Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Hali! Valaki rá tudna nézni a barbáromra s tudna pár tippet adni mit is módosítsak hogy hatékonyabb legyek?! Köszi
-
duronx
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nemrég kezdtem el játszani a witch doctorral és nem a legütősebb szegény. Egy két tippel támogasson meg valaki hogy ezt a kis görcsöt hogyan tudom kicsit ütőképesebbé tenni
(inferno mp5ön tolom vele, de jó lenne kicsit feljebb is küzdeni)
A segítséget előre is köszi -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez a diablo 3-at és azt szeretném kérdezni hogy
a dvd-n csak egy nyomorult 1.7 Mb-os fájl van és a netről tölti le a jatekot?
(ha igen, akkor mi a fa...ért van bent dvd, dísznek?) -
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish #30503 üzenetére
Köszi a gyors választ
-
duronx
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni, van 60M és kicsit elakadtam a barbárom fejlesztésében.
Milyen itemet vegyek (60M-ból) ami dobna a dps-en? -
duronx
senior tag
Eddig úgy sikerült goldhoz jutnom, hogy olcsón vettem, drágán adtam, (de ez nem mindig jön be s ritka hogy nagyot szakítok) de ahogy Horbal is írta kell hozzá alap tőke. Pár napja sikerült egy csizmát RMAH-ban eladnom 2.25 euro-ért s abból vettem 70 M goldot. Igaz nem sok, de alap tőkének jó
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, tippeket
Megnyugodtam akkor hogy nem csak én járok ilyen cipőben. -
duronx
senior tag
válasz
radi8tor #28193 üzenetére
F@sza kilátások
akkor érdekelne, mégis miből csináljak több 100 millió goldot???
farmoljak látástól mikulásig? Hobbi játékos vagyok és én is szívesen hordanék super itemeket, amik MP10-en elvannak de nincs rá goldom s úgy látom esély sincs rá hogy pénzhez jusson az ember csak farmolással. -
duronx
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy csak nekem esnek használhatatlan itemek (beleértve a legendary-s itemek is) ???
MP5-7en tolom 413%os bónusszal s mégis az elmúlt egy hétben (átlag napi 6 óra játékkal) semmi használható nem esettcsapatban és egyedül is farmoltam.
-
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish #27017 üzenetére
köszi a gyors választ
tehát ha jól értem ezt csak a saját szórakoztatásomra és használatra lehet használni -
duronx
senior tag
Egy kis segítség kellene. Legyártottam egy medált (amulet of intelligence)
és nem tudom eladni az aukciós házban (piros az amulet)Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest