Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
BandiHUN #2547 üzenetére
Értem miről beszélsz, de azért ez így némileg sarkítás... Persze mindenki jobban várja az új részt, meg az aktuális rész játékosbázisa csökken is amikor kijön az új rész, de nem feltétlen hal ki. Ott van pl Black Ops 2, nemhogy "túlélte" az utána következő 2-3 kiadást, de ha jól emlékszem népszerűbb is maradt. Meg ahogy látom Steamchartson, még mindig előkelő helyen van. Ameddig meg másodpercek alatt talál neked játékot, addig (szerintem) hót mindegy, hogy négymillió concurrent játékosa van egy gémnek, vagy 5000..
-
Cydie
csendes tag
válasz
BandiHUN #2547 üzenetére
Akár hogy is szidjuk jópáran az EAt (én is szoktam), de régen éreztem úgy, hogy ennyire boldogan költök el bármire pénzt. Accessre előfizetés számomra az év üzlete. Legutóbb akkor éreztem ezt, amikor átmentem zene streamingre torrentről. Meg kell mondjam őszintén, nálam az, hogy eredeti játékot veszek ritka volt, mint a fehér holló. Remélem belátják más cégek is, hogy ez az egyetlen út a játékosállomány fehéritésére, és nem a 99 edik DRM teknika, ami zabálja az erőforrásokat, nekik fejlesztésben, nekünk hardverben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest