Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
"Nem kell. Ez nem pro, hanem kontra."
A legjobb duma amit eddig hallottam.
-
ripla
addikt
Ja, a konzolokra nincsenek frissítések, vagy mi? Ne beszéljünk már hülyeségeket. Ennél jobb érved nem volt? Csak vagdalkozol itt kínodban, amúgy 5-10 percnél tovább sosem tart egy frissítés. Se PC-n, se konzolon.
Van itthon PC meg PS5 is, utóbbi lassan 2 hónapja nem volt bekapcsolva, mert nincs miért. Ami érdekelt azt kijátszottam rajta. Most tartunk ott, hogy (elvileg) elfogyott a kraft a sima PS5-ből, ami persze nem igaz, csak lusták már optimalizálni, inkább vegyétek az új vasat kétszer annyiért.
Nekem biztos kimarad, nem is értem mi szükség van rá, játék ugyanúgy nincs hozzá ahogy eddig. 300+ ezerért egy újabb porfogó szobadísz? Viccnek kicsit erős.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest