Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5820 üzenetére
Mivel kb. közfelháborodás-t váltasz ki/váltottál ki a banolt haveroddal együtt a BF topikban,ezért ja, elhiszem.
Én ilyen hiszékeny vagyok.(#5822) pilu01:
Véletlenül a lvl hackeseket nem banolják? -
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5750 üzenetére
Történetesen a BF2 topikban írtad, hogy csalsz.
-
-
Mindenki toljon be vagy 3-at.
-
-
He-he. Tiszta szerencse, hogy vártam egy kicsit a vásárlással.
Csíterek+ingyenélők. Miért is adtam el a COD4-et?
Ja megvan! Ezek miatt.... -
válasz
LackoMester #3361 üzenetére
Őőőő, lehet rosszul gondolom, de azért ezt elég könnyű szűrni.
Egyébként milyen köcsög lenne, írni egy könnyen detektálható hekket(pl WH) felrakni mindenhova, elkezdik használni, majd 1 hónap múlva kivágni az összes csítert. +2 milla MW2 eladás.
-
Van HC mód az MW2-ben?
Igen van. Ügyes vagyok előbb kérdeztem mint keresőztem...
-
válasz
sniper elite #1960 üzenetére
Ha esetleg mégis rajtad maradna szólj nyugodtan, szívesen átveszem.
-
válasz
LackoMester #1942 üzenetére
Pár hónapi lesz csak exkluzív.
-
Milyen pingek vannak?
-
válasz
bendeguz 76 #1637 üzenetére
(#1664) Zamery: -
Van beépített benchmark az MW2-ben?
Vagy ha nincs, valaki elmondhatná, hogy fut 4850-el 1680x1050-be.
Ha valaki még arra is venné a fáradságot, hogy FRAPS-t futtatna, az lenne a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest