Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz blue01song #13848 üzenetére
Ne pocsékold a pontjaid az armorokra.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13851 üzenetére
Az igen szép def, 850 körüliből van a csicsóm stone armorja, 2500 lett a def így.
Amúgy én a 800 alattiakat kapásból kockázni szoktam, és a 3-4 likasokat teszem csak el.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13853 üzenetére
hát ja, de ezeket a game startja óta eltettem, akkor még minden jónak tűnt. szóval ennyi esett összesen, illetve a lacquared plate-eket tegnap vettem.
közben eladtam a +26 allres rollos 507 base def-es archon plate-es fortimat Lo rúnáért, újrarollolom a +15% ed great hauberk-ben amit itt is mutattam mikor agyaltam a repair cost/superior összefüggésen. bármi jön allres-re örülök, maxos 577 base def miatt mindenképp szép lesz.
és ha tudom larzukolni a fenti eth hauberket, a másik Lo megy bele és csicsó is kész. onnatól egyen armorban lesznek a druidommal, még pedig a legnagyobb base def-es light armorban. ennél több nem is kell a racionális perfekcionizmusomnak
-
chris0000
őstag
hi. hol lehet azt látni, h meddig akciós a D2Resurrected? [link] thx. üdv.
-
zsirfecske
addikt
közben sikerült a larzukolás, egy dest kulcsért 10p alatt elvitt egy sorc addig. bármilyen kulcs vagy pul előre odaad és kész, nem kell félni hogy lenyúlják a socketelendő itemet. ha valakit érdekel, ő volt a user.
a 802 def-es eth lp-t meg elvitte valaki egy 20-as mara-ért, amit 5 perc alatt eladtam ist+mal-ért. mal-ba fájt az lp, de végül great hauberk-be megy a forti, így ingyen volt a great hauberk, bőven megelégszem ennyivel.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13857 üzenetére
Nagyon belejöttél.
-
savior
őstag
sziasztok. karacsonyi keszletkisopres. game: ingyencucc pass: 123
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13858 üzenetére
hát ja, megszaladt és a vicc hogy kb semmit nem játszottam, csak trade-ből karácsonyozom ennyire. szép lassacskán fullos leszek, van 2 fortim és már csak egy zod kell a botd-hez, mert hiszek a fórumnak hogy ki kell próbálnom pvm-re a kutyussal.
amúgy az armor rollok ilyenek lettek:
ebből rerolloltam (1524 def archon, +26 allres), nem sírok de épphogy jobb, bár ingyen megérte, így legalább szép szimmetrikus
ez meg szép, bár lehet nem sokat segít a csicsó túlélésén, bár az össz dmg-en annál inkább (effektíve duplázódik, ahogy a treachery-s össz defense is). itt se ment 30 felé az allres, bár ennél mindegy is.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13858 üzenetére
az utolsó up-om pedig szintén neked ajánlom:
lehet hogy hülyeség a defense mánia, de a karim egy helyben állva harcol, és a sok kicsi up és perf körüli cucc itt már 1000-es nagyságrendű pluszt ad. aztán ha arra rájönnek a skillek, aurák, forti proc és a ribcracker +100% def, úgy már akár értelme is lehet
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13861 üzenetére
Smiteremnek nincs ennyi ereje, a war travit viszont simán tudnám még uppolni, mert az enigmával van annyija. Csak űberezéshez nem enigma van rajta, hanem duress...
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13862 üzenetére
bocsi, karácsonyi sok képes giga hsz következik
nálam most voltak jelentős fejlemények, végül összeharácsoltam mindent amit akartam, ezután elvileg lecsitulok. mint írtam ünnepek alatt a trade-re feküdtem rá, volt itt minden, elment az eth sacred targe ist-ért, kaptam ingyen vex-et egy random figurától stb. de lássuk sorban
fura, de zod-ot nem kaptam 8 ist-ért sem. jól felment az ára, én még 3 ist-ért tudtam eladni a saját drop cham-ot, szóval valami biztos van. lehet hogy már az új kontent miatt kezdik feljebb árazni az rw-ben eddig alig használt cham-ot, és ezért drágul a zod is? mindenesetre kisöpörtem a padlást és olyat csináltam, ami kb szentségtörés, és az új patch/ladderből visszanézve vsz őrültségnek hat majd. vettem 2x cham-ot 4 ist per darabért, és bedobtam a kockába (cham+cham+flawless emerald):
ezzel kiraktam végre a botd eth gp-t:
maxos 15% ll, a dmg viszont nagyon csóró, de sebaj. így is olvad minden rendesen, a kutyus úgy megy át nitha felé mintha nightmare-en lennénk:
az ethereal áttetszősége nagyon faszán néz ki a bazinagy bökőn, kár hogy a farkasforma miatt szinte sosem látszik:
karakterlap ribcrackerrel:
karakterlap botd-vel:
összefoglalva: fury dmg a duplája, a life/mana stolen brutál overkill (40/12), a dual leech gyűrű helyére simán mehetne valami str/life/ar/dmg cucc is, innentől volna értelme a str pakolásnak és a +dmg charmoknak is. az fhr/defense jól beesett, bár nem hinném hogy pvm-re bármi gond lenne belőle. a poison nova durva ahogy proccol, jó lehet akár a fizik immunok ellen is.szóval ennyi, vsz a két fegyvert fogom váltogatni innentől, kíváncsi vagyok hogy pl überen melyik hogy muzsikál.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13864 üzenetére
Miért nem eth war pike lett a választás? Vagy eth thunder maul? Utóbbi jobban néz ki.
Én most kicsit oxygen not included-el tolom hétvégén, majdnem végleges a dlc, most már csak nem fognak nagyot kavarni.
[ Szerkesztve ]
-
AttilaSW
újonc
Sziasztok, 20 Ral runa mennyit érhet most?
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13865 üzenetére
war pike: Druid - Very Slow (105.5 Avg dmg)
thunder maul: Druid - Normal (106.5 Avg dmg)
great poleaxe: Druid - Fast (86.5 Avg dmg)bár botd-vel a CB minimálisra csökken, a sebesség azért még fontosabb. a thunder maul talán szóba jöhetett volna, de a 253 str req miatti respec-hez most nem volt kedvem (bár a +50 str simán beleférne, ahogy a bazidrága max dmg/life/ar charmok is).
szóval inkább maradtam a magas life + ribcracker CB opciónál, majd épp veled akarom kipróbálni überen a diffit (egyedül is megnézhetem, van kulcs, de 2 playerben vsz jobban kijön. lehet addig nézek majd public 8 player ball/chaos runokat).
a 12% mana leech viszont tök felesleges volt, optimalizáltam a gyűrűm még 2 um-ért (egyelőre nem dmg-re hanem ar-re, ill resekre: 85%+ a hell resist mindenre, még a 2x5% allres sc-k és bármi res charm nélkül). bár ez is csak überek ellen kellhet max, de elég beteg hogy egy small charm cserével meg is lenne a 20k attack rating enchant nélkül is:
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Kezdő vagyok még a játékban, és kéne egy kis segítség. Voltam olyan buta, hogy a frozen orb mellé egy jól kinéző videó alapján hidrát építettem. Ráadásul az utolsó stat resetemből... Sajnos nagyon useless Hellen, leginkább el sem találja a gyorsan mozgó enemy-t. Valahogy végigszenvedtem Act 5-ig, és hát ott jött a felismerés hogy mindenki cold immune Tudna segíteni valaki kiszabadítani Anyát és leölni a barbárokat? A segítőmet sajnos olyan gyorsan leütik hogy gyógyítani sincs időm.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
-
Vismajor01
addikt
válasz Lézerparaszt #13869 üzenetére
Szerezz egy tokent valakitől, és ez alapján épitsd újra a karit
Persze anyát ezzel se fogod runolni, de azt ugye csak 1x kell. Viszont legalább ami nem cold immun azt simán ki fogod nyirni.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsirfecske
addikt
ezt nem hiszem el milyen kört mentem ma:
kiütöttem egy sok playeres bocin egy cham-ot, rá fél órával egy baal partiban kaptam fel a legritkább destruction essence-t reflexből, aztán a következő join-omban egy szintén sok playeres chaos run alatt lemaradtam és találtam egy Lo-t(!) a földön. valaki ott hagyta úgy megijedtem tőle hogy felkaptam és azonnal kiléptem nem is szeretem a publik runokat, mert mindenki úgy rohan mintha nem lenne holnap, boci runokban is mindig csak base itemeket keresgélek. a slow stílus most bejött.ez a 3-ik Lo-m, az elsőt mákoltam gul-ért trade-ben, a másodikért aprólékos munkával kisebb mákokkal dolgoztam meg (14 ist-ért vettem), a harmadik megint határ mákkal szimplán ott hevert a lábam előtt.
most gondolkozom, hogy csináljam meg a grief-et is egy champion axe-ban a druidomnak, hogy összevessem a ribcrackerrel és a botd gp-vel, vagy ncc1701 felvetése nyomán nyomjak egy thunder maul botd-t esett tegnap egy ilyen, csak be kéne larzukolni, eléggé vonz:
(vagy van belőle 14 ed-s eladó Lo-ért, lol, hát annyit nem adnék érte az tuti)[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Vismajor01 #13870 üzenetére
Úgy látom ez CSAK coldos build, ezt cseréltem le arra az egy fokkal élhetőbb, de még mindig useless-re ami most van. Volt hogy 1 órát csapkodtam Diablo mellett egy elitet mert azzal a villám skillel ütöttem amit használ a videóban, és 1 millió goldot vitt el az, hogy a segítőt élesztgettem hogy megint megüsse a mobot 1x. Muszáj volt leütni, mert a krampusz nem jött míg az életben volt. Erősen foscsi gearem van, lvl 30-as rúnás gearrel, és a segítőn sincs jobb. Szóval én valami blizzard/chain lighning kombósra gondoltam, ami addig is karcolgat míg nincs meg hozzá a gear. A "szerezz egy tokent valakitől" az nálam úgy néz ki hogy lobbiban random emberekkel nem szoktam játszani, félek az online community-től, FF14-en kívül nem láttam normálisat. Továbbá van 2 ismerősöm, az egyik most vitte végig normált 2 hete, azóta nem lépett be, a másik meg talán 2 hónapja
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
ncc1701
veterán
válasz Lézerparaszt #13872 üzenetére
A játékot segíséggel egy ágasan is végig lehet nyomatni, utána meg nem mész olyan helyre, ahol immunok vannak, illetve ilyenkor otthagyod őket a vérbe. Vagy építesz egy második, gyengébb ágat fire/light alapon, plusz egy jól felszerelt merc is oda tud b@szni azért.
És ez a játék eléggé épít a haverkodásra, és a cserebere biznicelésre.[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13871 üzenetére
Ritka mákos egy emberke vagy. A kalapács sztem jobban néz ki, de azon kívül sztem tök mindegy. Babánál ww-nek jobb a polearm a range miatt, druidnál sztem tök mindegy.
-
Vismajor01
addikt
Két ágban maximum frozenorb+fireball párosnak van kevés értelme, de egyébként semminek.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Lézerparaszt
őstag
válasz ncc1701 #13873 üzenetére
Mikor középiskolás voltam akkor jött ki a 2. rész, 1.09d patch-el fejeztem be. Akkor még lehetett szólózni is, és buildek sem nagyon voltak. Ezért nem is nagyon vágom hogy mi hol esik meg mi mire jó. Még überek sem voltak mikor abbahagytam. Az megint más hogy most ez a haverkodós a meta, csak nincs ismerős akivel nyomhatnám.
Egyébként ezt a buildet néztem ki: [link]A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13874 üzenetére
ne is mondd, ezt végül neked köszönhetem:
rohadtul értelmetlen költés volt, de igazad van a stílussal, egy druidhoz ez illik. meg nekem ez amúgyis már az endgame, itt felesleges spórolni, szóval rászántam magam a béna grief helyettjöhet a rush larzuk bácsihoz, és összerakom a legbatárabb lehetséges szörnypüfölőt (ráadásul élőhullákra +250 dmg-t ad ki majd). ennél közelebb nem tudok lenni a top dmg botd-hez, hittem a Peddy789 kolléga hsz-ében leírtaknak. ha jön egy normális dmg roll majd, meglesz legalább az egy ütésre számított legnagyobb sebzés. kicsit lassabb csépeléssel ugyan, de pwm-re gyorsabb kell legyen így is. meglátjuk, sajna el kell adnom hozzá még a meglévő eth gp-s botd-t, de bakker hogy néz már ki ez az 55-307? 181 avg base dmg, ez már p0rn
szóval szerintem rohadtul nem mindegy az alap fegyó, de ha végül kiderül hogy mégis, akkor legalább kipróbáltam, és nektek már nem kell
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #13875 üzenetére
Ugyanannyi pontból blizzard erősebb. Csaxólok.
-
diegho
nagyúr
WW barbinak melyik két fegyvert illik adni?
A legolcsóbb az oath+law azt tudom, de nem a legolcsóbbat akarom. Mi az arany középút? -
diegho
nagyúr
Én meg vettem egy Grief pb-t 325-ért. Ez jó palának és barbinak is. 33/367-es, tehát nem ultrafos.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
válasz zsirfecske #13880 üzenetére
Nem amiatt, a base armor superior, és az növeli meg az árát
No mistakes, just happy little accidents
-
zsirfecske
addikt
válasz diegho #13881 üzenetére
ez a high rune-okból kiarkott rw dolog azért para. főleg a grief-nél, ahol a Lo mint kb legkívántabb rúna mehet a levesbe, ha nincs meg pl a kívánt 35% ias a breakpointhoz, vagy ha meg is van, az alja dmg kicsinálhatja az összképet.
én most megint kockáztatok, eladtam a gp botd-t ohm+2 gul-ért, az ohm-ból 4 um-ot mellétéve vettem egy zod-ot, a 2 gul-ból kockázok egy vex-et és rollolok egy thunder mault botd-t. szerencsére itt a life leech nem számít, ennyivel jobb mint a grief varia, az ed viszont főleg ilyen op base-el jó lenne ha legalább közepes lenne és akkor nincs rossz érzés. marad az endgame játszogatás, small charm gyűjtögetés, apróságok
Blizz:
de amiatt, azért írtam hogy jól dokumentáltam, mert ugyanezt a great hauberk armort teszteltem ilyen szempontból még a forti belerakása előtt, lásd itt.előtte:
15% ed 0% dura: 1181 gold/dura
utána:
15% ed 0% dura fortitude: 33 203 gold/duraszóval ez csak is és kizárólag a forti miatt van, egyesek azt feltételezik hogy bug, de inkább ilyen szándékosan bennehagyott broken repair cost számítás a játék által.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Nincs valakinek egy feleseges Arreat's Face-e és Bloodletter kardja? Ezek kellenének a barbimnak még.
-
zsirfecske
addikt
na itt is van amiről beszéltem, ez pl katasztrofikusan rossz dmg roll lett:
de legalább van miért játszani tovább , jöhet majd a reroll, tekintve, hogy a base thunder maul többet ér mint a zod+vex, és bűn is lenne így hagyni. +14% ed van rajta alapból, tehát itt a +414% feletti összérték is lehetséges lenne, ez viszont 354% roll lett. ennél rosszabbra szinte esély sincs
na de sebaj, legalább addig is ki tudom próbálni hogy milyen a speed, az 1263 max dm elég őrült így is. már csak a 193 str req-et kell megoldani. viszont ezért is király a botd -20% req-je az eth flat -10 stat könnyítése mellé, a thunder maul 253 str req-je vállalhatóbb szintre csökken vele.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13883 üzenetére
Smiternél nincs olyan, hogy “low Grief”. Neki egy 20 ias kesztyűvel + fana aura bőven jó a 30/340 is. 30/390+ viszonylag olcsón kifogható. WW barnak is elég a 34 ias zerker. Ha nem lenne változó stat rajta, akkor abba kötnének bele, hogy együtt ált vagy sem a Mars a Jupiterrel, amikor kiraktad. Írtam már párszor, ha látnátok régi d2 NL-ben milyen szőrszálhasogató baszakodások mennek az itemek körül, szénné röhögnétek magatokat.
Ozora <3
-
Blizz
őstag
válasz zsirfecske #13883 üzenetére
Egyszerűbb ha rallal repaireled a cubeban, és így nem kell milliókat költeni rá
No mistakes, just happy little accidents
-
zsirfecske
addikt
igen, de kit érdekel a smiter
ez a szőrszálhasogató baszakodás találó kifejezés, bár def-et én is szeretek maxolni és itt is jó példa, hogy egyedül úgy van értelme az op base-nek, ha jó roll megy mellé. +14% ed semmi, ha 50% alaból a roll szerinti szórás. viszont egy ilyen cuccot 400+ ed-vel látni azért szép lenne, asszem megtaláltam a célom lehet, hogy szánalmas, de igazából mi mást tehetsz? grind-olsz a lev99-re, tökéletes gc/sc-kre? ennél talán több értelme van imba rw fegyver kombókat kirakni (ott legalább a növekvő sebzéssel valódi nyereség van), bár tudja a franc. mindenesetre a 350-400 ed tartományból elsőre 357-et, másodikra 354-et kapni az elég kiba**ás, én biztos nem hagyom annyiban. ha úgy tetszik nekem ez a mini ladder reset, most mehetek cham-ról megint zod+vex-ig
Blizz:
igen, ez lesz belőle, csak direkt hagyom lemenni. jó lesz látni a végén az 1,6 mil gold-os repairt és aztán benyomni a ral-t rá.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13888 üzenetére
Voltam már szemtanúja “komoly” vitáknak. Pl. Tyraels Might. Majdnem full perf, annyi hibával, hogy “csak” 29 str nem 30. Vagy eth Gladiators Bane 20-20, de 199% ed “crap, no need ty”. BvB Barbok szeretik. Ott ez az 1% is számított.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
hát ez vicc, de mondjuk sosem tudhatod hogy a hiányzó str pl mire kell. ha valakinek nagyon maxolt cucca van mindenben és nagyon magas szintű a kari ahol már nem tud plusz attribot rádobni, ott 1 str is számíthat.
pl nekem a weapon swap most nem megy a thunder maul-al, mert csak +4 str van a gyűrűn. ha socketelek egy fal-t a weapon swapos mangs song-ba, az még csak +10, így is kell egy szintlépés meg még valamennyi, pl emiatt tökre cserélnék gyűrűt, vagy témánál maradva akár övet/kesztyűt stb-t ha nem lenne perf a str roll rajta. szóval ez lehet valid is, bár fenti esetekben inkább nem az
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13890 üzenetére
A Tyraelst nem sokan használják. Bowazonok többnyire 40/15 jewel társaságában. Ők ugye a robbanásokra is érzékenyebbek (slain monster rest in peace) és tudnak jobb gyűrűt is viselni vele, mint a raven frost (cannot be frozen), pl. gz crafted darabokat magas ar leech str dex-el. + 20% frw, magas def, ami indokolja esetleg a Coh cserét. Szép világoskékben pompáznak. U.i.: vagy lila? Nem esik minden sarkon. Nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
felvettem egyelőre a thunder maul-t str charmokkal (plusz a mang song-ot socketeltem, +10 str), így ar/life-ban kevesebb csak a stat, de a dmg az ilyesmi lenne véglegesben:
érezhetően lassabban kapál a dög, de belefér azért, -1 frame:
a ribcracker meg marad CB-re, az ugyanúgy 5.6 frame mint a gp volt. amúgy jól látszik, hogy a 3-ból egyik fegyvernél se ér semmit az off weapon ias, ribcrackernél meg a shael a +15 ias/dmg jewel helyett értelmetlen, sajna ez van mióta patch-elték a d2r bug-ot
első solo run alapján eléggé böszme a sebzés, majd 6-8 player bocinál kiderül ha eljutok oda.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13892 üzenetére
ribcrackernél meg a shael a +15 ias/dmg jewel helyett értelmetlen, sajna ez van mióta patch-elték a d2r bug-ot
És ha tennél bele Ohm rúnát? +50% ED. Úgysem ér lassan semmit.Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
nem jó, kell a 15% ias, mert anélkül csak 50% lenne a weapon ias és ott vesztenél frame-et. 15% ias 40% ed vagy 15% ias xx max dmg jewel jó, utóbbi van benne épp.
amúgy Peddy789, jelezném, hogy ez 3.78 attack per second, 20k közeli max dmg-el, azaz 75k dps! great poleaxe breath of the dying perf 70k dps ahogy írtad, omg akkor mennyi lenne ez a thunder maul perfekben?! biztos hogy 80k felett, és ez +dmg charmok nélkül
[ Szerkesztve ]
-
CreshiX
csendes tag
Nem leszólva a kollégákat, azt vedd figyelembe, hogy amit javasolnak (és az összes buildépítő oldal is) az közel maxos levelt és a full geart igényel. Ők már rég az endgame-t játszák, náluk egy diablo run úgy néz ki, hogy wp, teleport kb. 18x egyenesen, utána teleport egyik pecsét, másik pecsét, blizzard 2x, teleport 3. pecsét, blizzard, 4. és 5. pecsét, blizzard, középre teleport és blizzard 3x,loot megnézése, save and exit, új játék.
Te még nem jársz itt, úgyhogy szerintem kezd a csicsódat fejleszteni, ha nincs türelmed a dropra, akkor nyugodtan kérj itt a fórum pár számodra hasznos cuccot, hidd el, segítenek a többiek. Ha nem szeretnél kapni, akkor keress Tesco Gazdaságos megoldást. Pl. egy Insight-os fegyver a csicsódnak nem nagy dolog összekalapálni. Ha nem eth +ed-s a fegyver se gond, anélkül is segítség lesz. Ha nem akarod, hogy a csicsó állandóan meghaljon, szerezz neki life liches fejest, vagy csinálj neki egyet 3 perfect skull felhasználásával, ami ad 12%-ot, ha majd kiesik/tradelsz andarielt, lecseréled. Egyelőre ne a maxos cuccokat hajszold, hanem keresd a középutat. Hell Andariel "viszonylag" egyszerűen ölhető, a dropja elég élhető tud lenni. Lépj be public játékba és nézd át, mit hagytak ott. Ahogy korábban írták, kész aranybánya, ha tudod, mit keresel. És tradelj, mert az nem ördögtől való.
A fent leírtak a saját véleményem, amennyiben bárki úgy érzi, hogy megsértettem vele, attól előre is bocsánat.
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
válasz zsirfecske #13892 üzenetére
Hogy tudtál ilyen sok hp-t összeszedni?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
zsirfecske
addikt
válasz savior #13898 üzenetére
jó ez druid vérfarkas, az csít. mondjuk barbárnál meg ott a bo, a minap pislogtam egy runban hogy 7200 hp-m lett a partiban hirtelen egy barbi (és gondolom más buff) mellett
amúgy 380 vitality hard point és sok life charm intézi (skillereken 20-40 life, sc-ken 10-18) a farkasforma százalékos pluszával. ha még spirit-et is maxolnék, nem 5300 körül lenne, hanem inkább 6000+, de azt hamar leverik míg nem buffolják meg az új peccsben.
-
wm2
őstag
válasz savior #13898 üzenetére
Ugye. Pedig sokan a ladder ellen vannak, mondjuk érdekes lesz a 4 hónap. Maradhatna a 6.
A 14-15k dmg Smiterrel is elérhető (Forti + Phoenix pajzs + egyéb nyalánkságok). Theoretically. Mert sohasem láttam PvP-ben ilyen Palát. Avagy nem minden az ed meg a life. Viszont egy ügyes farkas Dudu PvP-ben félelmetes tud lenni. Bohócot csinál mindenkiből. Mondjuk egy fullos Bowazon is.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?