Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy van ilyen csoport is. A következő lenne a kérdésem/kérésem. PC-n játszom és szükségem lenne pár ember segítségére kilootolni néhány exotic fegyvert. Sajnos a legtöbb esetben egyedül kb. az esélytelenk nyugalma amivel neki álltam. Asszonypajti nem mindig ér rá, de volt amikor ketten is kevesen voltunk. Jelenleg benne vagyunk egy magyar klánban, ami sajnos elég inaktív tagokból áll. Van esetleg PH!-s klán?
Próbáltam Steam csoportban rákeresni a leírásban megadott Destiny & Chill csoportra, de nem adott találatot. Lehet én rontottam el valamit (szerintem biztos )?
Summázva, akkor az alábbi 3 kérdés lenne:
- van-e reális esély arra, hogy 2 ember segítsen pár exotic fegyó questben (920-as Hunter vagyok jelenleg)
- van-e in game klán és ha igen lehet-e csatlakozni?
- Steam-en miért nem találtam meg a leírásban szereplő csoportot?
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm! -
Evil Snowman
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Ismerősömet lehet sikerül berántanom a Destiny világába. Róla tudni kell, hogy nem nagyon szeret pénzt kiadni játékokra.
A full ingyenes Destiny 2 mit tartalmaz? Ha jól látom a Forsaken és Shadowkeep már külön fizetős.
Ha csak az alap ingyeneset tölti le van power cap? Vagy ő is ki tudja grindolni magát 950-esre?
Gondolom a Forsaken és a Shadowkeep valalmint a Season Pass-ban elérhető fegyókat neki nem fogja random droppolni a játék (legalábbis nekem így logikus) vagy igen?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Evil Snowman
őstag
December 29-el felraktam a Witcher 3-at (nem, nem a hype miatt). Hiba volt.
ROG Elite tagságban összegyűlt annyi pontom, hogy azokat beváltva kaptam egy ingyenes key-t az Anthem: Legion of Dawn-hoz. Azt is meg kellene néznem. Április közepén jön a Cyberpunk 2077. Addig el leszek az előző kettővel. Szóval D2 most kicsit háttérbe szorult. Kissé uncsi a grind bevallom őszintén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest