Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
En most csinalom a shock-ot (low lvl weapon szoval meg csak szintezek) de eddig ez a map tetszik a legjobban. Nagy nyilt ter es nincs semmi ami elterelje a figyelmed, nincsenek fak meg zsungel. Umbral hasonlo, csak ott meg sotet minden.
Lehet azert mert az Umbralt csinaltam eloszor, de en azt nem tartom neheznek.
A Terra 4. szint Umbral Rezakirivel, meg Skraev sokkal idegesitobb. (eleve ha ket repulo behemoth van, annal nincs idegesitobb)Shrowd amugy tenyleg nem nehez, csak az elejen hagyni kell hogy ugralljon/ropkodjon ossze vissza.
Nekem egyertelmuen a Skraev,Drask kombo a legidegesitobb.
Drask boszme nagy gyik, de olyan agilis mint egy nemetjuhasz, alig varom mindig, hogy lecsapjam a farkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest