit csinálni?
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #13282 üzenetére
ja és a képeken a weapon speed-ek csalókák, eltérő kari alól nézve készültek. de mivel az act2 might merc az paladin, elvileg a cryptic axe neki slow, a thresher viszont fast attack speed. lehet hogy akkor hazudtam és tényleg sokkal gyorsabb így?
wm2:
grat a 15ed wire fleece-hez, ez simán um/mal még larzuk nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
sumdudum
tag
Sziasztok!
Megéri ETH Giant Treshert hajkurászni vagy a dmg annyira nem különbözne egy ETH CA tól? Igazából csak annyi lenne a lényeg, hogy életben maradjon a nyomorult és ne kelljen minden Andy run után újraéleszteni.. Tal Maskot használ resistek 75ön és mégis..:S Figyelni rá meg macerás, megnyújtja a run időt..:S
Más: az albiban Flip net van Digi helyett(nem is értem) és egész nap ledobál a játék, de a lakótársak is mondták, hogy ledobja őket is mindenféle egyéb tevékenységük közben.. Másnak hasonló tapasztalat? Valami karbantartás vagy mija a lónyereg van?!
Kowalsky#2903
-
shotika
őstag
A különböző "on striking / struck" stb item tulajdonságokat is átveszi a Nekro iron gólemje?
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zsirfecske
addikt
válasz sumdudum #13286 üzenetére
milyen rw-hez? #13282 hsz-ben pont ezt látod csak nem giant-tal. amúgy nem elég a life leech meg res ha kicsi a dmg, szóval attól függ mihez képest kell előrelépni. ha eth ca-d van akkor nagy változásra ne számíts, ha noneth akkor talán érzékelhető. vsz az armor többet számít.
-
sto1911
veterán
Beszereztem egy andyt, felraktam a nagyobb insightot a mercemre, de nem lett sokkal jobb, mint a tal maszkkal, annyi, hogy a max dmg 800-al több lett, de a minimum még kevesebb.
-
ncc1701
veterán
Ott nem a saját geareddel van gond? Normális cuccokkal andi 5-6 másodperc alatt el kell, h feküdjön.
-
wm2
őstag
válasz shotika #13285 üzenetére
Ha szeretnél egy jó dual res cipőt, a legolcsóbb a Natalyas szettből a boots ~20++ cold és ~20++ light resistel. De az Aldurs szett cipője is jó +50 life / +50 fire resistel. Ezeket hamarabb meg fogod találni, mivel a jó frw fhr dual/tri res rare vagy crafted ritkább. Charsiban ne bízz.
Ozora <3
-
MikeWazowski
veterán
Hülye kérdésem lesz, de felteszem, mert nem tudom...
Akarok venni a jah árából egy komolyabb fortitude-ot. Ugye ezeknek baromi magas a javítási költsége, de erre van a rúna... a kérdésem az lenne, hogy ha 40 mondjuk a durability és lemegy 10-re akkor még ugyan annyi a def meg stb érték? Tehát elég akkor javítani, ha már jelzi jobb felül az ikon?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
maajsz
senior tag
válasz MikeWazowski #13293 üzenetére
Hagyhatod akár teljesen is lemenni a durát ha nem eth
-
Peddy789
őstag
Mi ez a javitasi kotlseg para, nem ertem, siman a rohangalasbol a mobok korul tobb gold jon osze az auto pickup miatt mint a repair.
-
zsirfecske
addikt
ha rám hallgatsz, a jah-ot nem pazarlod el ilyenre. egy Lo kell, meg egy reális árú 4 socket base armor. pl árulok 549 def / 14%ed wire fleece-t um-ért, Lo + ez az iszonyú messze van a jah árától, olcsó javítani, és ehhez képest biztos nem ad annyi pluszt semmi 15%ed archon plate meg nemtommi. nekem pl csicsóra kellene, van 3db 700+ def-es eth 4 socket armor, és az újabb Lo rúna az istennek nem jön össze.
Peddy789:
pl. egy 1,5 millás javítás azért macera, ha emiatt rúnázgatni kell azt én is megunnám hamar.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Peddy789 #13295 üzenetére
Traviba is ömlik a pénz, de még ott se esik annyi amennyi a javításhoz kell.... persze, ha akarsz néha gamle-ezni is. Lényeg, hogy 5 perc játék után már ilyen 300k a javítás... persze van ral rúna....
Ez egyébként mit jelent: 1 Repaired/Recharged Armor. ? Mi az hogy recharged? Mármint tudom mit jelenet a szó, csak armoron nem tudom mit jelent.
zsirfecske - már eladtam 1,8k fg-ért. de nem bánom, mert kell a toll is a mercnek, fortimat meg megkapja, ha találok jót. Enigma armorom úgyse lesz... valamint mindennek megy le az ára, így gyorsba eladtam inkább.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
maajsz
senior tag
válasz MikeWazowski #13298 üzenetére
Feltételezem ha van benne "töltetes" skill azt is újra tölti.
Amúgy a melee karik ilyen szempontból sajnos pepecselősek. Quality of life fícsörként valamit kezdhettek volna ezzel, mondjuk cap-elni a rep költséget max 30000 ezerbe vagy ilyesmi.
Személy szerint ki is dobnám az endgameből az egészet úgy, hogy minden "drágább" runaszó automatikusan self rep legyen, csak akkor meg az etheral része lenne kicsit OP, azért meg lehet pattogás lenne. -
sto1911
veterán
válasz MikeWazowski #13298 üzenetére
Pl . ha elfogy az X charges teleport a tárgyról, akkor azt is feltölti.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest