Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter1918HUN
tag
Csak én érzem úgy, hogy ez egy gyenge gameplay trailer lett? Én értem, hogy mi a mondanivalója, de még nekem nem jött át. Viszont tetszik amit látok. Viszont remélem tartalmilag eléri legalább a bf4-es szintet. Sok fegyver később több pálya esetleg és egyéb ilyen finomságok.
-
Peter1918HUN
tag
Körülbelül igen. Nekem szinte majdnem ultrán elkocog a BFV, szóval remélem legalább egy jó médiumon tudom majd játszani. Bétában úgy is kiderül, jó tudom ott más az fps mikor kijön a teljes játék, de legalább ott már lehet matekozni, hogy lehet normálisan futtatni a játékot.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Fitzgerald #450 üzenetére
Értem én de nem ez volt a mondandóm lényege. Ott még nem volt értelme az RTX-ON nak de itt már simán lehet . És a sugárkövetés nem csak üveg hanem más felületeken is működik + ugye a víz is más aminek igen fps játékban nem sok értelme van ,de ha már 3080-90-es kártyával tolod akkor miért ne kapcsolnád be ?
Hiába van "bagóért proci ha videókártyát mellé horror áron veszel . Egy 1070-es is ami sanszos elég 1080P-re 150 K vicc sajna .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
CptAdamica
veterán
válasz jozefgucci1 #453 üzenetére
Ja, meg hangot is tudnak sugárkövetni, meg ugye árnyékokat, bevilágítást.
Megyen!
-
törölt tag
Szerintetek van rá esély hogy win 10 only lesz?
-
törölt tag
válasz wjbhbdux #457 üzenetére
Win 8.1-en vagyok csak azért kérdeztem. Mondjuk ez meg a dx12 hiánya miatt lesz felejtős nem? Legalábbis ha olyan lesz mint a warzone. Ugye az dx11-el el sem indul. Meg kell valahogy barátkoznom akkor a win 10-el. Eddig már háromszor felfrissítettem de mindíg ment vissza a 8.1
-
FattyDove
őstag
Megy már a 14 évesek meg a 40 éves kiégett arcok sírása a női karakterek miatt, mint a régi szépidőkben?
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz #40047616 #444 üzenetére
"Vagy csak azt lehet írni hogy hú de szép hú de jó?"
Ez általában így van a "hype-reménykedés" ciklusban az 1-2 évente új részekkel jelentkező nagy franchise-oknál, ami általában a legújabb rész első trailere után indul. Ilyenkor történik a váltás a "csalódottság/sz*r a legutóbbi Battlefield/CoD/Assassin's Creed/FIFA/Need For Speed/Far Cry" ciklusról. Tanulság nincs. A körforgás végtelen, és egyben vicces is."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
scope2007
addikt
Jaja durva, szerencsére kb novemberben cseréltem vgat 960gtxrol 1070ampextremere.
Én assembly 60 ért vettem, most meg 150 be elvinnék egyből,,, durva[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
3L1T3
addikt
Most ez az új fajta LEVOLUTION vagy viharok vagy tököm tudja. Ez ugye csak a meccs végén lesz? Mert a gameplay trailer konkrétan csak ezekről szólt. xD
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
FattyDove
őstag
Én remélem, hogy random módon lesz a meccs közben. BF1-ben is baromi jó volt, amikor jött mondjuk a homokvihar. Teljesen megváltoztatta az egész gameplayt egy időre. Vagy amikor jött a baromi nagy vihar BF4-ben a Paracel Island-en.
Vagy ott volt a Flood Zone, ami mondjuk kicsit más, mert ott nektek kellett kirobbantani a gátat vagy mit
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Hát az fasza . . . pont ettől félek, hogy nem-e tolják túl. Most a raktéka kilövésnél oké, lesz nagy vízgőz az menő. De utána? Ahh de várom, mikor indul a béta? Hátha onnan csepegtetnek majd infót a srácok.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
FattyDove
őstag
válasz IntelKiller7 #469 üzenetére
Ezeknek pont az a lényegük, hogy baromi idegesítő dolgok legyenek és teljesen megváltoztassák a pályát. Ha már harmadszor szív magába, akkor majd megtanulsz bemenni a házakba és ott folytatni a harcot.
A BF4-ben a Flood Zone milyen idegesítő volt már? Mégis iszonyú népszerű lett, pont ezért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
3L1T3
addikt
válasz FattyDove #470 üzenetére
Mondjuk simán igazad van, talán megváltoztatja a játékmenetet is elég keményen. Csak tudják mit csinálnak meg hát alsó hangon 1000 emberrel együtt dolgoznak ilyenkor akik tesztelik és tudnak érdemi feedbacket adni.
-
Laraxior
titán
válasz FattyDove #474 üzenetére
Paracel Stormon, egy adott pontállásnál jött a vihar
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
bakker, sztem le kell idén cserélnem majd a 9700K-át.... a frostbite motor jól érzi magát HT procikon....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #479 üzenetére
Mondtam, hogy vedd meg a KS-t
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #481 üzenetére
persze... sose használnám ki ami benne van
lehet sima 9900-atveszek inkább....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
válasz #40047616 #471 üzenetére
én ezzel bőven elleszek megint sokáig.. 960gtxel is megjelenése óta elvoltam.. igaz bf3, bf4, bf1, és csgo volt csak, más nem is érdekelt.
A lényeg hogy nekem ettől nagyobb kártya nem kell, 1920x1080 perfekt.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vga árakkal is, ha most kéne vennem tuti maradna a 960gtx.. annyit nem ér nekem csak a vga upgréd.én is nagyon remélem, hogy végre egy nagyon élvezhető bf fog megjelenni... majd gameplay videók után döntök, vagy beta game lenne a legjobb
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Fitzgerald
veterán
Azért, hogy megmaradjon a "competitive edge", a minél magasabb framerate. Ha mondjuk 1080p-ben játszol egy bivaly procival, akkor egy 3080-3090-el még bele is fér talán az RT, nem tudom...AMD-m van.
"Hiába van "bagóért proci ha videókártyát mellé horror áron veszel . Egy 1070-es is ami sanszos elég 1080P-re 150 K vicc sajna ."
Az tényleg vicc. A 2017-es bányászhoki alatt adtam el az akkor majdnem egy éves 1070-em 180k-ért, és bár örült a fejem hogy végre valamin keresek is kicsit és nem csak bukok, azért égett is picit a pofám...pedig csak 30k-ról volt szó.
Azóta viszont elszabadult a pokol.
De talán megjelenés környékére normalizálódik a helyzet, reménykedjünk... -
Dave567
addikt
World War 3 hangulata van nagyon, ez olyan hülye Modernkor.
Jobb lenne BF3 körüli kor.... + Jobb HITREG.... -
CptAdamica
veterán
válasz Fitzgerald #484 üzenetére
Igazából szerintem 1080p-n inkább a proci érvényesül, elég oda egy 2080-as kártya is. Pont nemrég néztem egy tesztet, ahol i7-6700k vs i7 11700k-t hasonlították össze, 1080p alatt brutál sok, 35-40fps már az előny, viszont amire nekem kéne 2160p-re, ott már ez az előny csupán 6-7 fps volt, szóval nekem is egy kártya kéne.
Megyen!
-
boogie84
veterán
válasz jozefgucci1 #426 üzenetére
Én azért bízom benne, hogy lesznek akik a feladatot is csinálják mellettem.
#433 NY_A
Az mekkora szopatás lenne a csicska kemperek ellen.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Topikgazda
-
Fitzgerald
veterán
válasz CptAdamica #488 üzenetére
Ray tracing kapcsán írtam a dolgot (ha te is annak kapcsán írtad, akkor csak félreértettelek, évek óta nincs nvidiám, el tudom képzelni hogy a 2080 is képes erre erős procival). Ha bekacsolja 1080p-ben, és van egy combos procija ami ki tudja hajtani rendesen azon a felbontáson a két említett kártyát, akkor nem lehet olyan óriási a perfromance hit, hogy ne maradjon kompetitív a framerate. Szerintem pl. egy 5800x vagy egy 11700k BFV-ben még RT-vel is kitol 100 fölötti framerate-et egy 3080-3090-el, 1080p-ben. De csak feltételezem.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
vótmá?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CptAdamica
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #493 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy ez most concept art vagy real screenshot.
-
CptAdamica
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #495 üzenetére
twitter
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lofagi
addikt
válasz IntelKiller7 #498 üzenetére
nagyon remélem,hogy fanmade, mert írtó gagyi xD
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IntelKiller7
veterán
Holnap(06.15.) délután 5kor Twitchen DICE-os emberkék beszélgetnek majd a játékról.
'll be joined by DICE General Manager @ogabrielson and #BATTLEFIELD 2042's Design Director @Khoplin, alongside guests from right across the team
Link: Battlefield Twitch
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest