Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Ezt a maxx waves audio van értelme feltenni?Mert most frissítettem realtek audio drivert,de a friss driverre nem engedi feltenni már.
És hang is elég fura,ilyen fémes hangzása van kb -
ToBeY
nagyúr
Bocsánat hogy ideírok,de nem találtam külön Dell topicot.
Szóval van egy optiplex gépem és ki akartam próbálni,hogy HDMI-n kötöm rá a monitoromra,de HDMI csak 1080p volt elérhető a 4k helyett Mi lehet a baj?
Displayorton megy a 4k@60hz,de úgy nem elérhető YCbCr 444 10bit color depth.(a monitor tudja és Intel uhd 770 is kéne tudnia elvileg....[ Szerkesztve ]
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz Pyttawrx #73898 üzenetére
Igen,bocsi ezt elfelejtettem leírni: Ugyanezt a kábelt bedugva egy másik gépemben jön rendesen a gigabit. A driver pedig a dell oldaláról való,igaz ott win10 64bit-hez való van és nekem win11 64bit van,de eddig ez jó volt.
Eleve a windows 100/100mbit nek látja a kapcsolatot -
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy E6440 notebookom amin win11 futtatok.És olyan problémám van,hogy Windows 100/100mbitnek látja a gigabites kapcsolatott.
Router kábelek rendben,drivert vagy 10x le és felinstaláltam már.Spped and Duplex beállítás is autón van (gigabitre állítom eldobja a kapcsolatot) Valami egyébb ötlet ami segíthet? -
ToBeY
nagyúr
válasz hhgygy #73805 üzenetére
Én is már szinte mindenben frissítettem bios és soha nem volt gond,de ott mindig volt valami indok ami miatt frissíteni kellett az eszközt.(legutóbb a vadiúj Oral-b IO fogkefémben csináltam meg frimware updatet mert nagyon merült)
És ha valami számomra fontosat hozott volna a frissítés,akkor megettem volna,de így nem érzem fontosságát.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Pyttawrx #73802 üzenetére
Szia
Kőszi a választ.
Tudom hogy rég kint van már ez a BIOS frissítés,csak soha nem volt alkalmas a frissítés, mivel szükségem van folyton a gépre.És ha félremegy valami,akkor ne kelljen már szervízbe rohangálni vele.
De ahogy nézem a leírást, ez security update,szóval "jó van az úgy" -
ToBeY
nagyúr
Hello
A Dell SupportAssit-on belül mennyire bonyolult a bios frissítés?
Mert kiírta,hogy az én kis gépemre(E6440)elérhető a A.24 Bios.
Van ezekben a gépekben már dual bios,hogy ha esetleg a "gép nem adja ki",akkor visszaáll a jelenlegi biosra?
Megéri kockáztatni a frissítés,van benne valami fontos dolog? Mert nekem napi szinten szükségem van erre a gépre -
ToBeY
nagyúr
Beteszem ide a hőmérsékleti adatokat hogy meglegyen,4k youtube nézése közben 4k monitorra kötve dell eport plus II-vel [kép]
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz Pyttawrx #73125 üzenetére
A helyi boltban ahol vettem a coolermster pasztá majdnem 2k volt,így el tudom képzelni,hogy mx4 legalább 4-5k itt....
Amúgy nézegettem hőmérsékleti adatokat pasztákról és SzaboZE-nek igaza lehet,egy jó paszta 5 fokot jelentet csupán,és az hogy most 96fok vagy 92 fok nem segít rajtam.
de lehet valahogy szerzek egy minőségibb pasztát,de nem gondolom hogy ez rajtam segítene.SzaboZE: Igen,integrált inel 4600 van benne.Amúgy ha nagyon hajta van meleget fúj pl egy órás 4k film nézésnél,de amúgy hideget fúj de ilyenkor is teker a ventilátor mint a bolond.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tsebacsi #73120 üzenetére
i7 4600m 16GB ram - nem az gond,hogy nem viszi a 4k videókat csak,96fok és a venti teker mint az állat és most cseréltem ki a ventit mert csapágyas lett...
Pyttawrx: Szia 1, Cooler Master HTK-002 paszáztam újra (boltban azt mondta az ember,hogy ez egy jó paszta én nem tudom)
2, fogalmam sincs hogy a hűtőcső a rossz -
ToBeY
nagyúr
Hello
Az mitől lehet,hogy kicseréltem az E6440 a coolert újra is pasztáztam,de folyon fullon pörög a venti és nem igazán jó a hőmérsékletem sem ilyen 96fok.Ja,igen 32" 4k monitorra kötve netezés,,youtube-zás alatt ennyi.
Ennyire kicsinálná a monitor ezt a notit? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Dell E6440 csapágyas lett a venti,honnan lehetne jóárasítva szerezni? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Használok egy e-port plus ii (E6440-el) és az a bajom vele,hogy a power gomb nem igazán akar működni rajta (egyik napról a másikra). Sok-sok percig kell masszírozni a gombot,mire be tudom kapcsolni a gépet.Ezzel mit lehet tenni? -
ToBeY
nagyúr
válasz Pyttawrx #72102 üzenetére
Nem,ellenkezőleg.Csak áraomrol dokkoló segítségével.(mivel nincs hurcolva a gép,csak workstation-ként van használva.)
Bár lehet hogy dokkoló sz@rta össze magát, és az nem tölti/látja el árammal a gépet.
Mind1,ma mindet széthúzok mindent hátha csak valami érintkezési para van[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz lsebestyen #72090 üzenetére
Igen, e6440 lehet hogy már koros,de még mindennapos használatra elketyeg...
Majd megnézem aida mit mond,mert biosba nem szeretnék turkálni (nehogy valamit elallitsam)[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz lsebestyen #72087 üzenetére
Az aksi számomra teljesen irreveláns,mivel első perctől kezdve dokkolóval monitorra kötve használom.Szóval lehet kiveszem az aksit és elhajítom ha rossz...
Kb ez a setup most [kép][ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy Dell notebookom ami 0-24 egy dokkolóan van,és tegnap este kigyulladt az aksi ikon (azt hiszem ez az)és azóta világít vajon mit jelenthet? [kép] -
ToBeY
nagyúr
Hello
Vajon hogyan lehetne feltenni a Win11 E6440 gépemre? Tudom nincs TPM 2.0...
de I7 4600 16GB szerintem elégne kéne,hogy legyen. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Az mennyire rossz hogy "full load" mellett ilyen 95-97 fok-os a cpu? (aida64 szerint)
Én egy picit soknak érzem ezt egy e6440-ről van szó i74600m van benne.
Idle olyan 57fok kb[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mi a fene az a Bulk In Interface Interface és honnan tudnék hozzá drivert letöltetni?
A win10 magától nem ismerte fel.E6440 a noti. -
ToBeY
nagyúr
A Dell notikban van dual bios vagy bármilyen védelem ha balul ütne ki a bios update?
Le szeretném frissíteni a biost (supprot assit-al) és kicsit tartok tőle mert még nem csináltam ilyet. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Esetleg tudja valaki,hogy E6440-ben lévő intel 4600 vga támogatja-e a 10bit-es színmélységet?
Mert a monitorom tudná,de csak 8bit-en megy. -
ToBeY
nagyúr
Viszont most hogy a dokkolót bekötöttem belefutottam egy olyan hibába, hogy az usb tv tunerem a külső hangszórón szól, nem pedig a fejhallgatón?! Ez mitől lehet, minden más rendesen a fejhallgatóban szól (ahogy eddig az usb tv tuner is)?!
-
ToBeY
nagyúr
Beírom hátha más is filózik ilyesmi, és ezzel segítek vele.
Dell eport plus II-vel megy a 4k@60Hz DP keresztül! -
ToBeY
nagyúr
Hello
Egy E6440 szerettem volna az audio drivert feltenni,de egy loop-ba kerülök a telepítővel,amit soha nem tud instalálni a win valami ötlet?! -
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok a segítséget,akkor belevágok,aztán meglátjuk siker lesz-e.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bogyó bá' #65629 üzenetére
4k60hz nem tudom van értelme,de vennék 4k monitort,hogy tudjak filmeket nézni jó minőségben.Ezért kérdeztem,hogy 30Hz elég-e ehhez..
Tsebacsi: Van e-port plus II dokkolom azzal gondoltam a 4k monitort meghajtani.
A gépen E6440 szerintem elég erős hozzá,hogy 4k-ban filmezzek,youtubeozzak külső monitorral.CSak nem tudom,számít-e ez a 30Hz/60Hz filmezésénél netezésnél? -
ToBeY
nagyúr
Vajon az e port plus ii mekkora monitort kezel max?Többször nekifutottam a kérdésnek,de sohasem találtam rá egyértelmü választ.
Most hogy monitort kell vennem,jó lenne tudni,hogy 4k display-t kezeli-e?
Egy 27" 4k gondolkodom...[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Ma reggel ezt írta ki a laptopom,ez mi és hogyan lehet eltüntetni? [kép] -
ToBeY
nagyúr
Hello
Félig off a kérdés,de nem tudom hová írhatnék.
Szóval adott egy Dell E6440 amit hdmi kábellel kötök rá egy monitorra.
De az utóbbi pár napban észrevettem,hogy elkezdett vibrálni a kép.Alig észrevehető,inkább csak a fehér v világos háttérnél látszódik,de akkor elég zavaró.
Vajon mi lehet a probléma?A hdmi kábelt ki/bedugtam,de ugyanúgy csinálja sőt,még rosszabb mert néha kép is elmegy. -
ToBeY
nagyúr
válasz Raymond #63986 üzenetére
Délután nem használtam a gépet,most bekapcsoltam és jó,nem pörgeti a ventilátort.
Viszont nem tudom az audio drivert lecserélni legújabbra.Hiába telepíteni fel és indítom újra a gépet,soha nem fejezi be a telepítést.(mindig el akarja távolítani a régi drivert,holott én azt már leinstaláltam) -
ToBeY
nagyúr
Amúgy win update (1903) után iszonyú hangja lett a gépnek.Valami nagyon pörgeti a cpu-t,de nem tudok rájönni hogy mi.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy E6440 notebook-m+ e port plus ii.A kérdésem az volna,hogy képes-e a gép 4k@60Hz-re így,vagy csak 30Hz-re? (szeretnék venni 4k külső monitort hozzá)[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Dell Vostro 1310-hez keresek vga drivert,ami felmegy win7-re esetleg tudna valaki segíteni ebben? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy régi dell voestro 1310 notrbookom és az lenne a kérdésem,hogyan lehetne beállítani usb-ről bootoljon?
F12 nem reagál.Biosba hogy lehet belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Dell Latitude E5510 Intel i5 M560 2.67GHz 128 GB SSD
- AKCIÓ%%HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ(8Tx2,5GHz)8 GB RAM/256GB M.2 SSD/K3100M 4GB VGA/17,3" FullHD/GARI!
- AKCIÓ%% Dell Latitude 5300 notebook - I5-8265U (8Tx1,8GHz) 8GB DDR4/256GB M.2 SSD/13,3" FullHD/GARI!
- Eladó bontott dell, lenovo, hp alaplapok
- MSI GL63 8RD laptop
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest