Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz cowboy_bebop #13262 üzenetére
na ez már igen, komoly kis karaktered van. grat hozzá
vendingo az adataidnál leírt gépet kifekteti? ez komoly
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
AS, ChC és ChD elég jó, sőt tökéletes.
DEX-ben vagy elmaradva sajnos.Ezt legegyszerűbben egy DEX-es Manticore-al tudnád javítani.
⭐ Stella
-
Agro
senior tag
Allresből nyugodtan ledobhatsz egy keveset. Ennyi resisttel MP7-8 lenne az ideális viszont ahhoz meg a dps kevés. Nekem 230k a dps SA nélkül és MP6 még pont ideális soloban már ott sem haldoklok. A resistjeim a tiednél kb 100-al kisebbek. Amulettet jó áron el tudod szerintem passzolni és akár le is tudnád cserélni olyanra amin res helyett dam vagy ias van. Inna nacit szintén cserélném a helyedben egy 130+ dex és vit kombós megoldásra. Az MF-et is dobnám elfelé a helyedben szépen lassan 36 szint választ el a para 100-tól az 108% mf most itemekből van neked 102% még 2 mp szint és maxos. Sapkába pl szerintem nyugodtan cserélheted a követ Amethystre vagy Rubyra. Ha alacsony MP szinteken szeretsz farmolni akkor meg még több AR-től is megszabadulhatsz szerintem egész nyugodtan. 300-350 már elég kell hogy legyen. Ha meg kevés akkor a turret-et inkább cseréld malacra (Boar Companion) az ad 15%-ot.
Látom Bolázol. Csak egy tibb de szerintem érdemes kipróbálnod, ha már úgyis így tele vagy resisttel.
Steady Aim helyett - Cull The weak
Vault helyett - Caltrops - Bait the Trap runa
Turret helyett - Malac
Perfectionist helyett - Night Stalker (itt majd buksz egy kevés HP-t meg Armort ezért Lila követ érdemes a sapkába rakni)
Elemental Arrow helyett - Spike Trap - első runaNem kell se menekülni se kiteolni semmi olyan amivel időt pocsékolsz. Berongyolsz a tömegbe lepakolsz egy csapdát és ontod magadból a bola shotot, ha sokan vannak vagy elitbe botlasz akkor szépen pakolod magadra a Shadow Powert - Discipline miatt meg nem kell aggódnod. 62% CHC-val gyönyörű szépen töltődik majd vissza magától. A Spike Trapet én csak eliteknél szoktam használni bola shottal már így is minden más szinte 1 hit MP5-6on
-
pzske
aktív tag
Nagyon szép DH !!! 1 én az MF-t elfelejteném , de nyilván ez a te dolgod, ennyi DPS + RES szerintem meg mindenre elég.....
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest