Új hozzászólás Aktív témák
-
smombodi
tag
válasz Dr.FantastiK #50970 üzenetére
hát amikor más születési dátumot meg selfiefotót kértek fizetésnél az annyira nem jött be
-
smombodi
tag
iptorrents.com-ról esetleg tud valaki valamit? 20 eurót kérnek amit be is fizettem volna de utána minden adatomat elkérik
-
smombodi
tag
válasz szivacs1987 #50913 üzenetére
Nincs mit, a jelszót kérd el a 1414-en mert azon sehol nincs leírva.
-
smombodi
tag
válasz szivacs1987 #50911 üzenetére
Szia! Egy Archer AX10-et kötöttem elé, telekomos dobozban a wifit kilőttem a pppoe-t bekapcsoltam, felhasználói adatokat, dns-t kitöröltem, routerbe beírtam a felhasználót és a jelszót, upnp-t kikapcsoltam ,manuálisan adtam meg a portot, kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50904 üzenetére
Ezt mondom, a Forza online megy, ha piszkálná nekiállna akadni.
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50902 üzenetére
Nem tudnék tőle aludni Rotyogna itt mint az állat. Forzázok mellete 4K extreme 85 fps stabilan
[ Szerkesztve ]
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50899 üzenetére
Nekem egy 5800X3D szalad benne, játék nem zavarja a torrentet. 1000/1000 a csomag 2-4 között megy fel naponta 2x4TB SSD, az egyik 4-es autodl. Holnap jön egy 7.68 még, őt is csatasorba állítom. Routert kellett bekötni mert ez a telekomos doboz elpusztult csúcsidőben mikor mindenki nekiállt.
[ Szerkesztve ]
-
smombodi
tag
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50895 üzenetére
Ha nektek jó nekem is jónak kellene lennie, a bétát nem merem feltenni mert nem szeretik
-
smombodi
tag
qBittorrentesek, ti melyik verziót használjátok? Ez a 4.6.4 úgy veszem észre eldobálja a peereket
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50872 üzenetére
Akkor megvagy
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50869 üzenetére
Persze
-
smombodi
tag
válasz Dragon3000 #50862 üzenetére
A géppel nem lehet gond de a net megadja magát sajnos (Telekom otpika)
-
smombodi
tag
válasz Intruder2k5 #50857 üzenetére
Nice! Most megnyitottam újra és csak a mai torrenteket hagytam futni nehogy megint bepusztuljon de nem számol semmit, tudom hogy nem fogja elszámolni mert már volt ilyen és direkt figyeltem. Egyébként heti rendszerességgel általában hétvégén történik mikor mindenki ráfeszül a torrentre.
[ Szerkesztve ]
-
smombodi
tag
Jó ez az nCore, hétvégén rendszeresen berosszul és nem számolja az uppot illetve a torrentek számát sem látja rendesen. Bezárom a klienst és még fél óra múlva is bevan ragadva 140 torrent, teljesen megvan zavarodva. Esetleg más is tapasztal hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest