Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz koncsik #8232 üzenetére
USB az nem lényeg ,csak lemezről vigye a formátumot. BDP-S300 szinte pár tábla Milka áráért van . azért gondoltam hogy utolsó Fw-t megkapva "talán "életképes választás volna . De nézelődök a piacon és hátha egy LG jó áron becsúszna BD390 vagy hasonló társa .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz koncsik #8230 üzenetére
Nem vagyok jártas 2010 utánikban ,de így elsőre a régiekből 2010 előttiekből a BDP-S300, BDP-S360 ,BDP-N460 ,esetleg LG BD390 . Ami bejön Pioneer BDP-LX70,BDP-LX71 ,ezen utóbbi kettő használtan is drága lehet sajnos.
Viszont néztem a legrégebbi SONY BDP-S300nak van 2012 -es Firmware-je , miben javít ez a készüléken ?Nincs nagy elvárársom ezért kerekesek régebbi, olcsó készüléket ,mert bátyámnak sok MP4-es DVD-je van.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Nézegetem a használt piacot és vannak 2007-2008 környéki lejátszók ,azok tudják MP4 videókat kezelni ? Vagy kb milyen évjárattól érdemes keresgélni ?
-
kpal
nagyúr
Amit felsoroltál abból talán az MKV jól jött volna.A hangzás az mindegy mert csak TV-n halgatnám.
Képileg a színek és hasonló dolgokban elehet maradva a mai lejátszóktól ?
Szerinted árban 15k-t megér egy ilyen pár éves lejátszó?
Vagy akkor várok még és nézek egy LG BD-370-et lehet az is akd majd 15-ért az már ha jol tudom tud MKV-t csak nem tudom mekkora pendrivot tud kezelni maximum ?[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Szerintetek megéri meg venni a Samsung BD-P1400 Blu-Ray lejátszó 15.000Ft--ért vagy ennyit sem ér ?
Ha valakinek van ilyen az tudna pár infót róla a 24p-t hiba nélkül tudja úgy mint a ma kapható lejátszók ?
Tudom vannak hiányosságok és nem mai darab de a lényeg hogy BD filmeket vigyen szó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest