Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Peddy789
őstag
válasz maajsz #13297 üzenetére
Nemtudom en siman chaos runoltam a fury druidaval, superior archon plate, melette a limb enchant 1 charge minden runon, es sose ment lefele a gold. Amit diablo dobott valami ertekeset felvettem eladta a kovi gameben az minimum 20k gold.
En konkretan unom mar a goldot elgamblezni, tuti nem epitenek semmilyen dontest arra hogy mennyi lesz a repair costja valaminek.
MikeWazowski
En nem hiszem el neked hogy traviban 5 perc alatt osszejon 300k javitast. Csinalj rola videod. Azt se hogy kevesebb gold jon ossze marcsak egy dwarf star + gheed charm-al mint a javitasi koltseg. -
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #13298 üzenetére
-
maajsz
senior tag
válasz Peddy789 #13302 üzenetére
Az lehet, hogy te unod a gamblit de az még nem jelenti azt, hogy a repair költség nem lehet az egekben. Egy forti AP full repje lehet akár 1,5M, abból gheedel meg edge-el jó pár circ/ring/amu kijön gambliból, amiből aztán akár lehet több tucat HR-t érő cucc is. 2-3M-et meg elgamblizni egy perc se. Régebben ladder közepe-vége fele dobálták a HR-t 1-2M-ért.
-
Peddy789
őstag
válasz maajsz #13304 üzenetére
jogos, vissza is raktam a tal-eth-et
Legyszives vegyel fel egy videot ahogy egy perc SE alatt elgamblezol 3 millio goldot, ugy hogy kozben elis olvastad mi jott ki. Plusz belogolsz egy fel nem keszitett karival.
Toltsd fel a videot es kuldom a HR-t. Nekem ennyit meger hogy megtanuljam hogy kell ennyire efektiven csnalni ezt, mert eddig a 30m elgamblezott goldom utan meg nem sikerult ilyen sebeseggel tolnom. Mire megtalalom hol van az edge bowom elmegy atlagban 5 perc.ugyanitt 1,5m gold elado HR ertekben, mert hat ugye ebbol kijon egy tobb HRt ero gyuru akar gamble alatt. Ez kb 10-20 perc jatek gold / mf find barbal, szoval van supply boven, johetnek az uzenetek.
#13306MikeWazowski
szted sztem jah nem teso. Jo a stilus szod, tzsvirem. (vagy nemtudom ha amugy 16 vagy vagy lany akkor bocs, akkor jogos a sertodott hangnem, meg a vitaban ervek helyett ilyen hangnem felhozasa mint argument)[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz sto1911 #13305 üzenetére
Eddig átkerültek 2-ben is, sztem átmennek most is max újat nem tudsz csinálni (már ha ragaszkodik még mindig ehhez a Blizz de ki tudja)
#13307Peddy789 Nem tom most ezen miért hadakozol, amúgy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. Fölösleges kifordítgani minden kifejezést, az ilyen hogy "egy perc" nem mindig 60 másodperc, lehet hogy 87, de ált perc alatt meg volt (nekem az MF karin a gamblis bow ott volt szem előtt). Amúgy meg most még könyebb, úgy hogy kvázi fix marad a gamblis oldal és nem kell refreshelned (bejön egy ahol van pl amu+ring+circ és mehet a bal klikk míg tele az inv). Régebben jobban rá volt állva az agyam, kb egy fél sec-es pillantás elég volt hogy tudjam, hogy del e, de most sem tart sokkal tovább kiszúrni az abszolút god rollt.
Ugyanakkor senki nem mondta, hogy 1,5M-ből kifog jönni akármi, ha olvasol rendesen látod, hogy az áll ott, hogy lehet, ahogy az is ott áll, hogy ladder második felében - végén (amit most qwára nem tudsz, hogy hogy áll, kvázi nem azok az árak mérvadóak).
Másik, nem mindenki fog goldfind barbozni, én sem nyomtam szinte soha, de ami lóvé összejött az MF karival azt gambliba toltam mindig és anno egy egy sűrűbb szezonomban a 30M nagyon sokszorosát lőttem el. -
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13310 üzenetére
ugyanott esnek, 0 vagy 50 mf-el, Act1 Pit, lvl2 bal alsó sarok, ebben most 5 lik is volt, de esett ma Ettin Axe, Colossus Blade, ami sajnos nem eth volt, 1,5 órát játszottam ma kb.
Ozora <3
-
ProEvoFan
nagyúr
Paladinnal farmoltam Travencialt, esett pár jó rúna, így lett egy Hotom. Herald Of Zakarum, Vipermagi, két 10%fc ring, Shako, +2 combat skill amu a tovább gearem. Ez már így is egy vadállat, mi lesz itt ha esik még pár rúna és tudok venni egy Hellfire torchot, no meg az enigmáról nem is beszélve....durva erős karakter a hammer pala.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz zsirfecske #13315 üzenetére
Spirit-tet sem síratnám meg ha eltemetnék..
-
Jocika84
tag
IK ből van kesztyűm,csizmám,sisakom ha kell valakinek szóljon.
Ha nem akkor kuka. -
pachito
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz Jocika84 #13317 üzenetére
ik sisakból 37% mf-es-em van, ha annál jobb, szólj pls
pachito:
egyetértek, a spirit messze a leg op-bb rw a költségéhez képest, talán csak a stealth durvább (tal+eth, wtf?) de az meg legalább stabil pont kis kariknál és utána dobja az ember. insight már véleményes, mert a mana regen azért jól jön, quality of life típusú cucc meg amúgyis csak csicsón használod.szóval én benne lennék egy rw balancingban, de azt így utólag max úgy hogy kinyomnak egy spirit típusú cumót, jobb statokkal de 1-2 hr igénnyel és esetleg 3 socketes verzióban kicsit más/szűkebb itemtípusra.
[ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
Akiket ennyire zavarnak bizonyos rúnaszavak, azok akkor kerüljék el azokat nagy ívben.
Ennyi erővel minden op-bb, mint egy low quality dagger.A spirit-t kardban nem nehéz kirakni ugyan, de aki nem varázsló alapú, annak nem sokat ér.
A pajzs meg hell előtt nem esik senkinek, csak a pala-nak, de az meg amúgy is op a hammer-rel.
Miért ne azt gyengítsék?Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13324 üzenetére
azért egy shako legalább ritka drop, de egy 4 os broad / crystal sword az tök könnyen megvan már nm-en is (épp most adtam el egyet utóbbiból 2x thul, 2x ral rúnáért, kb ennyit ér), a tal+thul+ort+amn meg vicc. és ez a baj, hogy ha um+ist+ort+amn lenne vagy valami, az máris reálisabb volna. jó példa rá, hogy mrllamasc a bétában ki tudta rakni a spirit sword-ot. normal act 1/2 ugye.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #13325 üzenetére
Most ez ilyen tipikus magyarkodás, h ha a másnak jó vmi, akkor azt be kell tiltani?
-
MutantZombie
tag
válasz zsirfecske #13325 üzenetére
És most normal act 1-ben turkálva is ki tudja rakni a Spirit-et a mester?
Ha nem, akkor mi a fenét zavar bárkit?
A hr sem old meg semmit, mert a grief rúnái sem esnek minden sarkon, de akkor is op... :-/ncc1701
Ez nem magyarkodás. Ez a hozzáállás máshol is van, országtól független.Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13326 üzenetére
nem, ez színtiszta balance. én pont lesz*rom másnak mi a jó, amúgyis utálom a meta tucatkarikat. de a grief önmagában értelmetlenné teszi kb. az összes többi egykezes rw-t, a spirit meg nem tud annak maradni ami a rúna igénye alapján kéne legyen, sokaknál marad endgame item ahogy írtuk. ez szerintem objektíve nem oké.
MutantZombie:
milyen hozzáállás? hogy az ember jobb game-et akar? 99% hogy lesz balance d2r-ben, a kérdés csak hogy új csinálják-e ahogy llama javasolta, hogy legyen indításkor választható classic, lod és d2r verzió (azaz a jelenlegi a lod, és csinálnak egy balance+új kontentes d2r-t, ami innentől élő lesz és folyamatosan változik), vagy mindenkire rákényszerítik a változásokat.[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz zsirfecske #13328 üzenetére
Ez a 99%, hogy lesz balance ez valami hiteles info vagy bejelentés? Érdekes lenne ha így 20 év után úgy döntenének, hogy borítják az egész sandboxot ahogy van. Csak mert a D2-nek nincs igazából olyan endgame contentje ami ezt indokolja, pvp-re meg jó esetben is csak gimmick szinten alkalmas.
-
wm2
őstag
Azért vicces, amikor azok, akik alig indítanak melee karit (nem rátok célzok itt), arról beszélgetnek, hogy a Grief túlzás a játékban, hogy végre nem kész szopás Hell-en nyomulni, nem tart órákig egy run, miközben sorcival már régen végig vitt három karit.
Ozora <3
-
MutantZombie
tag
válasz zsirfecske #13328 üzenetére
1., Olyan példával jönni, hogy mi volt a bétában az szerintem fura. Mivel a játékban jelenleg ez nem kivitelezhető, nem érzem túl op-nek.
2., Azt nem értem, hogy a TE játékodat miként befolyásolja az, hogy van ilyen rúnaszó?
Ha nem akarod használni, akkor ne használd, de másokat miért kellene korlátozni?
Én is kirakhatnám az Enigma-t de nem teszem, mert túl op-nek találom, hiába HR-s, de ettől még nem vágyom arra, hogy más se használhassa.
Nem az a baj, hogy jobbá szeretnéd tenni a játékot - az üdvözlendő, azzal semmi gond nincs - csak milyen úton.3., Egy életképes barbárt összehozni nem olyan egyszerű. Nagyon nem javasolt kezdő karakter. És ezek ellenére az egyik fegyvert tőle vennék el. Érdekes.
Nekem egy "Lo" rúna kellene hozzá. Játszom egy ideje, de még nem esett, de egyesek szerint túl könnyű.
Az én szemszögemből meg baromira nem tűnik könnyűnek begyűjteni. Ki sem tudtam még próbálni, de egy géniusz szerint túl könnyű lesz tőle a játék. Mire meglesz, nerfelik. Kösz.4., És akkor még ott van az is - ha már balance -, hogy egy Assa v. Necro mindkét kezében a skilleket tápoló item van (lehet).
Gond nélkül lvl 40 fölött vannak a skill-jei. Hol van ehhez képest hatékonyságban és költségben egy bowazon?
És a közelharcosok / bowazon mit ér a cuccai nélkül?
Egy trapp assa, summon necro, sorc, elem druid, hammer pala nm-ig eljut egy fehér dagger-rel, de egy közelharcos? Az halott.Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
ncc1701
veterán
válasz MutantZombie #13332 üzenetére
Eleve kezdjük ött, h közelharcos karakternek nincs területre ható sebzése. Már emiatt is lassabb, mint plö egy sorci.
-
Elemental
addikt
Szerintem meg vegyenek ki mindent, csak a fehér cuccok maradjanak! És mindenki mondjon le!!!!!
Ja, és vegyék el a teleportot a sorciktól, mert csak.[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #13331 üzenetére
A Smiter nem egy bonyolult dolog, de Hc-n annyira fos a trade, hogy valszeg marad neki a Black/Heavens. Vagy ha resetig összejön egy Grief / Raven standard kombó. Reset után jövök ladderezni. Egy brutál Spearazont akarok összelökni. Nem egy tucat kari. Nehéz is vele a fend bug miatt. De jó kis kihívásnak tartom. Ám mivel utálom a Botd-t (ami sokkal op-b, mint egy Grief), marad majd az eth up Hone Sundan. Én csak melee-ket építek, ezért nem is pofázom bele Sorc meg ilyen dolgokba.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #13331 üzenetére
melee karikat nagyon kéne erősíteni, emiatt én szeretném ha élő maradna a game és érkezne a balance. az ias bug is végre jó volt, erre patch-elték
wm2:
pont ez az, hogy aki farmol idegből, az úgyis pala vagy sorc, aki meg játszana neadjisten egy egyedibb melee karival, de nem akar szenvedni, legalább annak adhatnának valamit végre.level 72 a barbim hell közepe felé, soloban kínszenvedés lett volna, szerencsére volt pár önzetlen ember aki húzott kicsit, ez így gáz. persze vannak budget frenzy stb buildek, de addig is eljutni... juteszembe van aoe skill, a war cry, lol. én azzal toltam végig, amúgy elég hatékony amíg bírja a dmg, meg a mana (insight csicsó, de így is folyton potizni kellett).
MutantZombie:
nem akarok it flame-et, értelek, de a balance az balance, nem miattam vagy az én véleményem miatt szokták csinálni, hanem hogy a játék legyen jobb általa.barb esetében igazad van, de ott sem az über op grief-et kéne nyomni hanem a kari skilleket tápolni kicsit szvsz.
amúgy meg egyetértek, amazon-t is bőven tápolhatnák bizonyos ágakon, meg druidot is stb. ez a balance.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13336 üzenetére
Undeads, Mummies skillerek nélkül Black-el sivatagban az ám! Most uppoltam a Zakám picit jobb lett a pofon. :-) Hell Diót egyedül low resistel meg Black-el és hokifos csicsóval nem merem (csicsó dollok ellen jó csak, de ott nagyon kell). Igen, itt segíteni fognak. Én is viszonozni szoktam, pl. Ancients. Ez egy ilyen játék. Ezért is szeretek csapatban dia/baal runozni, miközben amúgy masszív szólós vagyok. De csapatban egy run vagy über egészen más. Követ dob az állóvízbe és itt lehet igazán érezni, hogy miért is mondják sokan, hogy ez is egy csapatjáték.
Ozora <3
-
Win-T
senior tag
Ejj... ez a quick cast skill opció beépítése az egyik legjobb dolog ami a játékkal történhetett. Eszméletlen mennyivel áramvonalasabb így a gameplay.
-
pachito
őstag
Az se normális szerintem, hogy a unique ill. set itemek 99%-a selejt mert a countessből fél óra alatt kifarmolt rúnákból jobb cuccot csinálok..szintén vicces hogy minden build úgy kezdődik hogy "végy x, y, z rúnát" és ha neadjisten nem lenne, egy budget fül keretein belül esetleg megemlítenek egy-két unique cuccot, amivel persze harmadannyira nem lesz potens a build.
Lehet félreérthető voltam. Nekem nem az a szívfájdalmam, hogy a legtöbb runeword broken, hanem hogy 1-2 kivételtől eltekintve minden más automatikusan kuka. Sok itemet simán lehetne feljebb scalelni, csak akarás nincs.
Az meg hogy az alapból fényévekkel jobb skillsettel rendelkező ranged karakter filléres spirittel 5x olyan hatékonyan takarít mint én a melee karimmal, már csak hab a tortán.. -
wm2
őstag
válasz pachito #13341 üzenetére
Nagyon sok melee kari tud ám örülni a treacherynek, ami kb. annyira hamar van meg, mint egy spirit. A Lem rúnát ilyen 20/25 random pgm-ért veszem. Vagy Fal Lum -ért. A Sigon szetten vagy az Angelic szetten is sokan röhögnek, hogy mi ez már, pedig ha elteszed kiskariknak nagyon is hasznos. Rengeteg sorc futkorászik Tal szettben. Natalyas is jól jön ha van. A caster karik is ugyanúgy szopnak, mint a meleek. Csak máshogy, máshol. Én a tescos smiterrel beállok a baal run közepébe. Oda, ahonnak sokszor egy Hammer is kitelézik bozni. Én még csak nem is bozok. Inkább a bugokat tennék rendbe. Amit görgetnek már 10-20 éve.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz sto1911 #13343 üzenetére
Jah. Egy párat talán javítottak. Ehhez a meele vs caster dologhoz még annyit, hogy aki találkozott már "lesajnált" Bowazonnal, aki nem PvM hanem PvP, annak hamar megváltozik a véleménye. Esélyed sincs ellene. Elképesztő drága cuccokban rohangálnak ez tény, de egy melee kari építése teljesen más műfaj. A BvB-seknek külön kis világuk van, amit egy farmolós nehez ért meg sztem. :-) Egy melee karival, tény, nehéz elkezdeni, de szeretni fogod ha hónapokat, éveket öltél bele.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
gondolom a black is op lenne a nulla rúna árért, ha menne több fajta fegyverbe. ez pl tök jó balance, hogy kvázi csak paladinnak éri meg (1h mace/hammer típus). vagy esetleg barb (2x 1h club) vagy druid (2h mace) ami relatíve gyorsan tud vele CB-zni?
amúgy neked scourge-ban van, vagy miben hordják nem CB miatt? nem vágom a paladin buildeket, de gondolom a grief pahase blade-ben ugye nem kopik és baromi gyors flat damage, amíg az nincs ez olyan hibrid cucc, CB is meg fizikál ütés is.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #13347 üzenetére
Sima flail. :-) Ez a legbudgetebb cucc Smiternek (ias/cb). Mana lopás esetén jól jönne a jobb fizikai ütés, de annyira nem vészes a dolog, hogy 189 str req Legendary Mallet-be rakjam. :-) Ha lekerül a Treachery, akkor kell a Grief mellé egy 20 ias gloves. A Grief +340-400 dmg nem látszik a karakterlapon. Ezért sokan azt hiszik, ez egy szar fegyver. Nem számoltam ki a legerősebb Smiterem dmg-jét. De nem 3000. :-) Ő már megengedheti magának a kevesebb CB-t.
Azok a Paladinok, akik Phase Blade-t használnak, azoknak a magas dex req miatt picit kevesebb az életük, de mivel nem szenvednek hiányt dexterityből, ahogy Vismajor01 írta, több hp is marad, mivel megvan a 75% block. Smiter dexterity nélkül herélt kan. Nem csak a Grief fontos egy Smite Palánál, hanem a pajzs is. A Zakát viszont nem a jobb def miatt uppolják, hanem megnő vele a smite dmg. Magas a str req 142, de a CoH/Zaka (+40 str) + valami amu vagy ring, vagy esetleg egy +15 str gloves elég szokott lenni, hogy ez ne jelentsen problémát (mielőtt bárki uppolja, ezt azért számolja ki, mert rábaszik). A Zakát uppolni kell. Főleg reset előtt. Ha low def, ha nem.
A Berserker axe a PvP-sek körében divi. Ők náluk a blockhoz szükséges dexterity a 20xx torch, 20xx anni, 15 dex gloves és 20+ dex amuval van meg. Drágább mulatság.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
más: goldfind barb téma, help kéne. ti milyen sisakot tolnátok neki?
1) ik helm +lem +lem
2) vmi op 3 socket white +lem +ist +io (delirium)ik helm nagyon adja magát mert olcsó, viszont nagyon kipróbálnék valamit a deliriummal (gf, mf, +2 all skills), tetszik a káosz amit okoz, pont jó egy csicsóval gyilkoltatós stun build-hez. főleg ha van valami +3 bo, +3 war cry stb fejes hozzá, bár ezeket találni nem egyszerű, trade-elni még kevésbé, az emberek nem nagyon foglalkoznak velük, max +6 bo magic helm-ek vannak többszörös hr árban (+3 to warcies, +3bo).
a bal fölső cucc se rossz, a +3 natural res 1 hard pointtal is megdobja 50% fölé az allres pluszt (+2 delirium, torch és anni-val számolva is ad még kb +7%-ot).
alsó sorban látszik pár budget variáció ami esett, de ezeket már meghaladtam:
van esetleg valakinek tarcsiban valami fehér item?
-
Ptech
addikt
válasz zsirfecske #13349 üzenetére
Deliriumról rémlik valami, hogy (néha) crashelhet tőle a játék, ha proccol. Nem tudom, hogy így van-e, esetleg volt rá bugfix ha igen, csak gondoltam bedobom mint extra infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest