Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Az értő olvasás megy? Nem a letöltés sebességével van baj, az körülbelül tízszer gyorsabb mint maga az installációs folyamat, egyáltalán nem értem, minek kevered ide.
Egy 2013 illetve 2016-ban megjelent konzol esetében baromira gáz az, hogy egy 2 (hangsúlyozom, KETTŐ) GB terjedelmű frissítést 1 órán keresztül installál a rendszer, nem azért mert nem elég gyors a hardver, hanem szimplán szarul van kivitelezve, programozva (nevezd ahogy akarod) az installációs folyamat, és ez a Sony hülyesége. Ha ez 20 perc lenne, senki sem "sírna".Egyrészt, én értem és világosan látom az aláírásodból hogy elfogult PS rajongó vagy, de amiért nem indokolt védeni a konzolt, azért nem kell foggal körömmel harcolni, hanem elismerni, hogy igen, szar a rendszer. Mert az, ha tetszik, ha nem.
Másrészt, nem mindenki időmilliomos, és igenis vannak akiknek elég kellemetlen az, hogy ha le tudna ülni este 1-2 órát játszani a konzol elé, akkor sem tud, mert ilyen hülyeségek miatt nem lehet.
A hangulatkeltést, személyeskedést meg hanyagoljuk itt a topikban. -
raggg
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Kb. 2 órán keresztül másolta a tegnapi patchet a PS4 prom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mesterséges intelligencia topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest