Új hozzászólás Aktív témák

• JSaN

addikt

válasz adrian360 #14977 üzenetére

Igen, utana meg gyorsan lenyomtam act3-t nem volt nehez. Meg talaltam kozbe par cuccot amit eladtam, hozza teszem nem nagy szamok. sc-ben be is zuztam volna oket, de itt tettem probat. pl 3 socketes chest armor amin csak 230 vita volt, fel ora alatt 2 millioert el vitek. Meg egy csomo haszontalannak tuno cuccot amit sc-ben en is instant zuznak be itt szazezrekert nyugodtan ki lehet rakni elviszik mert hiany van.
    Igen a leeching runa hasznos a kutyakhoz, sc-ben es foleg hc-ban. Meg eleve hc-ban magas hp-ra rendezkedunk igy a kutyaink is sok hp-t kapnak tolunk, igy nincs veluk problema nagyon ritkan halnak.
    En mikor most ujra kezdtem arra rendezkedtem be hogy sokan legyenek korulottem, hogy elvegyuljek a tomegben stb. Jelenleg: 4 dog + 1 garga + encsi es meg tervezek a kovetonek egy maximust a demon miatt, illetve acidal 3 buble gum amik 5 sec-ig 250% dmg (ezekkel is le allnak a szornyek).
    Szeretem az allatokat, igy tartok magam korul egy allat kertet, aztan meg latjuk meddig maradok igy eletben. :))

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

Új hozzászólás Aktív témák