Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz captainnemo #848 üzenetére
Ma jön, 19:00.
-
captainnemo
aktív tag
Én is felpattintottam még pénteken az 18rc-t és nekem gyakorlatilag a t9 tárcsázáson kívül semmi újat nem hozott. Ezt az amúgy egyszerű dolgot már régóta vártam illetve elvártam volna. A sötét ikonok, nagy ikonokat kipróbáltam bár teljesen érdektelen dolog, és a sötét ikonok tetszetősek ugyanakkor nehezebben felismerhetők emiatt marad a világos. A felirat nélküli ikonok és widgetek jók lennének, és főleg a widgetek tekintetében lenne előnye, ha méretük változna nagyobbra, mert nagyon sok hely kihasználatlan a képernyőn, amiatt a widgetek közt nagyon sok hely van hagyva. Ez sajnos nem változik, ha nincs felirat. Sajnos a lezáró képernyőre nem látok olyan státusz widgetet amin látszana a nem fogadott hívások, új üzenetek, e-mailek száma. Számomra az átrendezhető control center is kicsit visszalépés, mert a kombinált widgeten a Bluetooth nem egyből elérhető, amit sokat használok, emiatt azt külön ki kellett tennem. Elvileg ma jön a végleges bár még nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Ezt sokszor olvastam de eddig nálam főverzió frissítés után sosem volt gond. Talán a 16.0 után volt ez a gyors merülés amit a 16.1 javított. Szóval ott nem az indexelés miatt volt. Most a 18 -nál ez egy kicsit feltűnő. Persze remélem tényleg csak hatterfolyamatok van a merülés hátterében. Aksim már 85 %-os szóval lehet jobban észreveszem az ilyesmit.
-
kchris78
veterán
ipados eseten mi valtozott? 😂 semmi markans difi nincs... oke CC de azon kivul??
-
mAtThEw0319
senior tag
Ez nem rossz ómen! Tök természetes! Ha jól láttam a hozzászólásaid a topicban: ma frissítettél, a háttérben még mennek az indexelések, háttérfolyamatok a frissítés után, plusz gondolom nyomogatod, nézegeted a rendszert, az új funkciókat!
1-2 nap és helyére áll minden! Relax![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Első észrevételem, hogy az aksi jobban merül. Észrevehetően jobban.
-
tuzpenge
őstag
válasz mAtThEw0319 #839 üzenetére
És tényleg működik….én nem jöttem rá, de köszi hogy ezt megosztottad!
ˣ
-
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz tuzpenge #832 üzenetére
Segítek , 1 perc alatt rájöttem a titkára: ha az adott albumot felfelé szeretnéd mozgatni akkor az ujjaddal maradj abban a sávban, a képernyő a bal oldalán (az album képét "fogd meg") ha pedig lefelé (ugyan úgy a mozgatni kívánt album képét "fogd meg") akkor pedig a képernyő jobb széléhez vidd a mozgatni kívánt albumot. 100%-ban mindig működik!
Nem értem miért csinálták ilyen bonyolultra.. de legalább most már tudod hogyan kell! -
Imi1981
veterán
válasz Zsolt,72 #835 üzenetére
Most kipróbáltam megint működik a rendezés de az tény hogy nem mindig elsőre. Kicsit idegesítő néha. Szóval igaza van ez így nem az igazi. Mondjuk engem nem érint mert nem szoktam rendezgetni de mást zavarhat.
Amúgy nekem egyelőre tetszik az ios 18. Azt nem mondom hogy hatalmas változások vannak de azért vannak hasznos új funkciók.
tuzpenge #837
18-at használom. Ma frissítettem szóval még friss.[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
-
Morgenstern
tag
Így pár óra nyomogatás után azt mondom, hogy ügyes ráncfelvarrás az iOS 18. Meglátjuk majd holnap, hogy üzemidőben mit gurít.
-
nagyúr
Ami nem Apple app, az majd akkor vált sötétre, ha a fejelsztő megcsinálja. Pár már megcsinálta a béta időszak alatt, de csomó (köztük igen nagy nevek is) még nem... Várni kell az update-re, addig ez ilyen lesz.
Nem, az a fajta töltés csak 15 és felette van. Annyi, hogy iOS 18 már engedi 5%-onként is állítani, nem csak 80-ig, vagy full tele, mint 17-nél.
-
Morgenstern
tag
Végül felraktam én is a holnapi roham előtt. Eddig tetszik, Photos app is testre szabható, ami nem kell kivehető/rendezhető. Settings app tetszik, hogy rendezett lett. Control Centerben tényleg nincs külön Wi-Fi kapcsoló, csak a Connectivity-s kocka?
-
-
Imi1981
veterán
Frissítettem végül. Eddig tetszik. A zavaró elemek elrejtése funkció nagyon tetszik safariban ! A süti ablakot eltüntetni kiváló. Kár nincs ilyen süti ablak eltüntetés automatikusan. A sötét mód sajna nem minden ikont változtat sötétre. Még próbálgatom.
Az hogy hány százalékig töltse maximum az csak iPhone 15 -től elérhető? Azt hittem ios 18 mindegyik telón elérhetővé teszi.
[ Szerkesztve ]
-
mAtThEw0319
senior tag
iOS 18 RC & macOS 15 RC verzió: aki használ VPN-t mindkét rendszeren, annak működik a iMessage szinkronizáció folyamatosan és a Fókusz üzemmódok szinkronja a két eszköz között?
Nekem valamiért nem akar működni.. az imessage-t manuálisan kell szinkronizálnom, a fókusz üzemmódok meg egyáltalán nenm szinkronizálódnak.. próbáltam itthoni Wi-Fi -n és a iPhone megosztott hotspoton is.
Ha kikapcsolom a VPN-t, akkor fél perc után működik minden rendesen. -
sgeza
veterán
Annyit helyesbítek, hogy én azt vélelmezem, hogy holnap jön ki, de persze ez nem száz százalék. Én úgy emlékszem, hogy kordában egy hétre jött a dev beta után. Mindenesetre hamarosan jön.
Ha közben nem derül ki valami nagy probléma, akkor ugyanez jön ki a nagyközönségnek, igen. Eddig így volt. Ez esetben természetesen nem frissít rá, mivel ez már neked fent van.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Már régebben bekapcsoltam a bétafrissítéseket de nem frissítettem eddig. Csak mint lehetőség volt ott. Most ezt mutatja mikor bekapcsolom [kép].
Most mire frissítene nekem pontosan? A public beta -t máshogy kellene felrakni? Dev béta és public béta között nagy eltérés van stabilitásban?
A hivatalos 18 mikor érkezik pontosan? Kösz előre is a választ! -
classic B
senior tag
Az autocorrectet kikapcsoltam már nem tudom melyik verzióban. Ha rendesen működne, biztosan bekapcsolva lenne nálam is. Amúgy jó lenne a gboardhoz hasonló megoldás a javaslatokra, viszont a gboardot legutóbb 2 éve frissítették, meg alapvetően már a gyári billentyűzetre álltak rá az ujjaim. Jó lenne, ha nem csak emojikkal foglalkoznának a fejlesztők.
-
classic B
senior tag
Sziasztok! Fejlesztettek valamit a billentyűzeten vagy maradt minden a régi?
-
Jaded
őstag
Úgy néz ki ez ennyit tud. Szerintem rosszabb, mint volt (15PM, iOS 18RC). Most vagyok 25%-on.
Renault Megane IV Limited
-
-
kchris78
veterán
18RC aksi tapasztalat? Jó vagy rossz?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest