Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
válasz
mikromanus #33068 üzenetére
Nem kötelező ott vásárolni. Egyébként nem mindenkinek van paypalja.
-
marcyman
aktív tag
válasz
mikromanus #33060 üzenetére
Össze kéne dobni rá a pénzt, mert így sosem derül ki a TITOK.
Sajnos nem találtam "ingyenes" verzióban. -
marcyman
aktív tag
Valakinek van tapasztalata ezzel az oldallal? [link]
Vajon tud újdonságot írni, vagy csak egyszerű pénzkidobás? (Sosem hittem az ilyenekben, gondoltam megkérdezem hátha valaki vett hasonlót.) -
marcyman
aktív tag
Két kérdés:
Első: A chat ablakban miért nem tudok felfelé görgetni rendesen? Ha rányomok a kis sima nyílra akkor is az elejére ugrik. Egy kicsit idegesítő, hogy nem tudom visszanézni mit írtak nekem.
Másik: Miért mutat teljesen hülyeséget a profilomról? Beírom a Diablo 3 hivatalos oldalán a keresőbe a nevem.
Kidobja a barbáromat 1-es szinten (ami amúgy 60-as). -
marcyman
aktív tag
Írjon rám legyen szíves aki wizarddal tolja és megy neki MP level 5-10.
-
marcyman
aktív tag
Valaki tudna nekem linkelni pár működő Wizard buildet (tárgyakat) és skill válogatást MP level 10-re?
Nézegettem ezt a "Critical Mass" félét , az működőnek tűnik. -
marcyman
aktív tag
válasz
Sirandrish #3012 üzenetére
De mondjuk ha veszek egy tárgyat azt sem tudom átvinni az igazi játékba? Érdekes ez a megoldás, nem nagyon értem az értelmét. Minek költenék akkor ott aranyat egyáltalán?
-
marcyman
aktív tag
Srácok hogy is van ez? Ha eladtam egy cuccot Public Real Test AH-ban akkor annak az ára mikor fog megjelenni a normális játékban? Amikor átmásolom az fiókom? Remélem meg fog jelenni az az arany.
-
marcyman
aktív tag
válasz
mikromanus #2997 üzenetére
Pénzmosás? Minek? Átadja trade panelben és nincs -15%. Aranyban nem látom értelmét.
-
marcyman
aktív tag
Azért egy ilyen szarért ennyit nem adnék ki.
Ettől 100x jobb dolgok vannak kint sokkal olcsóbban. Nem is értem, hogy ki az az elmebeteg aki ezért ennyit ad. Akárhogy is számolom 1000 eurot adott érte. Hol ér ez annyit?
Ja és nekem is ott volt a figyelmeztető buborék, csak valahogy erről a képről lemaradt. -
marcyman
aktív tag
Ez csak egy vicc ugye?
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Ha van itt valakinek ebay-en való eladással kapcsolatos tapasztalata, (nem feltétlen diablo-s) az írjon rám legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Asus Dual Geforce Gtx 1660Ti Oc 6Gb
- Canon PC 860 lézernyomtató és fénymásoló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest