Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13862 üzenetére
bocsi, karácsonyi sok képes giga hsz következik
nálam most voltak jelentős fejlemények, végül összeharácsoltam mindent amit akartam, ezután elvileg lecsitulok. mint írtam ünnepek alatt a trade-re feküdtem rá, volt itt minden, elment az eth sacred targe ist-ért, kaptam ingyen vex-et egy random figurától stb. de lássuk sorban
fura, de zod-ot nem kaptam 8 ist-ért sem. jól felment az ára, én még 3 ist-ért tudtam eladni a saját drop cham-ot, szóval valami biztos van. lehet hogy már az új kontent miatt kezdik feljebb árazni az rw-ben eddig alig használt cham-ot, és ezért drágul a zod is? mindenesetre kisöpörtem a padlást és olyat csináltam, ami kb szentségtörés, és az új patch/ladderből visszanézve vsz őrültségnek hat majd. vettem 2x cham-ot 4 ist per darabért, és bedobtam a kockába (cham+cham+flawless emerald):
ezzel kiraktam végre a botd eth gp-t:
maxos 15% ll, a dmg viszont nagyon csóró, de sebaj. így is olvad minden rendesen, a kutyus úgy megy át nitha felé mintha nightmare-en lennénk:
az ethereal áttetszősége nagyon faszán néz ki a bazinagy bökőn, kár hogy a farkasforma miatt szinte sosem látszik:
karakterlap ribcrackerrel:
karakterlap botd-vel:
összefoglalva: fury dmg a duplája, a life/mana stolen brutál overkill (40/12), a dual leech gyűrű helyére simán mehetne valami str/life/ar/dmg cucc is, innentől volna értelme a str pakolásnak és a +dmg charmoknak is. az fhr/defense jól beesett, bár nem hinném hogy pvm-re bármi gond lenne belőle. a poison nova durva ahogy proccol, jó lehet akár a fizik immunok ellen is.szóval ennyi, vsz a két fegyvert fogom váltogatni innentől, kíváncsi vagyok hogy pl überen melyik hogy muzsikál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest