Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Reinhardt #96264 üzenetére
Amit majd te is megtehetsz nyugodtan, mert senki nem fogja bukni a bónuszát miattad, amikor pl.Grandeour gyűrűt farmolgatod, mert kell.
Persze ez nekem se tetszik, de ahhoz képest, hogy nem lesz bonus act és ugyanannyit fogsz kapni mintha lenne, és a sorrend sem számít - szerintem ez így pozitív változás.
(#96265) Lézerparaszt: Nem kell egyedül menned. Ha van klánod, vagy community tag vagy. Ill. ahogy írtam most már a publik is opció lehet sokaknak. Ha neked 1 kör az egész igényed, legyen, de az emberek ennél többet bountyznak.
(#96268) czpitti: feltételezem olyan szinten ahol ti nyomjátok a játékot, a TS is alapkövetelmény? Mert ha igen, akkor lehetne ez az: 5: TS és csapatjátékos.
(#96269) Cadal: grat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Asus Dual Geforce Gtx 1660Ti Oc 6Gb
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest