Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GTA V
- Spectre Divide - Befellegzett a játéknak, lekapcsolják a szervereket
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Hosszabb bemutatón nézhetjük meg, hogy milyen lesz az Atomfall
- Félórányi bemutatót kapott a Blades of Fire
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Nintendo Switch
- Steam topic
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
OK, most már megvan hogy kell
-
gorgo
őstag
Rohadt Twin Princes halálra szopat.
Mennék Archdragon Peakra, veszem észre, hogy nincs meg a gesture. Pedig felvettem és mégsincs meg!. Ez hogy lehet???
-
gorgo
őstag
válasz
Gothmog #8761 üzenetére
1. Lothric Knight straight sword (most +9)
2. Black knight sword (most +4)
Ezt a kettőt használom felváltva. Néha jobb a nagyobb, főleg a vastagabb bőrűek ellen, mint pl. Gargoyle-ok, Cathedral és egyéb kurva nagy knightok ellen.
Claymore most nem tudja megcsillogtatni magát, mert valahogy a kettő között van és csak most kerül rá sor, hogy felhozzam szintben.
Valami jó kard kéne amit titanite scale-lel lehet fejleszteni, annyi van mint a szemét, csak kard nincs alá... -
gorgo
őstag
Egész jól haladok, tovább eljutottam mint a SRT buildemmel, bár a két mumusnak még nem mentem neki (twin princes).
Van a Prisoner's Chain gyűrű, elég jó, de még nem tudom eldönteni hogy jobb-e mint nélküle.
Sajnos elnyomkodtam a párbeszéd elejét azzal aki az egyik trónon ül és a boss soulokat váltja be, amikor a Fire keeper szeméről beszélt. Így hát visszaadtam szegénynek a szemét, az megköszönte de nem történt semmi. Nem tudom, jól tettem, vagy nem kellett volna, vagy kb. mindegy. Felteszem a történetszál lehet másképp, azaz tán mégse mindegy(?).Valahogy egyik katana se tetszik, kár értük.
-
gorgo
őstag
Begyűjtöttem pár jó kardot, a bőség zavara. Döntési pont van, mert Chunk-ból már sem lesz elég.
Astora UGS: jó nagy sebzés és méret, cserébe a leglassabb
Black Knight GS: ez is rendeset üt és gyorsabb mint az Astora
Claymore: kiegyensúlyozott sebzés/sebesség
Lothric Knight SS: gyors és nagyon jó moveset
Black Blade: gyors de nem az igazi, pedig nagy reményeim voltak vele. Pár ellenfelet csak karcolgat, 1/3, 1/4 akkorát sebez mint a többi, amit nem értek, de ha ez többször előfordul, akkor ez no-go. Mondjuk ha marad upgrade-re titatnite kap egy elemi sebzést ez is.2+1 kard lehet a +1 valszeg nem lehet maxos csak +9. A Black Knight az egyik, mert twinklingeket már belenyomtam. Talán télleg a Lothric lesz a fő kard sharp +10, és még a Claymore +9 hollow. Még filózok, hogy a Dex-et nyomjam 40 fölé és úgy jobb, cserébe nem hollow lesz a Claymore sem, hanem sharp.
-
gorgo
őstag
Én is erre tippeltem, ezért megyek egy könnyebb karddal, nem valami vér-baltával.
Weapon calculatorba beraktam a kiválasztottakat, az alapján az Astora > Claymore > Lothric KS a sorrend. Amit nem tudok ilyen egyszerűen számszerűsíteni, hogy a critical, ami pont a Lotrich KS esetén 110, emiatt lehet, hogy nem az a leggyengébb a háromból.
A legjobb imbune pedig a Hollow, és csak aztán a Sharp.
-
gorgo
őstag
Azon filózok még, hogy előző nekifutásra Sister Friede és a Twin princes nem ment a str builddel és hogy lehet, hogy a kardnak valami egyéb sebzést kéne adjak. Hátha az segít. Csak ez ugye 3 boss, lehet így már lenyomnám, de ott az összes többi boss, ami közül meg lehet hogy ami korábban ment most nem menne, mert immunis pont tűzre, akármire. Szal nem tudom, milyen gem-et kéne belerakni. Magas dex miatt ha csak fizikai sebzésre gyúrok, akkor sharp. De ha fire-t teszek bele, úgy az összes sebzés (a mostani statok mellett) még magasabb is. Egyrész nem tudom ez hogy változik, lehet, hogy lvl90-100 környékén a magas dex miatt a sharp majd jobb lesz.
Szóval sharp v. fire? Illetve lehet ÉS, csak melyik karba melyiket?
Sajnos Lortich KGS-t nem sikerült farmolni, de az másnak se nagyon megy, pedig azt még kéne szerezzek.
Claymore: sharp v. refined
Astora: vmi elementális (de melyik?)
Illetve még az a baj, hogy mindkettő titanite-tal upgradelhető, azaz kimaxolni csak az egyiket tudom. -
gorgo
őstag
Kösz kösz! Vagy a Lotric KSS vagy az Astora GS lesz majd, addig is megyek a Claymore-ral. Kár hogy már felnyomtam a STR-et 21-re, nagyobb bajom mondjuk ne legyen...
-
gorgo
őstag
Újra nekifutok a DS3-nak, mivel előző karakterrel nem sikerült a végéig eljutni. Az egy STR + heavy greataxe vonal lett, ez pedig valamiféle STR/&DEX + kard, de nem ultra, inkább valami gyorsabb. Egyenlőre a Claymore szépen aprít. A későbbiekben mi lehet ez a kard?
-
gorgo
őstag
Hm, azért a DS sorozat méltán híres arról mekkora szopóroller. Painted world of Ariandel végén a boss-ot, amire azt hittem 2 fázisos, kinyírtam ~20. nekifutásra, aztán a pofáraesés: 3 fázisos.
Azért ez már elég nagy szopatás! Twin princes sem megy -
gorgo
őstag
válasz
Speeedfire #8641 üzenetére
Egy kicsit cumiztat, én is otthagytam mentem más utakon, majd összeszedtem magam és lenyomtam. Közben kicsit tápoltam...
Most a twin prince(ss) szívat derekasan.
Szerencsére találtam 3 chunk-ot is, így már 3 fegyvert is kimaxoltam. Valamelyikkel csak legyakom. -
gorgo
őstag
Ez a része valóban kimondottan balfék módon van megalkotva. Annyira összetett, kifürkészhetetlen egyedül, hogy több 10k user millió órányi játéka kell összesítve ahhoz, hogy minden szir-szar meglegyen. Egyedül, net nélkül a teljes tartalom felét ha megcsinálod. Ezt kifejezetten rühellem. Egyfelől nincs meg az élmény, bár rajtad múlik, hogy előre megnézed-e a guide-ot, vagy csak utólag, vagy annyira hardcore / old school vagy hogy meg sem nézed. Vittem úgy is, hogy előbb lenyomtam adott részt és utána megnéztem. Majd visszamentem a legjobb fegyverért, amit véletlenül sem talántam meg.
Egy hidden wall mögött egy kulcs tárgy, ami nélkül nincs meg egy quest line, stb. Nem ettől jó egy játék, de aláírom jobb így mintha az összes többi szájbarágós game, ahol nyíl és térkép jelölő mutatja, hogy mit csinálj, merre menj, melyik gombot nyomd meg.FightinCowboy guide-ját követem általában, ő is többször játsza végig, az utcsót felveszi, de megesett párszor, hogy - nyilván próbálta ugyanúgy letolni - nem az történt, mint az előző felkészítő végigjátszásában. És csak néz nagyot...
Mint ahogy velem is megesett, hogy amúgy kb. úgy megyek ahogy ő és rohadtul nem az van. Persze ennek oka az is, hogy eltelt 8 év, többször peccselték, finomhangolták, stb. -
gorgo
őstag
válasz
toxicjew #8586 üzenetére
Egy ideig azt hittem hogy majd én is a Fume Ultra Greatsworddel viszem, de lecseréltem egy "mezei" great axe-ra amiből Heavy és jelenleg +7 lett. Kényelmesebb használni és jobban is sebez valamiért.
De most a frissen szerzett Yhorm's Great Machete ígéretesnek tűnik +3 de épp csak kézbe vettem, szóval használni nem volt időm. De mivel beletoltam az összes Scale-t már megmarad!
És még a Smough's Great Hammer is megvan, bár arra nem vagyok ráizgulva, lehet nem fejlesztem fel... -
gorgo
őstag
válasz
toxicjew #8555 üzenetére
Ja, gratula.
Én 3 hónap kihagyás után próbáltam folytatni. Yhorm nem megy, nagyon nem egyszer sem tudtom megcsapatni a villámmal, hatszor kéne. Vhogy nem igazán megy a kard feltöltése.
Aldrichot sem, vele persze már jobban megy, lehet még 50x próba segítene.
A Dancerhez még nem mentem el, de videó alapján ott súlyos gondok lesznek! -
gorgo
őstag
Hogyan kell azt kardot működésre bírni ami megöli a Yhorm the Giant-ot?
Fax kivan már... -
gorgo
őstag
DS3-ban, +4 ... +6 upgradekhez Large Titanite Shard kell. Több is, szinttől függően. Namost nekem van 20 db, azaz elég ahhoz hogy a fume-ot +6ig nyomjam. De nem, azt írja ki, hogy additional item needed... wtf?
-
gorgo
őstag
félre ment, másik topikba szántam
-
gorgo
őstag
Egészen jól boldogulok a DS3-mal, egy dolog ami nem megy: létrán lecsúszni nem tudom melyik gombra megy. Vagy leugrik, vagy mászik, csúszni azt nem...
-
gorgo
őstag
Vannak itt új dolgok a DS3-ban. Pl. van estus shard vagy mifene, odaadom a kovácsnak, de nem erősítette meg (?) és maradt is 3 db
. Cserébe legalább eltűnt az inventoryból.
Plusz van már pár fegyverem, de annyira kretén a menüje, nem tudom lecserélni kézből a baltát, hát bakker!! Ahogy látom szintlépéshez is vissza kell menni mindig Firelinkbe, nem lehet bárhol, mint a DS1-ben. -
gorgo
őstag
Kedvet kaptam DS játékokhoz, egy éve nyomtam az 1-et, most elkezdtem a 3-at. Bakker, semmire sem emlékszem.
Kick, parry, ripost egyik se megy. Tanulhatok mindent újra.Régen se voltam ász, de azért sikerült végigjátszani valahogy...
-
gorgo
őstag
Egy érdekes tapasztalat: kvázi egyszerre halt meg Ornstein és Smough
. Persze amelyik 1 seccel tovább élt, az 100%-ról folytatta.
Most dex karakterrel megyek, érdekes, tetszik, nehezebb játszani. Kénytelen voltam megtanulni a parry-t is, na azért olyan nagyon nem vagyok benne penge...
-
gorgo
őstag
Warrior után milyen builddel mennétek neki másodszor a DS1-nek?
Filózok, high dex v caster legyen. Asszem caster lesz. -
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
be, persze, csak ezek szerint Black knight sworddel nem műxik!
Néztem egyetlen casternek való catalystom van (az arcátlanul jó tin catalyst, valami 145 sebzéssel, amikor dobta, idegbajt kaptam, akkor szarabb volt a kardom!) ami miatt még 3 pontot kéne staton fejleszteni, hogy használi is tudjam. ejj bakker, ez így nem oké...
-
gorgo
őstag
Valamit megint elbénázok. Csak elnyomtam 2 pontot hogy használhassam a pyro-t, mert felnyomtam +4ig mikor még nem is tudtam használni. Namost, kiválasztom, kezén meg is jelenik az "őrláng",
de mikor támadnék vele az nem megy. Elindul az animáció, de abba is marad, nem dobja el, sehogy se tudok vele támadni, se közelre se távolra.
-
gorgo
őstag
Illetve warriornak érdemes rágyúrni hogy legyen 1 slotom pyromancy/varázslatokhoz? Gondolok itt az alap vackokra. Vagy fölösleges, netán pazarlás...
-
gorgo
őstag
Nézem ezeket a boss soulokat. 2 unique fegyvert lenne érdemes készíteni velük (warriornak) a Greatshield of Artorias-t meg a Great Lord Greatsword-öt.
Érdemes ezekkel vesződni? Sokára reteksok soul meg ritka titanite kell hozzájuk, vagy elhasználjam és soulokat nyerjek belőlük? -
gorgo
őstag
Hö-hö-hö, milyen igazam lett!
És tényleg nem lett könnyebb.
Amúgy azt vettem észre, hogy konzolon tök más. A hidra elleni harcban egy lvl25 srác nyomta, őt, ha eltalálta egy vízgolyó, 25% ment le az életéből. Engem 2 megölt, de úgy, hogy lvl48 szintű vagyok jobb cuccokkal. WTF???
A másik, hogy a PC verzióban (legalábbis nekem nem sikerül) nem tudok sprintelni. Amikor staminából megy a futás. Nekem ilyen opció nincs (?). nulla felszereléssel se, meztelenül. Ugrás dettó. Az se megy, nem is ment eddig soha.Sejtettem, hogy lesz ilyen Tomb Raider féle szívatás is: Sen's Fortress-ben lengő pengék közt hídon át, közben lőnek. Vajh, mi lesz még?
-
gorgo
őstag
Időközben felhúztam a dex-et, így már használhatom a Black knight sword-öt +3 szinten. Hogy aztán a köv. pályákon ugyanolyan zsenge legyek. Azért most dobott pár jó gyűrűt, sajnos csak 2 lehet, de majd variálom.
YT nélkül a fél életed kéne hogy offline rájöjj dolgokra. Vagy egy egész is kevés lenne. Pl. darkrootban titkos fal mögé tenni a bonfire-t az nem fasza. Meg a dragonfly se akart nekem leszállni, mondom így melee-vel izgalmas nézni és meghalni! Aztán az idézőjel meg a lépcső alatt bokrok mögött. Ühüm. -
gorgo
őstag
Hmm, haladgatok én is, viszont nekem se fenékig teljfel. Konkrétan a karakterfejlesztéssel vannak gondjaim. Warriort ugye Dexre nem fejlesztünk, hát jó, egy pontot se tettem rá. Cserébe van jó magas erő és élet, meg az Endurance-t is felhúztam 20 körülre.
Viszont TETŰ LOMHA szar egy karakter, úgy még elviselhető, hogy 50% alatt tartom a felszerelés súlyát hogy ne lajhár legyen, de így is elég küzdelmes körbetáncolni erősebb ellenfeleket. Amik ha megütnek, sokat lezúznak staminából is meg életből is ha amaz elfogyott. Mihez képest? Ugye yt-n megnéz az ember ezt-azt, márcsak kíváncsiságból is.
Esetenként szarabb statokkal sokkal flottabbul haladnak/a bekapott ütések náluk sokkal kevesebbet vesz le. Ez hogy??? Megfigyeltem, közös jellemzőjük, hogy nekik 20 körül van a dex-ük. Most meg már elég drága egy szaros kis pontot is az alap dexre tenni, bár lehet hogy nem késő (?). -
gorgo
őstag
Én is depth-ben járok, a szarvas főmufti kellemetlen meglepetést okozott, az biztos
.
Lássuk be, azért wiki meg yt nélkül felélt se hoznánk ki a játékból, mondjuk mint anno a 2000-es évek kezdetén, amikor még nem volt elterjedve a net, esetleg egy print újságcikkben olvastad a tippeket!
Nade amúgy jó kis game!
Én most itt tartok:
lvl 30
vit 22
att 8
end 16
str 23
dex 13
res 12
int 9
fai 9
humanitiy 13bastard sword +4
chain armor +2
elite knight helmet
elite knight gauntlet
elite knight leggings
knigh shield / balder shieldElég óvatosan bánok a fejlesztésekkel, nem akarom ellőni a sok titatit akármit egy vacakra, a köv. sarkon meg dob valami jó cuccot, biztos idegállapotba kerülnék
. Egyenlőre a bastard megtetszett, arra dobtam +4-et, picit a páncélra, és kivárok. Sajnos a Fire keep soult én is ellőttem, na majd a következőnél próbálkozom.
-
gorgo
őstag
Vízköpők holtak, meg az a másik boss is a kováncs alatt!
A Darkroot garden felé vettem az irányt, hát elég súlyosak azok a kőharcosok. Nagyon nehezen verek le egyet is, kettőt még csak-csak, de van vagy 4-5.
A legnagyobb hátráltató tényező, hogy a bonfire csak 5-ig tölti fel az Estust. Egyedül a Firelinkben tudom 10-re tölteni, de még a Dark Burg is rohadt messze van, nemhogy az...
Szal ez most nagyon hátráltat. Természetesen a Darkrootban fingom nincs hol lehet a tábortűz... El lehet az érni valahogy hogy 10-re töltse a tűz mindenhol??? -
gorgo
őstag
Megtanultam a pajzsrúgást, kicsit gyakorolni kell, meg türelem!
A Black Knight-ot azért még nem tudom legyőzni, bár a Taurus meg elsőre sikerült! Viszont nem tudom hogyan jutottam át a hülye vörös sárkányon, most alig tudom elhívni, és azonnal visszamegy, és a warriorom sokkal kevésbé bírja a tüzet mint a varázsló. Konkrétan ha csak a széle kapja el, akkor bő 1/3 ugrott, ha jobban, akkor azonnali halál fullról is. Lehet levetkőztetem, hogy gyorsabb legyen, ha már úgy is meghal, hátha...
Most itt tart a fejlesztés, a további pontok már elég sok soul így kicsit félek, nehogy félre fejlesszem:
vit: 21
end: 15
str: 20
dex: 13
Az endurance alig fejlődik 1 v. 2-vel nő a stamina. A dexet eddig kevéssé nyomtam, lehet azt kellene innentől (?). -
gorgo
őstag
DS játékokhoz hol van alapos leírás? Wiki ez esetben sztem nem olyan tuti...
Csak nem adom fel, nehogymár!viszont sokat kéne utána olvasni, ha már ilyen nehéz.
-
gorgo
őstag
Még ilyen nem volt életemben. Asszem feladom, nem tudok ezzel boldogulni
.
Aszittem a zsenge varázslóm miatt szívok ennyire, hát mondom nekimegyek egy varrior-ral. Aha, már tudom hol a hiba: a pajzsrúgás nekem nagyon nem megy. Egyáltalán. Az ELSŐ defenzív lándzsás+pajzsos terminátor (pirosan világít a szeme!) úgy megfingat, hogy ihajj. Percekig szopok, 3-4 húzás a flaskából és ez az első jöttment. És nem fogadnék magamra.
Mi lenne egy ilyen 2x nagyságú tisztapáncél öööö, nem tudom mi a neve-vel??? Illetve mindegy is, ha defenzív. Ha nem, akkor leverem előbb-utóbb. A defenzívet is csak egy nagy placcon merem bevállalni, egy szűk folyosón esélytelen vagyok...
BAKKER!!!
Sorceressel meg a Bell Gargoyle állít meg (meg az, hogy nem jelenik meg az idézőjele egyik havernak se, pedig az egyiknek megvan minden előfeltétele).
DS2 és DS3 az 1-hez képest milyen? Billentyűzet + egér kombóval. -
gorgo
őstag
Nem direkt öltem meg, hanem (ezt se szoktam még meg) mert ha menüben vagy, vagy épp beszélgetsz, akkor is "aktív", azaz üt/varázsol/stb. Még sokkal jobb, hogy a varázs sosem talál célba, csak ha lockolva van az ellenfél. Na, még lockolva sem volt, véletlen rányomtam egyet az egérre és kapásból ellenséges lett a drága. Dögöljek meg ha értem.
Az idézés előtt el kell számolni 10-ig?Ember formában voltam, humanity-m volt, idézője megvan, mégsem engedte használni.
-
gorgo
őstag
Ember formában vagyok és megvan az idézője Lautrec-nek. És baszik jönni (nem engedi használni)
. Ismét ugrott 2 humanity.
A másik paraszt meg bámulja a napot és tesz mindenre, kétszázadjára is. Meg is öltem a tetvet.
Nem tudom hogy tervezték, de varázslóval konkrétan fölösleges is védekezni mert csak a mezei senkik ütését védem ki. Már egy lándzsás senki is átüt a pajzson, nemhogy egy boss. Páncélt dettó fölösleges venni, mert annyira belassít, hogy ha néha gyógyítanom kell, olyan lassú, hogy hamarabb bekapom az ütést, így semmi de semmi értelme annak se. -
gorgo
őstag
Eljutottam a Bell Gargoyle-hoz. Hát bakker, ez se lesz sétagalopp varázslóval
. Mára elégszer haltam...
A másik irányban a New Londo Ruinsban szellemfélék jönnek, semmit nem sebez ratjuk a varázslatom. Oda valami másféle kell. Bár baltával meg se próbáltam... -
gorgo
őstag
Korai volt az öröm
. Taurus után torkosborz üzemmód ismét! Sajnos yt-n meg kellett nézni hol a bonfire, mert egy napig az előző mapról kellett nagyon sokszor vissza jönni és újra meghalni. Összes humanity odaveszett
.
Kíváncsi vagyok hányas lvl érhető el a vége felé... De még kíváncsibb, hogy lesz-e valaha 30-nál több varázsom! -
gorgo
őstag
Én meg megöltem egy NPC-t az Undead Burg-ban. Pont olyan rohadványul nézett ki, hát rárontottam, ütöttem. Elkezdett beszélni ugyan, de már késő volt, bekattant, ellenséges lett és onnan vége, folyon ellenséges maradt, mert ugye minden szart elment, tetszik nem tetszik. Sztem az is árus lehetett
-
gorgo
őstag
Szép, jó, érdekes game, de bakker, kurvanehéz
. Sokat halok.
lvl21 varázsló, de nagyobb részt karddal nyomom. 30 varázs semmire nem elég egy nagy pályán. Mikor lesz több darab és fajta varázs???? Hol? Kitől? Csak tárgyakat dob, varázslatokat nem. Attól függ, hogy mire nyomom a fejlesztést, vagy szimplán még nem haladtam előre eléggé?Meg van egy halom jó cuccom, egyiket se tudja használni. Pl. titanite cuccok fegyvertuninghoz. Csomó fegyver, harcosoknak. Sose fogom használni tudni, elhányjam őket? Megtartsam? minek?
-
gorgo
őstag
Láttam ma egy lebénult tűzoltót, aki szájjal vezérve nyomta az Elden Ringet végig. Wow!! Ami lejött belőle: ő varázsló volt, hogy ne kelljen annyit kattingatni, egyszerűbb az irányítás... Milyen igaz, remélem a DS-ben is van ilyen kaszt!
mingyárújrakezdem!
-
gorgo
őstag
válasz
cyberkind #7462 üzenetére
Ha-ha, szeretem a meglepetéseket, már ha nem kellemetlenek. A remastered verziót kezdtem. Nehéz a harc, már az első pár élőhulla(?) megizzaszt. Eléggé aggódom, ha ilyen 3 meg 4 billentyű kombós lesz, hogy gurulás után lábsöprés majd rituális tökönrúgás kell, mert csak az hat, akkor nagy bajban leszek
.
-
gorgo
őstag
Aztán végül google a barátom könnyen megtaláltam a keyconfigot:
\Appdata\Local\FromSoftware\NBGI\DarkSouls\DarkSoulsKeys.ini
kicsit nehezebb volt dekódoni a billentyűket, de sikerült. Ha valaki nyilakkal mozogna, ezekre módosítson:
ACTION_Move_Forward = 200
ACTION_Move_Back = 208
ACTION_Move_Right = 205
ACTION_Move_Left = 203
ACTION_MenuCtrl_Up = 17
ACTION_MenuCtrl_Down = 31
ACTION_MenuCtrl_Left = 30
ACTION_MenuCtrl_Right = 32 -
gorgo
őstag
Hi!
Mivel ez a game nekem kimaradt, és nagyon jónak ígérkezik, hát elkezdtem volna jászani az 1. résszel. Namármost ennyire gyökér programot még nem láttam, amely megengedi hogy bármely tetves actiont szabadon konfigolhatsz bármely billentyűre, KIVÉVE a nyilakat.
Ez még nem elég, a beállításokat egyetlen bináris fájlban menti le, hogy véletlenül se lehessen esetleg szerkezteni azt. Van erre orvosság?? Nem vagyok hajlandó átszokni WSAD-re, előbb törlöm le...
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest