Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• killerjohn

addikt

válasz Andie #19868 üzenetére

Szerintem teljesen szubjektív dolog hogy ki szerint mi "munka". Vajon aki elektronikus tőzsdén keresi a pénzt, szintén számítógép előtt, vagy aki befektet, szintén számítógép előtt, az vajon mitől több, mint aki egy játékban kattintgat? Elmondom: semmivel. Van piaca a flipelt itemeknek? Van. Van piaca a TV-Shopos vákumporszívónak 200.000-ért? Van. Nem értem már a kérdésedet sem. Mondod te, aki bankban dolgozol, amiről ugye pontosan tudjuk hogy miből csinál pénzt ;)

Ha tényleg bankban dolgozol, ráadásul mint fejlesztő, akkor ez a mondatod komolyan értelmezhetetlen számomra: "Emberek képesek komoly pénzeket szerezni virtuális dolgokkal való zsonglőrködéssel?" Merthogy mint fejlesztő virtuális dolgokat (szoftver) állítasz elő fizetésért, amit egy bank használ, ami virtuális dolgokkal való zsonglőrködéssel képes komoly pénzeket szerezni. De mindegy is, ez az ellentmondás eléggé hitelteleníti a kérdést, amit feltettél. :)

Nem, egyáltalán nem választottál rossz szakmát, ugyanis az ország 80%-a negyed vagy fele annyi pénzt keres mint a banki szakemberek, napi ugyannyi vagy több munkával. Ja, mielőtt rámugranál, én is fejlesztő vagyok, 20 évet tanultam, hasznos (és ugye virtuális) termékeket állítok elő amit majdnem 100000 tanár, gyerek, szülő használ, de mégis sok ember szemében az a munka ha elmész a bányába, vagy a tesco pultba kétkezi munkát végezni, nem az amikor ülsz a gép előtt és "nyomogatja a gombokat".

No offense!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés