- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Nem tudja valaki a microbiten miért írja az oldal, hogy "A meghívó rendszer inaktív!" ?
3 meghívóm van -
bluobluo75
őstag
Minden gyorsabb SSD-n: [link]
De ha úgy érted, mi lenne ha SSD-re tennél mindent, beleértve az utorrent letöltéseit, elvileg hamarabb purcan ki az SSD-d, de akkor sem valószinü, hogy már holnap, csak valamivel hamarabb
Ha a Samsung a legújabb SSD-jére 10 évet ad, nem kell aggódni.
De a TRIM-et azért kapcsold be!
Én max ccleanert használok takarításra, más semmit, védelemre commodo-t. ennyi -
bluobluo75
őstag
Most kerestem rá az összefoglalóban ...mondjuk már változott azért, én úgy emlékszem, hogy rendszerre ajánlott, és úgy, hogy csak a minimális dolgokat rátenni, de most meg már lehet nyúzni...ha lesz egy szaki, majd megmondja!
Utoljára frissítve: 2014-07-06 21:09:00
De én azért az utorrentet HDD-re állítottam, mármint a fájlok letöltési helyét, telepíteni persze az SSD-t -
bluobluo75
őstag
Szia!
Annó mikor SSD-t vettem az SSD topikban (félreértés ne essék) betegesen azzal voltak, hogy csak a minimális dolgokat érdemes SSD-re tenni, minden mást a HDD-re, hogy a cellák vagy mik ne fáradjanak annyira...
Most pár napja néztem 1 pc world-ös youtube videót, amiben az új Samsung 850-es SSD-t mutatják, amire 10 év gari van... akkor mire az aggodalom? ...kérdem én
Persze én is csak azokat a progikat telepítem, azokat a fájlokat teszem SSD-re amit muszáj! De a haver azt olvasta valahol, hogy ez tévhit, mármint, hogy a memóriacellák ennyire fáradnának.
Szerintem nézz utánna a neten, a legfrissebb cikkek után, mit írnak, és az alapján döntsd el.[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz bluobluo75 #15358 üzenetére
A Godzilla így megy most, ami az én sávszélességem mellett jó!
[link]
ha ezt el tudnám érni a sample videóknál, boldog lennék, csak tudnám hogyan! -
bluobluo75
őstag
válasz korcsi #15349 üzenetére
Jó, de ha törlöm az adott fájlokat, hogyan tudom megint elindítani?
Mert fentebb ezt írtad, vagy én értettem félre?
Bocs ha lúzer vagyok de addig jutottam el eddig, hogy ha valami sok helyet foglalt, azt még akkor is töröltem ha seed kötelezett volt, legfeljebb újra betöltöttem az utorrentbe, de már nem a nagy fájlt, hanem a sample videót, csak ugye ami megváltozott az a Stopped kiírás visszaváltozása Seedre
De a feltöltési értéket nem tudtam sem elindítani sem arra a szintre állítani mint előtte.
Most bezzeg a Godzilla van utorrentben, de a teljes anyag, a filmet leszedtem, és szépen megy felfele.
De ha megberhelném ez is leállna -
bluobluo75
őstag
válasz korcsi #15347 üzenetére
Próbáltam olyat is ami seed kötelezett, de olyat is ami benne volt az utorrentben, de már lejárt a 48 óra.
Haver azt mondta sz*rjam le, úgyis csak fent kell lenni, csak jó volna már elérni az 1TB-ot
De jó volna rájönni miként tudnám beállítani ezt, hogy menjen is a feltöltés!
Nem tudom milyen adatra vagy kíváncsi, most például a Számkivetettek című filmet töröltem volna, de ez sem tetszett neki, Stoppedet írt ki:
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz korcsi #15340 üzenetére
Lényegében igen.
Annyit mondtak már itt korábban, hogy ha azt akarom, hogy a feltöltés nagy legyen, a Leech értéknek magasnak kell lenni, ezt megfigyeltem tényleg így van, de azt is mondták, hogy az ilyen filmeket korán kell észrevenni, ezt is tudom.
Csak azt nem, miként lehet úgy a feltöltést felpörgetni, ha már a filmet töröltem
Ha a Seed kötelezett torrenteknél azt szeretném, hogy ne a Stopped felirat legyen valami ami a filmek mappában szokott lenni például sample videó, azt beállítom visszaáll Seedre, de amit ma itt betettem kérdésnek: a feltöltési értéket nem tudom az utorrentben feltornászni.
Lényegéban azt szeretném, hogy ami a "Rangok" részben van követelmény azt minnél elöbb elérjem, de ahoz tudnom is kellene feltöltenem, menne is néha, de van mikor a sok film kegyetlen sok helyet foglal!
Ezen szeretnék változtatni[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Sajnos helyszűke miatt kénytelen vagyok törölni a még seedelendő több gigás filmjeim nagy részét.
Olyan kérdésem lenne, hogy aminek szépen megy a feltöltése, miként lehet megoldani úgy, hogy ha törlöm is a filmet, de visszaállítom például a filmeknél a sample-t, vagy rendszerinformációs fájlt a seedbe, hogy ugyan úgy menjen a feltöltés mint előtte a filmnél?
Meg lehet ezt oldani?
Mert eddig csak annyit értem el, hogy a seed kötelezett torrentek státuszát vissza tudtam állítani "Stopped"-ről "Speed"-re, de a feltöltés valamiért megszakadt
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
válasz enginev3.0 #15049 üzenetére
Nem, ez belső HDD-re megy
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Gépindítás után szokott az utorrentben lenni egy ellenőrzés féleség a még lenem töltött anyagoknál, de még annál is ami már korábban letöltődött, nem tudja valaki miként lehetne ezt megszüntetni?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
válasz korcsi #12631 üzenetére
Volt amikor úgy ment mint a fene, 8M/1,5 Mbps-os netem van, jelenleg így áll a dolog az utorrentben:
[link]
Lényegében a "Tag" rangra gyúrok, hogy legalább valamennyire közelebb jussak az "Elite" ranghoz, ott már a havonta elkövethető hit'n'runjainak száma korlátlan, nem sürgős, de ha egyáltalán nem megy fel semmi akkor valami gond lehet[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ahogy olvastam a (#12613) Dr. Romano hozzászólását én is hasonló problémával küszködöm, ugyanis a letöltés minden fájlnál normális ha seddelik, viszont a feltöltés vagy alig, vagy egyáltalán nem megy
A titkosítást én is álítgattam, semmi nem változik vele.
COMODO Internet Security, GeekBuddy van a gépen
Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest