Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Ez sem semmi!
-
AMATŐR
őstag
Boldog Karácsonyt minden harcban edzett fórum társnak!
-
AMATŐR
őstag
A multiban hogyan lehet a fejhallgatón a mikrofont bekapcsolni? A németek állandóan karattyolnak!
-
AMATŐR
őstag
Csatlakoztam én is!
Steamen : Laca36 ként vagyok jelen! -
AMATŐR
őstag
Annyi rosszat olvastam itt egész nap, hogy szinte félve kezdtem el a telepítést. Abszolút könnyedén ment fel, semmilyen problémát nem tapasztaltam. A steam-et viszont újat dobtam fel.
Win7 alatt tolom, nekem teljesen tökéletesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus Prime H410M-K R2.0 mATX alaplap - 1 év garancia
- Sony DT SAM 50 1,8 Sony A opc. (Le-Ea3)Sony E új állapot , doboz
- 32Gb Samsung 2x16GB DDR4 2666MHz M378A2K43DB1-ctd asztali számítógép RAM (memória)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB
- DELL Latitude 3480 I3-7100U 8 GB 128 SSD 14" HD laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest