Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Edge

veterán

válasz ProEvoFan #12426 üzenetére

Kicsimix-el teszteltük a Fury-t, mindketten wizek vagyunk ugye. Nos a fury igenis "kőkeményen" működik de nem az attack per sec miatt hanem mert nagy a fizikai damja vagyis a black damage-a ami csak triumvirate offal hoz látványos dpst. A lightning sebzésü fegyverem + az oculusomhoz képest kicsimix triumja adott volna az occu cserélésekor +3k dpst. Namármost ha oculusom mellé betettem a fury-ját adott volna +10k dpst.
    De ha, és itt jön a poén felvettem a fury-ját és a triumot is egyszerre a kettő adott +27kdpst. Biza én is alig hittem el, úgyhogy nálam is az a következő fejlesztési lépcsőfok fury+trium, de az még odébb van :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

• persil

nagyúr

válasz ProEvoFan #12426 üzenetére

"Meg azt ne felejtsd el, hogy ezen a szinten, ahol én vagyok most a Monkommal, a main stat nagyon megemeli a sebzésemet."

Pont ugyan annyira, mint az összes többi létező kasztnak :)
    Egy szóval nem mondtam soha, hogy nem kell main stat a fegyveren, sőt, én is mindig próbálok úgy keresni :)

Én csak azt írtam le, hogy az 1200as fury-d hozna nekem 1500 dps-t(ami lássuk be, hogy a nullával egyenlő, ha megnézzük, hogy mennyibe kerülne az "upgrade") szemben az én szerény 1000 dps-es kardommal.
    A különbség pedig onnan jön, hogy a filléres bicskámon pluszban van 55% crit dmg. Persze az 1200 dps-es fury-n is lehetne, csak ahhoz embert kéne ölnöm, hogy megvegyem.

És ezért írtam, hogy sokan csinálják, hogy megveszik a csillió dps-es socket-es fegyvert horror áron, közben meg lehet kapna alacsonyabb dps-el, socket-el ÉÉÉÉs crit dmg-dzsel olyat, amivel dps-ben ugyan ott lenne és fele/harmad annyiba kerül :)

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés