- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz
Peetey91 #20049 üzenetére
azonali utalásal általában hétvégén is bemegy a tözsdékre a pénz a binancot én messze elkerülöm ,de a többi tözsdén eddig mindig így volt.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
fradi81
veterán
válasz
Peetey91 #19488 üzenetére
Szia, lehet nem jó helyre utalod? Ez alapján csináltam nemrég.
moto g72, Ninebot d28e
-
aradebil2
senior tag
válasz
Peetey91 #13642 üzenetére
Ha már nem a Ledgertől veszed közvetlenül, legalább válassz egy hivatalos viszonteladót (ami szerintem itthon csak az Alza). Ne ezen akarj a kuponnal spórolni szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz
Peetey91 #11209 üzenetére
Net, gugli, youtube, stb. A valutával semmit, max a devizával. Revolut a csillagkapu, az kell. Wallet-nek MetaMask, de a tőzsdéknek van saját tárcájuk. Ott váltasz vissza euróra és ki Revolut-ra. FTX olcsóbb, mint a Binance, ahol 5-szörös a fee! Binance 0.1% maker, FTX 0.02%. Illetve ingyenes a non-ERC20 tokenek küldése is, de az ERC20 is megoldható. Binance előnye, hogy a legnagyobb, nagy a likvidálás és sok a shitcoin, ha az érdekel. Ha kell FTX reg link dobj egy üzit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest