Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Igazából leválaszthatnák ezt a funkciót, és csinálhatnának egy rendrakó robotot.
-
GeoJoe
senior tag
Erről kérek majd egy tesztet, ha tényleg jó az elhagyott zoknikra már rendelem is
-
GreatL
őstag
Remélem Rosie robotkutyák is lesznek egy idő után elérhető áron.
Intel Core Ultra 7 265K 5500 MHz | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB -> 8200 MHz CL38 | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz balpeter04 #1 üzenetére
Teljes Saros-széria (és akkor asszociáljunk inkább a karosszériára ) érkezett, de nyilván esélyem nincs felgöngyölíteni röptében az eltéréseket úgy, hogy mellesleg jött Eufy E20, Narwal Freo Flow, Dreame X50, Mova mittoménmi, Switchbot kreténség, meg még vagy 100 egyéb porszívó De egyáltalán videót is úgy tudtam csinálni erről a kis Sarosról (haha, mégsem lehetett kihagyni), hogy ráírtam az európai marketing vezetőre, akit pont ismerek idestova 7 éve még a Huawei-érából, ő meg azonnal meghívott a VIP-szobába a Palazzo 45. emeletén, ahová Lyfttel rohantam át a tök érdektelen TCL sajtótájékoztatóról a Mandalay Bayből...teljesen agyrém a CES, pedig még el sem kezdődött igazán.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
freeapro
senior tag
Hát nekem kell egy ilyen porszívó!
-
balpeter04
tag
Érdekesség hogy a Saros 10R is bejelentésre került tegnap. Az új flagship mar tényleg mindent tud: ott hagyja a forgó mop padeket a bázison ha csak porszívózni küldöd, van benne felmosószer adagoló ami adagolja a tisztítószert automatikusan, akár melegvízzel is fel tudja tölteni a gépet, mossa, szárítja és takarítja a bázist és a mopot is 80 fokon (talán túl sok lesz a műanyagoknak), 7,98cm-es magassággal az alacsony helyekre is befér.
Szingapúri Roborock oldal alapján 2400 SGD-t kóstál az új flagship, az ~1700 EUR környékén fog startolni európában. Olcsónak nem olcsó, bár ha annyit elér, hogy a Q Revo Master árát belöki 800-900 euró környékére akkor már hasznos az új csúcsmodell.
Ezt a Saros széria nevet bárhogy próbálom csűrni-csavarni, mindenki azt fogja hinni, hogy szaros robotporszívóról beszélek itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Home server / házi szerver építése
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Wise (ex-TransferWise)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külpolitika
- További aktív témák...