Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13200 üzenetére
Próbáld 15 istért, vagy vmi hasonló. Esetleg jah rúnáért.
Ja, csoda történt. Hf quest babának adott istet. odatettem a többihez, ha beleszámítom az eladandó unid torcsot, akkor van 15 istem, 2 vexem. Azért már ténylegesen kapok bert.
[ Szerkesztve ]
-
sumdudum
tag
válasz sumdudum #13192 üzenetére
Nos az lett a vége, hogy a Gul-ért kaptam egy Ist-es Tal Armort 878def-el és ezzel mentem 3 kör Mf-t (Summoner, Countess, Andy) és Andy boldoggá tett egy SoJ-al
Csak megérte végül Úgydöntöttem megpróbálom eladni 11 Istért és abból meg felcuccolok!
Hogyé' adod a unid torchot egyébként?[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
válasz ncc1701 #13204 üzenetére
Épp keres valaki ilyet és ennyiért, de kb a 4. percben csatlakoztam be és afk... Remélem nem aludni ment
Tudtok adni egy Discord linket Trade-hez akár privátban is?! Emberem visszatért, de mintha nemtudná melyik bolygón van..
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
-
ncc1701
veterán
válasz MikeWazowski #13208 üzenetére
Volt olyan, h 8-10 órát csak travit runoltam. Kb 75 másodpercenként lehet játékot kreálni, de legyen 90sec, az óránként 45 kör. Azaz kb 450 kör volt, plusz mindig legyakom, sztem már 1000 felett vagyok. 1db vex.
Ja, úgy ennyi idő, h még pindlét is lecsapom. Sorci a legerősebb kari, tényleg ez van.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #13210 üzenetére
Ezért szerettem befurakodni egy vezér Hammer és MF sorcok közé jó kis 8-as Dia/Baal runokban. Volt olyan bot, aki csak a Jah rúnát kapta fel meg a circeket, tiarakat és amu/ringeket. Gc, Shako ilyesmit le se szarta. Ohm rúnát vagy Bert ugyanúgy. Alapvetően csak crap jewelekért meg gemekért mentem velük, de rengeteg Ber-t is összeszedtem így. Nem nagyon érdekelt ki mit gondol. erről.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
-
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13216 üzenetére
Paladinoknál az a jó a Coh + Zaka párosban, hogy egy 20-10 T-al és 15-15 Annival is jól elvagyunk. Mint írta itt valaki, viszonylag könnyű gearezni a Coh-al. A Forti + Dragon vonal (flat dmg), vagy a PvP Enigma vonal többet költ. Innen nézve pedig, szerintem, egy CoH nem drága. Nekem all around karira ez tökéletesen megfelel. Dobtam hozzá még small charmokkal vagy +200-250 def-et, de enélkül is nyugodtan aludnék. Részemről a téma itt lezárva. :-)
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13218 üzenetére
Egy rossz szavad nem lehet! Ilyenek Hc-n Jah + add-ért mennek.
Ozora <3
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13221 üzenetére
Pont ugyanezért gondolkodom azon, h elengedem az enigmát, 10-12 ist körül már kapok annit. Az meg 3 karinak is jólesz.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki mondja meg legyen kedves, miért jobb az ethereal wep mint a sima a mercnek?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
ncc1701
veterán
válasz MikeWazowski #13225 üzenetére
50%-al nagyobb a sebzése. Armornak meg nagyobb a defense.
-
Franklin
addikt
válasz MikeWazowski #13225 üzenetére
És kisebb a str/dex követelmény is.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Nektek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Joco_77
senior tag
válasz MutantZombie #13224 üzenetére
Tegnap nekemis esett egy Tal Armor. (más értelmes dolog nem igazán).
Első gondolatom az volt, hogy eladom, de aztán megtartottam MF elni jó lesz az a +88%.szerk: Van egy Duriel Shellem is pluszban ha valaki csicsójának kell írjon privátot és este odaadom.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13230 üzenetére
Gold find barb? Miért kell az, hisz trviba ömlik a gold anélkül is.
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #13232 üzenetére
+2000%-kal jobban ömlik, gamble-hez azért nem mindegy a tempó mert költséges. meg amúgy is fun, find item skill is dob rajta, nem csak goldra jó, mf is magas vele.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Single player bot project végeredménye:
Chaos - 1x Sur, 3x Chams, 2x Vexes, 2x Zods, 1x Ohm, 2x Bers, 3x Los, 1x Jah
Pits - 7x Los, 14x Vexes, 15x Ohms, 4x Chams, 10x Surs, 5x Bers, 4x Jahs, 3x Zods
Cows - 4x Chams, 3x Vexes, 1x Zod, 3x Los, 1x Jah, 1x Ber, 2x Surs, 2x Ohms666/161/588 hr/run
Player3 hammerpala. Durva.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #13234 üzenetére
Ez honnan van?
-
wm2
őstag
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #13233 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Akkor én is megyek traviból pitbe este.
-
Vismajor01
addikt
Ja ez 10.000 run alatt :D
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
sto1911
veterán
A régi verziósok tudnak együtt játszani az új verziósokkal?
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13248 üzenetére
act1, egyelőre elrakom, ha esik jobb csere, csicsónak lesz, a berserkernek örülök igazán, elég jó ára van hc-n, amit nem vagyok hajlandó érte adni
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest