Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3804 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3800 üzenetére
Linkeld plz! Én nem találom
1mp szerintem bennem van még, úgyhogy nem lesz gond
-
Motion_Blur
félisten
Azt hogyan lehet megtudni, hogy egy adott pályán mi a segítségek nélkül futott legjobb idő? Konkrétan Interlagos-ra gondolok és persze TT-ben.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3739 üzenetére
Megoldás: hiába szedtem le, majd telepítettem újra a játékot, a patch felülírta a My Games mappát, amit ugye az uninstall nem bántott és a hardware_settings_config fájlban vissza kellett írni a
'<directx forcedx9="false" />'-t true-ra.Így már minden fasza, nem simítás, nem ablakban indul és látom a fordulatot is. Ennek örömére javítottam Interlagosban: 1:05.586
-
Motion_Blur
félisten
"A meglévő profilod megmarad újrateléepíés után is csak amikor uninstallnál rákérdez hogy letörölje-e az összes profilt és mentést akkor mondj nemet!
"
Megtörtént így ahogy leírtad.
Továbbra is ablakban indul a játék, de nem ez a fő probléma, hanem hogy a fordulatszámmérő is hiányosan jelenik meg, és nem látom az aktuális fordulatot..
-
Motion_Blur
félisten
Ja és a patch óta ablakban indul a játék.. újra fogom rakni mert ez így nagyon szar!
-
Motion_Blur
félisten
Benchmark: 1680x1050, 8xmsaa, ultra
min_fps="59.26"
av_fps="70.88"D@ni88: én színem? az egyik felem rally-zik, a másik egy ezüstnyílban ül, szerintem innentől tökmindegy, hogy milyen autóval nyomom nem?
egyébként a McLaren a leggyorsabb autó a játékban, legalábbis ezt tapasztaltam
Zoo123: nálam gumicsíkok megvannak, esőt még nem néztem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dantenero72 #3714 üzenetére
Igen, tartalmazza.
Nekem is feltűntek a hibák, de a recék jobban idegesítenek.. -
Motion_Blur
félisten
Pfff hát nem tudom, hogy akarom-e végigcsinálni... Dirt 2-nél nem sikerült újra beillesztenem a profilt, pedig úgy csináltam mindent ahogy leírták. Egyébként Spa heavy rain 50-60 fps mezőnyben kb. Emlékszem, mert 1-2 napja toltam egy futamot. 4 mag mindenképpen előny, de szerintem kompletten lap+proci(+ram) csere lenne a legjobb. Bár egy megcibált Q9550-el lehet már menne faszán.
AMD_ok: thx, most már Ti jöttök
-
Motion_Blur
félisten
Lehet valahogy uninstallálni a patch-t?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3704 üzenetére
Eddig ezen a pályán nyomtam a legtöbbet, szerintem 200-250 kör biztos benne van már (anno rFactorban volt olyan, hogy 800-900 köröket lenyomtunk egy pályán
). TT-ben stabilan tudom hozni az 1:05.9xx-es időket, néha beesik egy-két 1:05.8xx is. De ez az idő, ezzel setuppal nálam már nagyon a vége, nem tudok többet kihozni belőle. Legjobb szektoridőket veszem, akkor kb. 1:05.5 eleje.
-
Motion_Blur
félisten
Patch telepítés után:
A maximum fps jóval több lett, akár 10 fps-el is. Az átlag nem sokat változottl. Viszont nekem full recés, rajta van a 8xmsaa de undorítóan néz ki
Interlagos: 1:05.676
mérési pontok:
s1: 16.168
s2: 49.386 -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3433 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3430 üzenetére
Interlagosban milyen szárnyállással mész? Nekem az a tapasztalatom, hogy a lehető legkisebb leszorítóerővel kell menni. Ebben az esetben 2/1-el lehet a legjobb megoldás 90-10%-os balansszal. Sajnos így lesz egy 350-es top speed-ünk üveghangon, de így lehet a legjobb időt futni. Sokkal nagyobb tapadásvesztés kellene hogy legyen a középső szektorban ilyen setuppal, de szinte ugyanúgy tapad mint pl. 6/5-ös szárnyakkal.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #3361 üzenetére
win7 x64
1680x1050
utlra + 8xmsaafeladatkezelő 3,85GHz-en
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit méregettem:
F1 2010 - Monza WET 2 kör:
- proci @3,40GHz: min: 55, max: 68, avg: 62,2 fps
- proci @3,85GHz: min: 60, max: 70, avg: 65,3 fpsF1 2010 - Brazil WET Race 2 kör:
- proci @3,40GHz: min: 45, max: 65, avg: 55,5 fps
- proci @3,85GHz: min: 48*, max: 69, avg: 59,3 fpsnyilván lehetetlen ugyanolyan körülményeket szimulálni, de megpróbáltam, mindent 2x mértem és abból átlagoltam az eredményeket
videokártya 900/1300Mhz mindkét esetben
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #3283 üzenetére
Jobb, mindenben finomítottak rajta egy kicsit. De ez alig érzékelhető, legalábbis anno megnéztem jó pár 25 vs 27 review-t, és ahol a G27 10 pontot kapott, ott a G25 9-et, vagy 9,5-öt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #3280 üzenetére
G27 80k újonnan, használtan is 70, de alig van...
G25-öt gyakorlatilag már nem lehet kapni, Gianninál van még 50k-ért, használtan 40k-ért mennek jellemzőenNyilván a G27 a jobb, csak kevés embernek ér meg 30k-val többet..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #3277 üzenetére
Érdekes, nálam semmilyen microlagg nincsen (bezzeg WRC 2010-ben...), és egyenletesen használja mind a 4 magot a játék + soha nem volt problémám a full screen-el se. W7 Ultimate x64
dx11 alatt a vaku bugokon kívül mást nem tapasztaltam, talán -5-6 fps-t..
ja meg kb. fele annyit tölt a játék -
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #3275 üzenetére
Sokáig MOMO-m volt, az volt az álmom amikor megjelent. Nagyon jó fogása van, de ezzel vége is az előnyöknek... sajnos szinte mindegyik potihibás egy idő után. Nekem 1,5 év után lett az és sajnos nem is vettem észre rögtön, hogy kicsit befog a fék.. úgy szóltak multiban, akik jöttek mögöttem, hogy padlógázos szakaszokon néha felvillan a féklámpa... 2x is megcsináltam, de fél évnél többet nem bírt ki. Ennél is nagyobb gond volt, hogy lehetetlen volt vele határon autózni. Ha gyors ellenkormányzás kellett, 'úgymaradt' a kormány, nem állt vissza középállásba. A G25 teljesen más kategória, egyelőre azt érzem hogy elnyűhetetlen, pedig kapja az ívet rendesen.. amúgy én is akkor vettem, amikor 30k volt újonnan
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252 #3247 üzenetére
Traction Control: kipörgésgátló - off-ra kéne rakni
Flashbacks: mint a Dirt2-ben, egy hiba, vagy bukta után vissza tudod rögtön játszani az utolsó x mp-et, és ha kihasználod ezt az opciót, akkor visszaugorhatsz és megpróbálhatod újra bevenni a kanyart.. igazi szimulátorhoz méltó fícsör
(asszem a legnehezebb fokozaton nem is lehet használni, én még nem is találkoztam vele a játékban)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti #2992 üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis fps-teszt:
TT - Shanghai - DRY - 3 gyorskör: Avg: 69.388 - Min: 62 - Max: 78
TT - Monaco - WET - 3 gyorskör: Avg: 64.152 - Min: 54 - Max: 75
1680x1050, dx9, 8xmsaa, minden fullon
konfig az adatlapomon, proci 3,68Ghz, kártya 900/1300-on
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2887 üzenetére
Nem értem mi köze ehhez a FOM-nak
Montreal - 1:12.685, ez jónak számít
-
Motion_Blur
félisten
Meglett a 35-ös idő, de párszor csúnyán körbeautóztam az ívet
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2877 üzenetére
Low downforce-on kicsit állítgattam, de semmi extra.
F1 2010 @ Marina Bay - 1:38.873
(sajnos nem 720p, mert a Fraps 'half size'-ra volt belőve..) -
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Én nem próbáltam még segítségekkel, de pl. rFactorban úgy lehet a legjobb időt összehozni, ha minden assist offon van. Hidd el, át lehet rakni a kerékvetőkön így, főleg a sikánokon. Nálam az ívbelső kerékvetők szoktak problémát okozni, de csak a lassú visszafordítóknál. Hülyén írták meg, hogy egyből megforog az autó, ha szűken akarsz elfordulni... többi kerékvető szerintem vehető így. Tényleg nagyon jó a gyerek, vagy hatalmas fake az egész..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2855 üzenetére
Holnap töltök fel képet, Egyébkét ennek a gyereknek a videóiból érdemes meríteni, van már elég sok pályára ideje. És én még azt hittem, hogy jó a suzukai időm...
viszont a sepangi idejét verem
AMD_ok: nem tudom mennyire kemény, szerintem eléggé. én 1:39-et tudtam, de gyűlölöm a pályát..
-
Motion_Blur
félisten
A két nagy fék az szép.. ott lehet szarni rendesen, hogy el kezd-e fordulni a vas. Pakolgatni kell vissza villámgyorsan, hogy megálljon az autó 340-ről. Első kanyar nálam a legneccesebb, az 4-ből 3x fű
ebben a játékban - szemben az rfactorral - inkább az jellemző, hogy érdemesebb a féktávokra koncentrálni, a kigyorsításra nem kell feltétlenül tökéletes íven érkezni, mert az autó nem igazán akar keresztbe állni..
Ferrari Virtual Academy-t nem próbáltad? Szerintem érdemes lenne tolnod ott is!
-
Motion_Blur
félisten
Replay beállításokat hol találom a játékban? Ugye vissza tudom nézni a leggyorsabb köreimet?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2784 üzenetére
"Nincsen benne tempós,gyors kanyar"
6-os kanyartól kezdve végig középgyors kanyarkombinációk (10, 15-öst kivehetjük), bal-jobb kombinációk, suzuka-i S, hosszú elnyújtott kanyarok, stb.. itt papírforma alapján nagyon jól kell teljesíteni a Red Bull-nak. De az első szektort már most odaadom Kubicának
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2763 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Yeongam - 1:36.8xx (Red Bull, TT, G25, minden segítség off)
tetszik a pálya
-
Motion_Blur
félisten
Detto, versenyen a 2-3. körben megfagy pár mp-re, utána szárnyak nélkül állok a gumifalban, vagy kidob a játékból...
nekem ezt azóta csinálja, amióta lecseréltem a videokártyámat (4870->5870), mondjuk addig nem is nagyon mentem versenyt, mert nem futott rendesen..
mod: 'esetleg más forrásból van meg'
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dantenero72 #2126 üzenetére
Ezt a modot fel tudnátok tölteni valahova? Mert itt már nem nagyon lehet elérni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
picur220 #1968 üzenetére
"Ezért kellett Antony Davidson a Codemastersnek, hogy valami viszonyítási alap is legyen az amúgy is rendelkezésre álló tervekhez."
Jó, hát ez csak a púder...
Milyen szimulátor az, ahol 1-2-es sebességi fokozatban padlógázon segítségek nélkül úgy el tudok indulni és közben kanyarodni, hogy az autó hátulja meg se moccan? Még ellenkormányozni se kell...
-
-
Motion_Blur
félisten
A grafikai beállítások közül melyik az az opció, aminek a butításával a legtöbb sebességet lehet nyerni? Mert nálam kb. 40-50 fps-el megy a játék (verseny, eső, favágás..), és rFactor-ban már azt is megérzem, ha 100 alá esik..
Próbálkoztam pl: "vechile reflections"-t levettem ultra-ról high-ra, ott a menüben rögtön 90 helyett lett 100 fps. De játék közben nem vettem észre számottevő gyorsulást.
1680x1050, 8xMSAA, minden full.
-
Motion_Blur
félisten
Egy nagyon jó dolog van a játékban, a pályák. Át kéne őket emelni rFactor-ba és nem lenne semmi gondom
Sajnos a játékról nincs jó véleményem, a tömegeknek készült, kontrollerrel bohóckodni...
-
Motion_Blur
félisten
Inkább jönne már ki az rFactor 2...
Ez bohóckodásnak, arcade favágásnak lesz jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest