Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
kisza25 #13877 üzenetére
Nekem lemezről durva nagy mennyiséget akar feltelepíteni... 36GB körül, míg netről beéri a 16GB-vel...
Mikor megvettem én is arról akartam telepíteni, és mivel 60GB-s vinyó van a notimban mindent letisztogatva épp felfért. Aztán mikor föltelepült érdekes módon 16GB körül beérte. De időben nem leszel sokkal előrébb (normális nethez viszonyítva persze) mivel a konverziók miatt nem lesz egy gyors folyamat. Nekem is eltartott jó pár órát.
Nálam simán ment, lemez betesz, aztán automatikus indítás és már indult is, csak egy a dupla helyfoglalás nem egyszerű...Csalókra én immunis vagyok, sose szoktak érdekelni, maximum a nagyon durva idegesít, ha mondjuk végigrohan ezerrel a pályán és lekésel mindenkit, de ilyennel nem igen szoktam találkozni, az, meg hogy ki aimozik vagy wh-zik, az nem izgat. Skilles játékosok úgyis ismerik már x idő alatt a kemphelyeket és alapból "odafordulnak" hátha van ott valaki.
-
MZperX75
addikt
válasz
kisza25 #13772 üzenetére
Havi 5-10óra játékért nem veszek Xboxot!(ráadásul FPS-hez pláne nem) bár olcsón lehet már szerezni! de játék is drága hozzá!
BF3-at sem ,mert gépigényes ahhoz min 1db VGA-t kellene vennem.(HD7770 minimum)
De jobb esetben lap+proci+VGA-t,annyit nem ér az egész.A8-3820 max kihajt egy HD7770-et .
Nem cserélek gépet egy kis játékért inkább leszarom....
Kevés jó játék fut el stabilan jó felbontásban 50+ frammel HD6550D IGP-n.
MW2 vagy MW3 persze multi 70-90Fps-el megy High-max 2xAA 1600x900 vagy FHD-ben.
-
-
Svájcinéger
őstag
válasz
kisza25 #8365 üzenetére
Az oké, hogy átmegy, csak honnét a tökből tudta, hogy én pont ott vagyok ??? Röntgen szeme van ?
Találkoztunk már osztrák csalóval is, a németekről meg ne is beszéljünk.Tupacamaru: csak nem gondolod Tupa, hogy a németek csalnak ? Svédeknél, finneknél meg az a csoda, ha van olyan játékos amelyik nem csal.
-
laca000
őstag
válasz
kisza25 #8349 üzenetére
Ez valóban "láma" kérdés.
Nem is a csalások fajtája annyira érdekes, mint, hogy átlát, átlő a falon, célzás rásegítést használ stb..
Úgyis észrevehető, ha behív a pályán ugyanaz az illető, de ember néven már korántsem nevezhető akárki mondjuk 3 Pave low-t, két-három Osprey Gunnert, ledobja többször az atomot, stb..
Természetesen, szignifikánsan ez szinkronban áll a statjával, mint:
63:3
71:1
98:12
105:10Szóval ezt az állat-fajtát, valahogy így ismered meg, de úgyis észreveszed ha a pályán mozdulni nem tudsz ezektől a kishitű, valószínűsíthetően gyerekkorukban brutális bántalmazáson átesett, vagy pont az ellenkezője: elkényeztetett, milliomos, megalomán hülyegyerekektől...
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest