Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
-
Phvhun
őstag
Akit érdekel egy-két wallhack
-
csibe1
addikt
válasz
DrTechnoid #13944 üzenetére
Sosem használtam a beépített keresőt.Tegyél fel egyX-fire-t vagy Qtrackert.
Az X-fire-nek jobb a keresője, de a programot nem sűrűn használom.. -
-
csibe1
addikt
válasz
DrTechnoid #13940 üzenetére
Miért nem találsz szervert?
-
Zimmi91
addikt
válasz
DrTechnoid #13940 üzenetére
Fcg dm és sd igen jó, plusz europas pub vagy valami hasonló a neve sd az is!
Én ha pubolok csak ezeken játszom -
Én megvettem eredetiben , de nem találok szervert ahol játszhatnék. Így most szekrénydísznek jó a többi cod mellé
-
korcsi
veterán
Most néztem, ha valakit érdekel 5800K-val (950MHz gpu 2133MHz memória) igaz, üres szerveren, dx7 minden maximumon 4x AA 166 fps akad, 200 fps az gránátnál már becsuklik.
-
HPAA
őstag
PB kick PnkBstrB.exe heartbeats stopped
ezzel találkozott mostanában valaki ?
nekem még nem volt "szerencsém" hozzá
évek óta játszom ,de ilyen nem volttudom hogy neten léteznek rá ötletek de egyik sem vált be eddig
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Zimmi91 #13921 üzenetére
Ajj.. bocs a dupláért..
Egyébként:Itt a második pontban: (egyéb problémáknál)
2. Szintén Windows 7 / Vistánál, amikor elindítanád a CoDot és kiírja, hogy "CoD2MP_s.exe hibát észlel, ezért leáll". Ekkor a hangnál kell keresni a problémát. Meg kell nézni, hogy fent van-e hangkártyád drivere (akár integrált, akár nem) és utána belemenni a Vezérlőpultban, hogy:
Hang -> Felvétel fül -> itt jobb gombot nyomsz és kipipálod, hogy "Letiltott eszközök megjelenítése" és "Leválasztott eszközök megjelenítése" -> miután ott van a pipa mindkettő előtt, kell látnod egy olyat, hogy Stereo Mix vagy Stereo keverő. Na erre kell jobb gombot nyomni és engedélyezni. Kép róla: link -
Zimmi91
addikt
Szevasztok!
Most újítottam egy gépet laptop helyett és kíváncsi lennék míg nem lesz bele VGA mennyi fpst fog produkálni egy i5-3470es cpuba integrált kártya?
Szeptemberbe jön mellé egy 7850 vagy GTX660, addig meg küzdök az integráltal!
Köszi!
-
csibe1
addikt
válasz
bertalanimre #13919 üzenetére
Akkor úgy már más a leányzó fekvése.
-
csibe1
addikt
válasz
bertalanimre #13916 üzenetére
A keresővel megtaláltad volna a megoldást,már volt róla szó párszor, és a többi lehetséges megoldásról is.
Amúgy miért nem telepíted fel normálisan? Nem tart olyan sokáig. -
Vanir
veterán
válasz
bertalanimre #13913 üzenetére
Mikrofon bemenetbe dugj be egy mikrofont.
-
bertalanimre
tag
All right skacok. Nekem van egy 1.3-as Portable verzióm a CoD2-ből és egyik gépemen nem akar elindulni az istennek se. A multit, ha elindítod ( vagy a single részből lépsz át ) akkor csak annyit ír, hogy "A CoD2.... .exe működése leállt" De el se indul. Kompatibilitást megpróbáltam, de semmi. A másik géppel gond nélkül elindult, mindenféle beállítás nélkül.
-
válasz
pr1mzejEE #13884 üzenetére
Nah utána olvastam, úgy néz ki csak akkor indul az 1.3-as patch után a játék ha a c:/Program Files-be van telepítve, ha nem oda akkor tényleg marad a no-dvd crack, annyira meg a single player nem érdekel hogy átrakjam a c-re a játékot.
Bár az hogy valóban működik-e, nem tőlem fog kiderülni. -
csurenzoo
aktív tag
Hello !
Olyan problémám van, hogy a játék nem engedi a gammát állítani windows 8-ban. Frissen telepítettem a játékot. Valaki találkozott már ilyen problémával ?
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest