Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Hát pedig nagyon rosszul jársz ezzel a felfogással, mert sok műfaj arra van tervezve. pl. hogy játszol bármiféle platformer, autós, verekedős játékot? Szenvedés ezeket billentyűzettel tolni, arról nem beszélve, hogy jelentős hátrányban is vagy a kontrolleresekkel szemben. Na mind1 kinek-mi, de szvsz nem szabad ennyire beskatulyázottan elítélni az új, még nem próbált dolgokat.
Más: Friede nővérrel én is végeztem tegnap, megmondom őszintén az idézhető npc-t behívtam, mert nem tudtam mi fog ott várni, de nem bántam meg, mert így elsőre meglett. 1. fázisában még egyedül kellett harcolnom, utána jött be a lovag, de kellett is mert ez, hogy 2X feléled az a fos + ott a faterja hát elég gusztustalan. Nem vágyom, hogy újra megcsináljam...
A ringed cityvel is így vagyok, bevertem még a démon princet is este, de az is egy gusztustalan hosszú harc volt. Nyújtják itt már mint a rétest.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest