-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz dav1dkaah #9395 üzenetére
2szer telepítettem újra...megvan a probléma megoldása....rövid olvasgatás után ugyebár megtaláltam a hang driver hibát, rákerestem hát azzal, és egy olyan topikot találtam, ahol a srác úgy oldotta meg, hogy bedugott egy mikrofont....és működik eredeti amúgy
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #9393 üzenetére
hmm...lehet, hogy az új hangdriver okozza a problémát, amivel nem igazán tudok mit csinálni ja, single mégis megy....
valahol olvastam, hogy driver csere után előjött nála ez a probléma, ezért gondolom, hogy akkor nálam a hangdriver cseréje váltotta ki....[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
Helló!
olyan problémám van, hogy múltkor minden ment rendben CoD2vel, /quit-tel kiléptem, mint általában szoktam, minden gond nélkül, és azóta nem indul el...se single, se multi....mikor indítom a multit, kiírja, hogy a CoD2 MP exe hibát észlelt és leállt... azóta újratelepítettem, de ugyanaz mi lehet a baja? Win7 64bit, eddig ment, most már kompatibilisen futtatva semYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
pr1mzejEE
addikt
Igazából a codokat azért szeretjük annyira, mert nagyon jól lehet irányítani. Szerintem a Cod4-el is ez a helyzet. Én szeretem nagyon, de igényel némi időt, míg teljesen hozzászoksz. Én demokat szoktam töltögetni és onnan tanulom a dolgokat, mit honnan lehet nézni stb, bár már sok ilyen dolgot nem tudnék tanulni. Lan mapokon játszok úgyis kizárólag.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Ice!?
őstag
válasz dav1dkaah #9385 üzenetére
a h2k-t vágom. háát, játszani nem nagyon láttam őket, de nevük az van.
az egész el van már baszva. nahm1.hja, lecseréltem. mindenképp erősebb, de codban sokkal több fps-em nem lett, bár (füstben) stabilabb lett, illetve 333-al (251) játszom mindenhol, ahol lehet, aránylag jó grafikán.
épp akartam írni, hogy erről primz is tudna mesélni.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #9386 üzenetére
Bocsánat, hogy belepofátlankodom, de majd ice is leírja a véleményét ( ), de én is 9600gt-ről (xfx) váltottam 4850-re (toxic-ra). Minden játékban szószerint minimum 2x-3x több fps-em van. Cod2-ben is meg Cod4-ben is rengeteget dobott füstön belüli fps-en.
-
dav1dkaah
tag
Ice?!
Látom lecserélted a 9600GT-det egy HD4850-re!
Mivel változott? Erősebbnek tünik?
Cod-ban jobban teljesit?[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
válasz pr1mzejEE #9379 üzenetére
az ilyen miért nem megy el sünnek? ugyan úgy utálnák, de legalább nem baszná el a játékot.
dav1dkaah: mert nem tettem érte semmit. ha cb-n aktív lennék, a topok közt lennék, akárcsak primz(ék), de ezt akkoriban a netem miatt nem mertem bevállalni. össze-vissza laggoltam alkalmanként.
ma már késő. annyi a csíter, hogy nem tudnék érvényesülni cb-n. team-paranoia szerveren szoktam újabban játszani, ott mindig vannak nagyobb nevek.mennyire vagy aktív? egyszer-kétszer nem játszanál velünk?
-
dav1dkaah
tag
-
pr1mzejEE
addikt
-
Buda76
senior tag
ICL1 volt a jó anno '70 nyarán
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #9369 üzenetére
team-saitec-re emlékszek. Ladder 1-nek lenni nem kis dolog a sok csaló között
Amúgy én nem vagyok egy ismert játékos. Mindig csak a magam körében játszottam. CB-t nem erőltetem, bár szoktam, de van amikor 2 meccs között hónapok telnek el Pontosan a scene miatt. Lassan már olyanok vannak top clanokba, akik nem tudják mi a különbség plant meg defuse között (erős túlzással)Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
dav1dkaah
tag
válasz pr1mzejEE #9367 üzenetére
jaja. Mondjuk én nem vagyok beképzelt de régen rohadt jó voltam. Nemtudom igy ismersz-e. Carl volt a nickem team-saitec-el elsők voltuink 3on3 eu ban. És nem csaltam és nem is csalok, sok csalót belőttem már csalás nélkül, mégis lebannoltak párszor, bezzeg a csalókat nemtudják bannolgatni -.-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #9366 üzenetére
Jaja, hát ma már, aki jobban játszik az biztos cheatel vagy használ valamit (legalábbis ezzel gyanusítják meg), aki meg béna az megveszi és csinálja, mert kocka szóval ez így elég érdekes. Szinte értelmetlen
-
pr1mzejEE
addikt
El nino vagy ki egy bot senki. Lőni nem tud, de ugat mindenkinek.
Azt meg nem csodálom, hogy lan-ra nem megy le
[ Szerkesztve ]
-
dav1dkaah
tag
Nemtudom hogy vagytok vele de a cod2 kezd kihalni
-
pr1mzejEE
addikt
Tegnap egész jót waroztunk Ma este is tolnám, de ma játszik Anglia 20.30-tól szóval foglalt vagyok.
-
Ice!?
őstag
priviben küldöm, mert maradt benne egy-két személyes dolog is, amit majd át kéne írnotok.
-
CptMisi
őstag
van pár játék, amihez az x nem jó, ase igen, na én ezen játékok egyikéhez használtam, talán majd fogom is újra
-
thief888
tag
De régen játszottam!
Miket kell most leszednem, hogy multizhassak?[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Olyan gondom lenne hogy most vettünk egy laptopot és tesómmal játszanánk neten de csak egy eredeti kulcsunk van, mégegyszer tuti nem fogom megvenni. Van vmi mód erre vagy marad a tört online játék
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Viktor996
csendes tag
Bocsi mindenkitől rossz képet raktam fel!
Valahogy elkeveredett
Nemsoká felrakom az újatBocsi
Az ellenséget úgy is el tudom pusztítani, ha a barátommá teszem...
-
Mr Potter
tag
Külföldi fórumokban kutakodva láttam, hogy sokaknak van problémája a SupremeFX-el és többnyire csak Ubuntu & XP pároson működik. Vista-n és Win7-en nem annyira.
Csak a Cod nem szól ?
Próbáld meg letörölni az egész cuccot a gépről és a gyártó oldaláról leszedni a drivert.
Nincs nagyon más ötletem
Üdv
-
Dot
őstag
Hali!
Hogy tudok eax-ot varázsolni SupremeFX-re win7 alatt?
Van egy SupremeFX hagkarim /asus striker extreme-hez adják/. Win7 x64 van a gépemen.
Call of Duty 2 nem szól 5.1-be.
Ugyan ez a problémám volt a Creative Audigy 2 zs-mel erre van 1 progi a: Creative ALchemy Audigy Edition.
Letöltöttem ezt a drivert, de nem jó.Ehhez nincs valami hasonló?
Írtam más topikba, de hátha itt van valaki okos.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Buda76
senior tag
válasz stravorius #9328 üzenetére
Töröld a cfg-d és a játék generál neked egy alap-ot.
-
Ice!?
őstag
az komoly. alap cfg-vel nézted már?
-
Buda76
senior tag
Szerintem ezt ember meg nem mondja h micsoda. Valami mod átirhatott vmi cfg t v iwd t. Törölgesd ami nem alap mappa vagy fájl, legvégső esetben pedig cod reinstalt tudnék ajánlani.
-
cashback
őstag
válasz .:T.H:. #9309 üzenetére
XP SP2-nél még fenn állt az a probléma hogy nem kezelte megfelelően a 2magos procikat... SP3-ra elméletileg kijavították... de passz...
Sztem 2magos proci + erős vga + 2Gb ram -mal már érdemesebb Win7-et használni játékokra mert sokkal jobban kihasználja a gép adottságait mint az XP...
Illetve driverek is már arra lesznek inkább optimalizálva.Mióta Win7 van én azt használom és olyan gondjaim mint anno XP-s korszakomban soha nem volt a géppel... jelentős hibákat nem is nagyon tapasztaltam 7es esetében.
stravorius
Legegyszerűbb verzió... törlöd az egész COD mappát... esetleg cfg-t szeded ki ha az lényeges... de először alap cfg-vel nézd meg.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
stravorius
csendes tag
Üdv!
Egyik napról a másikra jött a probléma.
Egy szerverre sem engedett fel, erre a problémára hivatkozva.
Az oprendszerhez, és máshoz sem töltöttem le semmit sem azóta.
Töröltem minden "z"-vel kezdődő fájlt a main mappából, és a többi mod-mappákat is.Örülnék, ha tudnátok segíteni. Előre is köszi!
sd
-
Buda76
senior tag
1.05 ös pamban rég nincs r_fog somke meg már anno '70 nyarán sem volt
felbontás meg nem tudom vmi 1280* akármi wide -
Viktor996
csendes tag
De másik verzióval is ugyan ez a baja
Talán vmit progi kellene?Az ellenséget úgy is el tudom pusztítani, ha a barátommá teszem...
-
Buda76
senior tag
Szervusztok!
Nyilván már volt róla szó, de nem szeretném elolvasni az összes eddigi hsz.-t.
A kérdésem: milyen a viszonya a játéknak a win7 el?
athlon II 250
2giga ddr
gt240
konfigra szeretném rakni. akadna a 250? -
Viktor996
csendes tag
Mittomén havertól van.
De mi a hiba??Az ellenséget úgy is el tudom pusztítani, ha a barátommá teszem...
-
Viktor996
csendes tag
ÜdV!
Telepíteném a COD 2-őt és ezt löki ki a leges leg elején : http://i49.tinypic.com/xf2jip.jpg
ha rákattintatok a képre el lehet olvasni
Mi lehet a hiba??
Kérem segítsetek!
Köszi!Üdv!
Az ellenséget úgy is el tudom pusztítani, ha a barátommá teszem...
-
pr1mzejEE
addikt
Talán nem is vga-val lesz gond. Processzor affinitás? mind2 mag bevan piálva cod2-nél?
[ Szerkesztve ]
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz stravorius #9315 üzenetére
Nem jó, mert azelőtt is volt phhysx-em valami más lehet a probléma.
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
stravorius
csendes tag
válasz .:T.H:. #9309 üzenetére
Szia!
Szerintem is próbálkozz régebbi driverekkel, illetve ha van PhysXed, akkor töröld le, mert az "reálisabbá" teszi a füstöt (= nem "lapokból" fog állni, hanem térbeli lesz.), jobban igénybe is veszi a vidkaridat.
ATI kariknál ezért előnyösebb a game, ha a skillre megyünk.
[ Szerkesztve ]
sd
-
aktív tag
-
aktív tag
Hi all!
Viszonylag jó cod ismerettel rendelkezem és tudom mi mire való a codban. 5áves cod2es pályafutásom során sikerült rájönnöm jó pár dologra, segítettek sokban az itt lévő fórumozó tagok is ha valamit nem tudtam. De most csak az utóbbi pár napban gondolkodtam el az igazi problémán: A konfigom régebben más elemekből állt de csak javára upgradeltem mindig is a részegységeket. De most hogy elővettem pár éves screenshoot-okat egy fontos dolog fogalmazódott bennem: Hogy lehet hogy ugyanazokkal a cfg beállításokkal régen amikor Gf 7900GS-em volt megvolt a fix 250 és most mikor egy sokkal gyorsabb vga dübörög a gépben (9800GTX) nincs meg a fix 250 ált ingadozik, de nem ritka hogy leesik forgalmasabb eseményeknél, füstben 160-180ra ez mitől lehet??? (Volt már a cod is, a gép is újrarakva azóta nincs vírus, nincs spy cucc semmi háttérben futó progi, rendszeresen karbantartott, töredezettségmentes, registry cleanert használt xp van mindig)
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest