Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
NFS Hot Pursuitba a driveres szűrés miért nem működik? Amikor megjelenét emlékszek még működött, de most feltettem azt nem akar menni.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Profilok terén lenne kérdésem.
Ha beállítok 8xAA+16XAF-et és elmentem egy profilba, majd utána alapra állítom és csinálok szintén egy profilt, akkor miért nem jegyzi meg? Továbbra is marad a 8xAA+16XAF.
Régebben működött még a régi CCC-be, lehet valamit nem állítok be? Mer a másik monitor bekapcsolását megjegyzi.
-
SzlobiG
félisten
(#13113) kranazoli: Asszem inkább azt teszem fel.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Crysis 2 CF-el villog a kép csak ablak módba jó úgy meg lassú kevés az fps, miért van ez? Bétába ugyan ez volt ha letiltom CF-et, akkor meg jó, Abu mondj valamit.
-
SzlobiG
félisten
AMD Catalyst Application Profile - 11.2 CAP4
Crysis 2 - Improves CrossFire performance
Dungeons - Improves CrossFire performance with forced on Anti-Aliasing
Crasher - Forced on Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center has been disabled
Shogun 2 (DX9 version) - Improves CrossFire performance
America's Army 3 - Improves CrossFire performance
Flatout: Ultimate Carnage - Improves CrossFire performanceJó látni, hogy dolgoznak.
-
SzlobiG
félisten
AMD Catalyst Application Profile - 11.2 CAP3
Dexter - resolves negative CrossFire scaling
Runaway – Resolves negative CrossFire scaling
Entropia – Improves CrossFire performance and quality
Crasher – Forced on Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center has been disabled
Dirt 3 – Improves CrossFire performanceHmm már most készülnek Dirt 3-ra.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #12253 üzenetére
Nálam tökéletesen megy 5970-el a 10.12-re tettem rá gond nélkül valami nálad nem jó, nem a driver a rossz.
Abu: Mind1 ez van lényeg hogy friss.
-
SzlobiG
félisten
válasz
westcoastog #12239 üzenetére
Igen erre én is felfigyeltem meg a driver csak 4.-i abu mit mondasz erre?
-
SzlobiG
félisten
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Feltoltam ezt az új CCC-t tetszetős és gyors lett jó irányba mentek el.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Performance Highlights of the AMD Catalyst™ 10.10 release include:
Metro 2033™
· Performance increases up to 7% on ATI Radeon HD 5800 Series single and CrossFire configurations
· Performance increases up to 8% on ATI Radeon HD 5700 Series single and CrossFire configurations
· Performance increases up to 5% on ATI Radeon HD 5600 Series in DirectX 11 and 10 modes
· Performance increases up to 5% on ATI Radeon HD 5500 Series in DirectX 11 and 10 modes
· Performance increases up to 4% on ATI Radeon HD 5400 Series in DirectX 11and 10 modes
S.T.A.L.K.E.R.™ : Call of Pripyat Benchmark
· Performance increases up to 7% on single ATI Radeon HD 5800 Series products
Unigine™ Heaven
· Performance increases up to 9% on ATI Radeon HD 5800 Series single and CrossFire configurations with anti-aliasing enabled
· Performance increases up to 8% on ATI Radeon HD 5700 Series single and CrossFire configurations with anti-aliasing enabled
World in Conflict™
· Performance increases up to 9% on ATI Radeon HD 5600 Series
· Performance increases up to 10% on ATI Radeon HD 5500 Series
Aliens vs. Predator™ DirectX 11 Benchmark
· Performance increases up to 6% on ATI Radeon HD 5800 Series single and CrossFire
· Performance increases up to 5% on ATI Radeon HD 5700 Series single and CrossFire
· Performance increases up to 5% on ATI Radeon HD 5600 Series
· Performance increases up to 5% on ATI Radeon HD 5500 Series
· Performance increases up to 4% on ATI Radeon HD 5400 Series
Crysis Warhead®
· Performance increases up to 9% on Single ATI Radeon HD 5800 Series products with anti-aliasing enabled
Far Cry™ 2
· Performance increases up to 7% on Single ATI Radeon HD 5800 Series products[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Én BC2-re szavazok.
Szerintem meg ez sokkal gépigényesebb mint a moha mivel sokkal nagyobbak a pályák csak ugye singlébe mennek a tesztek ott meg biztosan lesznek nagyobb részek ott is, de mivel az ut motorral fog menni így nem kérdés, hogy maradjon a bc2.
Zack: Azért megy kevesebb fps-el mert nincsenek kihasználva a magok erről beszéltük fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz
ADAM1337 #10852 üzenetére
Azok nálam is várósak meg lehet a Black opsot is megveszem mer az mw2-vel sokat toltam csak a hülye rendszerük miatt nagyon sok cheater lett benne.
Abu: Aki játszott bc2-vel az szerintem nem fogja megvenni, vagy csak elvétve. Nem hiába csak 8K-ba kerül a gém...szvsz nem lesz sokáig az eladások élén ha egyáltalán lesz.
Viszont a single része az jó lehet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
katt777 #10840 üzenetére
Multiba szerinted mennyire számít a grafika? Meg inkább játszol 40fps-el mint 80-al egy FPS játékot? Meg ha jelenleg ez a megoldás van mást nem tudsz csinálni, akkor mi van? Sírjon, hogy szar az ati driver amit te szoktál? Ér el vele valamit? Semmit...max több hsz-e lesz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
katt777 #10764 üzenetére
Igen ebbe igazad van én is szidtam amikor problémám volt vele, nem is kevés tudtam vele mit csinálni, nem? Mivel driveres hiba lépett fel kettő lehetőségem volt, vagy eladom és veszek nv-t, vagy várok egy meghajtóra, de nem több oldalon keresztül feszegetem, hogy ezért meg azért szar a driver mert úgyse érek el vele semmit(ez inkább neked szól nem rumkolanak)...hozzáteszem azért nem cseréltem nv-re mert volt egy driver amivel nem jelentkezett a gond.
Rumkola: Lehet hogy ebbe a kettő topikba nem, de számtalan topikba láttam a szidalmazásaidat ami a te dolgod nem is reagáltam rá.
Ezzel a postal szintén befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz
rumkola #10751 üzenetére
Az attól függ mi a normális... lehet hogy neked ér 25k-t mikor valójában ér 20k-t szal te hiába kérsz érte annyit a kutya se veszi meg itt az aprón. Én az X2-t 40-ért adtam el már kb 2 hónapja, szal ellehet itt adni mindent csak kérdés milyen árba van, ezért kár sírni. Meg ahogy írtam ha olyan sok a probléma akkor nv-t kell venni te is pont olyan vagy aki csak szapulja az ati-t, nem értem miért nincs még nv kari a gépedben inkább szidod össze vissza meg küzdesz a problémákkal.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #10596 üzenetére
Ezt a drivert szerintem miattam adták ki ilyen gyorsan az egyedi hibám miatt, most már jó lett a bc2 valóban, nem kell a 10.5 hotfixel szarakodni.
Még jó, hogy nem raktam új wint...azért elkiabálni nem akarom, de félóra alatt nem jelentkezett a hiba, majd holnap játszok vele többet.
-
SzlobiG
félisten
Felraktam én is, de asszem megy is vissza a 10.5 hotfix.
BC2: Bekezdett szaggatni de valami nagyon dúrván másik indításra meg kb 10 perc gém után kilépett. Még holnap majd megnézem, de ha ilyen marad akkor megy vissza nem is érdemes itt új drivereket kiadniuk szerintem.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
westcoastog #9123 üzenetére
Szánalmas..., hogy ennyire nemképesek figyelni a driver íróik, de azért kössz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Steelmanus #9110 üzenetére
Kizárt, hogy az miatt lenne meg akkor is az előző driverrel is húzva volt és még is jó volt.
Most megint nem előrelépés történt hanem hátra.
Sárpac: Gameből van vezérelve nálam is még is ilyen 20másodperceket várok ha nem többet.
-
SzlobiG
félisten
Nem tom volt-e kérdezve biztos, de ninics kedvem vissza olvasgatni.
BC 2-be miért let tmegint lassú a pálya betöltés a 10.5-s driverrel? 10.4 prewiev újabb volt vagy mi?