-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Woodslave #4198 üzenetére
De, arra van szükséged!
Elég ocsmány dolgok vannak a csaliszokban, persze nem az elején, Pthumeru lófaszban, az gyerekjáték, még neked is.
(bár laurence után már félve mondok ilyet neked)
Nyomd le a Heavy Raint, attól úgyis befosol, annyira jó lesz, és utána vár vissza a drogsoftware.
-
Woodslave
félisten
igen sajnos ez ilyen egyszerű, nem véletlen az hogy szinte csak ezekkel játszok és hamarabb megyek bele egy ng+-ba mint bármi másba.
Annyi hogy egyelőre túl nagy értelmét nem láttam legalábbis a Pthumeru Chalice meg a central túl nagy izgalmat nem tartogatott. Aztán elhiszem hogy vannak curded rotted meg mittomén chalicek ahol fél élettel egy hitre halsz de nem biztos hogy arra van szükségem.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
sp8787
addikt
válasz Woodslave #4192 üzenetére
Nezd ebben a jatekban a sirkoveken keresztul jutsz el bizonyos helyekre.
Tehat a chalice-ek ugyanugy a jatek resze mint barmely masik palya.Amugy komolyan nem ertelek minek ezt csak igy felbehagyni.Hidd el nem tudod mirol maradsz le ha legalabb egyszer nem megy vegig ezeken.
-
törölt tag
válasz Woodslave #4186 üzenetére
Na, ez odamegyek és lebaszom volt. :-D
Eszembe nem jutott volna ezt így megpróbálni, nyomtad, mint süket a csengőt. gyakorlatilag semmit nem mozdult végig. Mondjuk sebezni is alig sebzett, egy ilyen telibe verős ütés NG5+ban instant halál lett volna nekem.
Javaslom, hogy térj vissza hozzá NG+ban, kíváncsi vagyok, akkor hogy fog menni.
Na látod, megcsináltál valami olyat, ami nekem sose ment!
-
sp8787
addikt
válasz psycroptic #4181 üzenetére
A tortenethez is hozzatesznek pl. a gyuru.
Vagy pl. az egyik szerepuk ,hogy lehet ingnoralni oket es elmondani ,hogy vegigcsinaltam a BB-t mikozben a nehezebbik reszevel nem csinaltam semmit.
-
Woodslave
félisten
Viszont ng+ 115-os szinten ludwig kicsit más . Továbbra se tudom hogy lehetne megúszni az ugrását
-
Woodslave
félisten
Belenyaltam az ng+-ba. Annyira mondjuk nem könnyű mint a ds3 ng+ az alaphoz képest
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #4185 üzenetére
Levagom mert nem tudom hogy kell nem első videót megosztani de rajta van ahogy felébred gondolom ezt nem lehet ujra elohozni. De még mindig keversz vkivel aki kamuzik 11 perc még a ps szerint tudod hol találod
-
Woodslave
félisten
válasz psycroptic #4178 üzenetére
Jó de látszik az alap chalicen is hogy ultra odabaxosra csinálták az ellenségek brutálisak lennének amúgy
-
Drp81
aktív tag
-
Woodslave
félisten
na még egy kérdés. Megmondom őszintén ez a chalicek annyira nem mozgatnak.
De nem is nagyon értem. A blood starved beast adja ugye az első chalice-t. Gondolom ha ekkor bemegy az ember akkor jó kis kihívást is jelent mert elég jó bossok vannak bent (akik 90-es szinten két ütésből halnak szóval az egésznek sok értelme nincs - nem is értem miért nem skálázza valahogy szinthez nem hiszem megoldhatatlan lenne)
De most komolyan mi értelmük? Kizárólag a gem farmolás?
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #4175 üzenetére
meglátjuk ebben a menetben annyira nem volt problémám, de amúgy nem szeretem az ilyen nagy batár szörnyeket.
mondjuk azt továbbra se értem miért kellett a jól bevált gurulást kicserélni ezzel az ugrással, amikor a mechanika ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz syabi001 #4171 üzenetére
úgy én se, de jópár alkalom volt amikor egyszerűen nem hagyott nyugodni, és hazaugrottam. Aztán ebből az lett hogy csomó bosst ilyenkor vertem le.
Ez is a tipikus volt. Eleje szerencsétlenkedés, aztán meglett. Persze amikor az elején 3 tökéletes parryval indítok a hátbaverés visceral után kapásból meghaltam a második fázisban
Na még a first Vicar az is finom ahogy hallottam.. Aztán Gehrman és mivel megvan a 3 köldökzsínór a moon presence, aztán ennek is vége..
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #4166 üzenetére
első fázisban azt találtam jónak, hogy vannak támadások amikor mögé tudok állni, megbaszom charge r2-aztán r1 visceral. Ez 80-90%-ban az első fázisban végig működött. A második már trükkösebb ott nem látom ezt.
nem tudom. Nem tudtam megölni, szóval az hülyén hangzik hogy érzem mint Gaelt, de nem látom lehetetlennek
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
na tegnap mindenkit levertem az alapjátékban kivéve Gehrman. A celestiallal megszenvedtem (csak viccelek ). A kozmosz lányát is levertem elsőre, fel se néztem, úgy csináltam mint a vak sárkányt a ds1-ben, kergettem a farkát oldalra, aztán imádkoztam ne one shotoljon vmi varázslattal, mondjuk a vége döntetlen lett de én újraéledtem.
Martyr Logarius. Korábban (ebben a játékmenetben) nem boldogultam vele, most 85 körül, másodjára lebaxtam áramos fegyóval.
és itt jött a "megvilágosodás" mennyivel jobb a darks souls 3 boss fight általánosságban. Itt tényleg az van ha megfelelő a szint, jó a fegyó eltalálod a papírt, odamész és lebaxod túl sok tánc nélkül. Hol vannak ezek a bossok meg ezek a boss harcok a dancerhez, vagy lotrichoz képest.... nagyjából itt esett le hogy a dodgeal is bajom van, ha lockolva van az ellenfél akkor nem gurulok csak ugrok, nem tudom ezt miért így csinálták. Persze biztos ugyanaz az iframe meg mittomén, de érzésre teljesen más.
Aztán irány a dlc. Ugyanaz az érzés mint a ds3 ringed city. Amikor első játszásnál voltam itt, azt se tudtam mit csináljak, nem élveztem, haltam stb. Most szinte kéjutazás. Aránylag jól megy a parry, így a hunterek túl sok gondot nem okoznak. Nem mondom hogy egyszer se haltam meg, de tudom élvezni a játékot, nem arról szól hogy rettegve küzdök az életemért.
Ludwig.. Na mondom itt majd jól elleszek egy darabig. De nagyon törékeny volt. 6-ik próbára levertem. Ez volt az első hogy a második fázisba jutottunk, az elsőben a felugrásával nem tudtam mit kezdeni. De +20% viceral atk bloodgem meg a +10-es saw cleaver +300 körüli atk-val adta neki azért. Elég volt egy-egy stagger fázisonként.
Szóval a pályák a sztori, hangulat nagyon ott van, imásom de a bossfightok meg sem közelítik színvonalban, hangulatban, érzésben az etalon ds3-at.
Persze még Maria meg Orphan ott van, azokkal is elleszek, meg a fisher village amúgy is ütős hely.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Pont azon agyaltam végig igy második jatekban hogy mennyire nem nehéz játék amúgy. Az hogy egy boss megfingatott párszor az természetes. Csak az a furcsa hogy akiket anno minden gyakorlat nélkül elsőre levertem most azok okoztak problémát. Akiket meg anno nem tudtam csak coop most simán mentek
-
Woodslave
félisten
Ja anno én is úgy csináltam még írtam is hogy vicc az a boss erre tessék
Hogy érted hogy ezért nehéz?
Első végig játszás 61 ora. De dlcvel igaz csak ludwigot vertük le npcvel. Most még a cainwurst is hátra van
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
válasz Woodslave #4152 üzenetére
Nekem Amygdala elsőre meglett, de úgy volt, hogy beléptem egy nagy aránába, mit sem sejtve, aztán meglepődtem, amikor elindult az animáció, majd azután agresszívan lerohantam. Mindig a lehető legközelebb előtte/alatta voltam, és ütöttem mint állat. Így hiába hadonászott, és viszonylag hamar lecsaptam. Azt hiszem Ludwig pengéjével greatsword alakban.
Amúgy 21 óra és Gehrman előtt vagy? Az komoly, akkor ezért olyan nehéz a játék .[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Woodslave
félisten
Olyan bossokkal szenvedek tényleg akiket anno tudatlanul elsőre lebaxtam pl. Mikolash
-
Woodslave
félisten
Elég furcsa élmény a játék. Az elején ment mint a karika csapás. A bossokat egyedül sokszor elsőre vertem. Amália vérkutya áramkutya. Aztán a witch érdekes vokt mert a két samesz meg se támadott csak setalgattam és kerestem... A három testőr erdekes harc volt múltkor két npc huntert vittem. Egyedül faxa volt. Mondjuk nem elsőre
Rom szivatott. Múltkor is biztos azért ment ez is mert nem egyedül voltam. Most csak úgy ment minde fázisban kinyirtam az összes kispokot
One reborn viszont egy-két ütéssel ölt meg. Komolyan felmerült hogy a 70-es szint kevés ide nekem. Tudom 1-es nohit is van. Aztán meglett az is.
Amygdala. Múltkor egy viccnek tűnt most még mindig nem tudtam leverni. Második fázisban szintén egy ütés vagy robbantas és halál.
-
Woodslave
félisten
Na rom megállította a diadalmenetet
-
Woodslave
félisten
Amúgy durvábbra emlékeztem. Igaz csak amaliát vertem le de meglett egyből minden papír nélkül. Nem is grindeltem igaz bukni se buktam addig sok bloodot. Mindenesetre élvezem. A nightmare pálya azért adja
-
Woodslave
félisten
Bementem egy online chaliceba de szoptatás. Nincs életem egyből megölnek. Hogy tudok kijönni basszus. Na sikerült ez mekkora xar
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Kicsit más azért már igy. Cleric elsőre még nem is haltam meg. A farkas az elején megölt de előtte levertem szinte nullára nem értettem miért nem halt meg
Tudom nem nagy szám nem azért mondtam csak furcsa
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
köszi
-
Woodslave
félisten
Na első probléma mit kell állitani hogy tudjak nevet írni. Még a szokásos krixkrax se jelenik meg
-
syabi001
csendes tag
Az a döbbenet, hogy egy idő után a From játékok mellett más játékok időpazarlásnak tűnnek
-
Woodslave
félisten
Nekem is így alakult a "karrierem".
BB- DS3- DS2- Sekiro - DS1 remaster. Közben Surge és Lords of fallen. Most újra DS3 és mivel hatalmas élmény volt újra végigjátszani úgy hogy tudtam már mi a dörgés ebben reménykedek a bb-vel kapcsolatban is
ja ha még nem játszottál DS-el, akkor kezd az elsővel. Ahogy írtam pont fordítva csináltam, de sztem a 3- a legkirályabb, az egy meg alap, szóval érdemes tartani a sorrendet.
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
válasz Woodslave #4134 üzenetére
Hidd el, nem fogsz csalódni benne
Én, aki From-szűzként év elején elkezdtem a BB-t, mostanra már csak a From játékok érdekelnek (off: Last of Us 2 és Death Str. azért még érdekel ). Épp beszerzés alatt a DS-ek, a PS3-am pedig a szekrényben pihen 2 éve, de elő fogom venni, ha találok valahol Demon's Souls-ot megvételre...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
na visszatérek miután végignyomtam az összes ds-t nagyjából megtanultam játszani, úgy gondolom meg kell néznem újra a bb-t ami az első souls játékom volt és még nagyon béna voltam. Kiváncsi vagyok milyen élmény lesz most hogy már nagyjából látom a mátrixot
-
Drp81
aktív tag
válasz syabi001 #4128 üzenetére
Sokszor volt olyan, hogy egy boss-hoz bementem, 1-2 próbálkozás után meghaltam, majd utána echo-farmolás következett (Forbidden Woods, Mergo's Loft: Middle, majd a vége felé Ailing Loran), hogy erősebb legyek. Ez tolta ki ennyire az időt akkor szerintem. Így összesen 3-4 próba után általában sikerült egy boss. Kivétel ez alól a Rom és a Logarius volt, a DLC-ben pedig a Kos és a Laurence… Ezek mozgásait meg kellett tanulnom, sok próbálkozással, hogy sikerüljenek. A Kos-nál pl. már olyan volt a vége felé, hogy az első fázisban már meg sem sebzett, csak a másodikban.. Aztán sikerült.
-
Drp81
aktív tag
Na, sikerült Kos-t legyőznöm, 1 blood vial maradt nálam + 2cm élet kb. Aztán addig, amíg még tartott az adrenalin, gyorsan Gehrmant és Moon Presence-t is jobb létre szenderítettem
Végeredmény: idő 150:25:22 (ebből kb. 30-40 óra Chalice), teljesen offline játék. Kari:Folytatom NG+-ba, most online módban megyek majd.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #4125 üzenetére
Végülis rájöttünk! psycroptic be tudta szerezni a materialokat. Utána a dungeont sharelni kellett külön, a kocka megnyomásával. Miután shared lett, be tudtunk menni egymáséba.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #4124 üzenetére
Vagy az ilyen cursed root chaliceoknál hogy működik ez? Ez nem shared fix chalice, szóval gondolom random. A chalice glyphemet használva kell valakinek nyitnia egyet, aki segíteni akar? Vagy működik simán a makeshift altarral ha egy másik ilyen típusú random chalicet végig vitt?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #4119 üzenetére
Sajnos psycroptic nem tud ilyen chalicet nyitni, ha esetleg valaki járt már ebben a chaliceban, és van 5 perce, hogy bejöjjön az enyémbe a makeshift altarral, azt megköszönném!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz psycroptic #4122 üzenetére
DrChickenLord
-
psycroptic
őstag
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz psycroptic #4120 üzenetére
Ma 4 után igazából bármikor jó. Nagyon szépen köszönöm!
Éppen 2 insightom van, szóval remélem 2 próbálkozásból összejön.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz Oppenheimer #4119 üzenetére
Én segítek szívesen, de egy kicsit gyakorolnom kellene a játékot, mert totál elfelejtettem az irányítást. Mikor vagy elérhető?
PSNID: Tomy83PS
-
Oppenheimer
nagyúr
Valaki tud segíteni kinyírni az amygdalat a cursed rotted foetid Isz Root Chalice layer 3-ban?
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
Köszi a tippeket. Ezek alapján a hétvégén rányomulok.
Mondjuk, jelenleg az Ailing-ben a Blood-starved beast sem megy egyelőre, de próba szerencse"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
törölt tag
Jol beszelsz! Fizikai gemekkel kivert vajazo kell hozza, ruha tok mindegy.
Parryzni kell, az nagyon sokat segithet, meg persze a tamadasait ismerni.
Kurva nehez harc volt nekem, en NG4+ban vertem le eloszor egyedul, addig nem is probalkoztam vele csak egyszer NG+ban, de ott amikor meguntam, koopban vertem
Le. -
Drp81
aktív tag
Baj van srácok... Nem tudom lenyomni a Kos-t és nem akarok úgy NG+-ba menni, hogy nincs meg...
Tud valaki javaslatot tenni, hogy pl. milyen fegyver a leghatásosabb, milyen rúna, öltözék stb. Ami egy picit is segít.. Thx előre is"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #4112 üzenetére
Megvan az SRRC, úgyhogy amit írtak redditen az nem volt igaz. (Hogy mother braint meg kell ölni hozzá).
-
Oppenheimer
nagyúr
Ehhez kell találnom valakit, aki ebben a pthumeru ilyl chaliceban van, igaz? Akkor is jár az achievement, ha segítőként ölöm le a queent?
Edit: elvileg mother braint meg kell ölni hogy vehess srrc-hez itemet, de mindjárt megnézem. Még itthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz Oppenheimer #4110 üzenetére
Neki is irjak hogy SRRC-vel meg tudod oldani anelkul hogy vegigmennel a jatekon.
-
Drp81
aktív tag
Sziasztok, valakinek sikerült már a Kos-t egyedül legyőznie?? Lvl 175 vagyok, sima NG...
A Laurence már sikerült[ Szerkesztve ]
-
cenobita
csendes tag
válasz psycroptic #4105 üzenetére
Üdv!
Köszönöm szépen! Na most már így működik. Erre sose jöttem volna rá. -
cenobita
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnag megvettem a psstore-ból a Bloodborne: Game of the Year Edition-t, fel is telepitettem viszont a karakterfejlesztő résznél elakadok, karakternévre beírok egy nevet helyette viszont japán írásjelre hasonlító ábrák jelennek meg meg bekeretezett kérdőjelek, vastag vonalak. Ha viszont megpróbálom átírni akkor még mellette le is fagy a játék és ps4 kidob egy hiba üzenetet.
Nem tudom más találkozott ezzel a problémával, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
Játékot viszont elindul ha nem próbálom meg átírni a karakternevet.
Csapok mellé egy képet is, hogy érthetőbb legyen miről van szó. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Amygdala val küdzök pár napja a Cursed Chalice ben.
Jól sejtem ha kitépem végleg a szívét a kis rohadéknak, megnyílik az út (valahol mélyebben) Yharnam királynőhöz? -
Drp81
aktív tag
válasz Oppenheimer #4100 üzenetére
Köszi a tippet, azóta nem próbáltam, de lassan muszáj lesz, mert a Fishing hamlet-ben elérkeztem a Kos-hoz, akihez pláne nem merek bemenni Azt hiszem azt a legvégére hagyom.
Márcsak ez a kettő van, utána NG endingre megyek, Gehrman és társa..."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest