Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
tomazin #28452 üzenetére
Miért, A teszt HC-n megy? Az sc-ben kb mindegy a hullaszag ha többet nyersz így is mint veszítesz. Az MP10 rajongói klub őstagja meg czipiti és nem én. Nekem megfelel minden szint, viszont MP3 alatt kb minden skil szinte önmagában is tescos itemekkel is életképes. MP1-en meg überfasza-húmicsodakari a suli takarítónője is. (ha lenne diabloban választható kasztként). Az én célom a szórakozás. Abba meg nem fér bele az, hogy 0% kockázat, 0% kihívás és a súlytalan levegőszerű akadályok "ellenfélnek" beállítva. Ebben mi a szórakoztató? HC-n még érteném a túlzott óvatosságot, bár a HC betyárok is fura népség. Sose értettem meg mi az ilyesmiben a jó, de toleráns vagyok az ilyen enyhe (???) perverziókkal szemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Asustor NAS
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest