Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Hali! Valaki rá tudna nézni a barbáromra s tudna pár tippet adni mit is módosítsak hogy hatékonyabb legyek?! Köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz vendingo #50846 üzenetére
Én is tőlük rendeltem, a nyeremény és az ingyenes kiszállítás végett. Olcsóbban nem találtam dobozos változatot.
Azt nem tudjátok véletlenül hogy a futár 25_én hozza e házhoz vagy csak 26-án?"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz Gorneck #32850 üzenetére
Két dolgot kérdeznék még
"Első dolgod legyen a pickup" ez alatt mit is értesz?
"WD nem nagyon tolerálja az AS-t, vagyis a Mempo első körben felejtős"
Mit javasolsz helyette? Zuni Vision-t chc-val, magas int-el?Köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nemrég kezdtem el játszani a witch doctorral és nem a legütősebb szegény. Egy két tippel támogasson meg valaki hogy ezt a kis görcsöt hogyan tudom kicsit ütőképesebbé tenni (inferno mp5ön tolom vele, de jó lenne kicsit feljebb is küzdeni)
A segítséget előre is köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
"be van nyomva a peer to peer letöltés engedélyezése?"
hol kell engedélyeznem vagy megnéznem hogy be van e kapcsolva?
közben megtaláltam be van kapcsolva
2.2Mb/sec-el szedi. Köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz radi8tor #31369 üzenetére
Ezek szerint már nem futja a blizzard-nak hogy a teljes jatekot feltolja a dvd-re
20Mb-os a netem de 1óra alatt kemény 6.7% jött le, agyrémGyick: nem a zsiguliba akasztanám legszívesebben hanem belevágnám a kukába.
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez a diablo 3-at és azt szeretném kérdezni hogy
a dvd-n csak egy nyomorult 1.7 Mb-os fájl van és a netről tölti le a jatekot?
(ha igen, akkor mi a fa...ért van bent dvd, dísznek?)"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz Sirandrish #30503 üzenetére
Köszi a gyors választ
-
duronx
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni, van 60M és kicsit elakadtam a barbárom fejlesztésében.
Milyen itemet vegyek (60M-ból) ami dobna a dps-en?"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz radi8tor #30091 üzenetére
"HDD miatt megy le az FPS. Másold át egy Pendrive-ra a játékot és indítsd onnan vagy SSD-t rakj a gépbe"
Nekem ssd van a gépemben, de így is előfordul hogy indokolatlanul leesik 10 fps_re a jatek. (pedig átlag 60-70fps-en megy)"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz execute93 #28324 üzenetére
Én is fél év kihagyás után tértem vissza. Újabb patch-ek, könnyebb játék menet, több és szarabb legendery esnek. Olcsó a gold, drágák az itemek az AH-ban.(de ez játékos függő) RMAH megy.
-
duronx
senior tag
Eddig úgy sikerült goldhoz jutnom, hogy olcsón vettem, drágán adtam, (de ez nem mindig jön be s ritka hogy nagyot szakítok) de ahogy Horbal is írta kell hozzá alap tőke. Pár napja sikerült egy csizmát RMAH-ban eladnom 2.25 euro-ért s abból vettem 70 M goldot. Igaz nem sok, de alap tőkének jó
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, tippeket
Megnyugodtam akkor hogy nem csak én járok ilyen cipőben."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz radi8tor #28193 üzenetére
F@sza kilátások akkor érdekelne, mégis miből csináljak több 100 millió goldot???
farmoljak látástól mikulásig? Hobbi játékos vagyok és én is szívesen hordanék super itemeket, amik MP10-en elvannak de nincs rá goldom s úgy látom esély sincs rá hogy pénzhez jusson az ember csak farmolással."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy csak nekem esnek használhatatlan itemek (beleértve a legendary-s itemek is) ???
MP5-7en tolom 413%os bónusszal s mégis az elmúlt egy hétben (átlag napi 6 óra játékkal) semmi használható nem esett csapatban és egyedül is farmoltam."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz Sirandrish #27017 üzenetére
köszi a gyors választ
tehát ha jól értem ezt csak a saját szórakoztatásomra és használatra lehet használni[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Egy kis segítség kellene. Legyártottam egy medált (amulet of intelligence)
és nem tudom eladni az aukciós házban (piros az amulet) Ez miért van?"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest