Hirdetés
-
GAMEPOD
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
R3laX
addikt
Kezdem rühellni ezt a konzolos fost
.
F@sznak kellett FPS-t konzolra deportálni. Maradtak volna a helyükön az AUTO AIM-mal. Quake multi legalább nincs konzolra
. Arra élvez a kis impotens pöcs, hogy pattogtatja a saját lőszert a járgány mellé, amitől ki is csúszik az a sz@r, miközben próbálom elérni a legjobb foglalási pontot. De rühelem az embereket
. Egyre hülyébbek komolyan.
-
lofagi
addikt
válasz
IntelKiller7 #16045 üzenetére
Arról nem találok hírt, hol írják,hogy ebben már benne lesz a Discarded is?
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7 #16045 üzenetére
Azta, új assets-ek! Lehet reménykedni, hogy végre megkapjuk az alap funkciók fixálását.
-
pandras83
őstag
válasz
IntelKiller7 #16041 üzenetére
Kösz a tippet, már erre is gondoltam, ma meglépem.
-
pandras83
őstag
válasz
Fitzgerald #16039 üzenetére
azt is offoltam, csak elfelejtettem írni. A játék install mappájában lévő vcc redist 64-et is újratelepítettem, az easy anticheatet szintén. ha lesz türelmem, újratelepítetem a gamet megint. azért is tragédia ez, mert most már megvan hozzá a hardver 144hz-re, a játék is sokat javult, persze most nem akar indulni a leginkább.
-
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica #16037 üzenetére
nem, dobozosan rendeltem cd galaxistól asszem. 10+ évig nem volt ott ilyen gondom az megboldogult Origin mellett. ez is ismert probléma ea fórumon az ea app kapcsán
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica #16035 üzenetére
ea app -> help -> app recovery -> clear cache után elindult, aztán már úgy sem. mindig kettő rövidet akad a hang és a kép a menübe lépés előtt közvetlen (vagy néha a mapra belépés előtt), aztán kilép asztalra. ea fórumon, redditen is ugyanez a hiba sok játékosnál de sehol sem látok univerzális megoldást.
ja és a bónusz a bf3 az ea appból, ami csak oroszul hajlandó letöltődni, aztán szintén nem indul.
-
pandras83
őstag
segítsetek már légyszi, képtelen vagyok elindítani ea appból
amit próbáltam: game files repair, ea app/játék admin módban indít, cache mappa törlés,
driver update, driver downgrade, videókártya csere, rtss+riva offfriss telepítés után 2 napja rögtön elindult, játszottam pár percet bench célból
aztán egyszer megint elindult, miután gforce experienceben optimalizáltam, de utána ez se működött, hiába reverteltem a beállításokat.
néha eljut a menüig, de a map betöltése után asztalra vág, nincs hibaüzenet
-
kelekyle
őstag
[Játékostárs kerestetik]
Sziasztok!
Van egy jó pár ismerősöm, barátom, játékostársam, akikkel PUBG, CS:GO, Valorant vagy esetleg COD bármikor mehet, de sajnos kb. 1-2 arc van ezek közt, akiknek a mivel játszom metszetben a BF is ott van. Így 99%-ban egyedül játszok, ami nem mindig szórakoztató és egyre kevesebb időm van játszani, ezért amikor jut időm a játékra, a sok agyhalott miatt, inkább a minőségibb szórakoztatásban vennék részt, ami értelmesebb társakkal lehetséges lenne.
Van esetleg Discord szerver vagy itt valakihez/valakikhez lehetne csatlakozni esténként 1-2 játékra ?
Majdnem 20 éve gamelek ezzel-azzal, azt gondolom nem is vagyok rossz, nem vagyok tryhard, objecteket játszok, funolok is, de nem is trollkodom szét a játékot
Köszi! -
Sz. Géza
aktív tag
válasz
CptAdamica #16030 üzenetére
Tankkal is járok így, hogy hallom a rakétaindítást, füst ki és mégis becsapódik a rakéta (ami nem Lis-é).
-
CptAdamica
veterán
Amit nem értek, hogy ülök a little birdben, bemérnek soflammal, majd rám küldik az M5-öt és rögtön bumm, ami ugye oké lenne, mert az M5 1 lövéssel öli a little birdöt, viszont nálam játssza a bemérős hangot, nyilván még nem lövöm el a flare-t, majd elkezdi játszani az incoming missile hangot, abban a pillanatban elnyomom a flare-t és ugyan abban a pillanatban már fel is robbanok, úgy hogy aki rám lőtte, az 100-200 méterre van, tehát kétlem, hogy 1 mp alatt hozzám érne a rakéta. És ez manapság elég gyakori.
De valamit megint elcseszhettek, mert ha valaki ellövi a termál smoke-ot, azt is ilyen 3-4mp múlva látom, ma csomó sárga szerver ikon volt, egyik barátom úgy bugolt, hogy a pályán az ikonja cikázott a pontok között ilyen fénysebességgel kb, neki engem halottnak mutatott, úgy hogy előtte futottam...
Vicces, hogy pont most szopkodják fel a játékot, aztán most van szerintem a legramatyabb állapotban.
-
Dtomka
veterán
Mapváltásnál fekete képernyő, bár alt+taboztam, hogy megnézem a mail-eket. Ez csak nálam jelentkezik vagy ti is tapasztaltátok? köszi aki válaszol
-
Dtomka
veterán
válasz
lofagi #16026 üzenetére
Igen egyetértek, köszönöm a megerősítést
Terv: z790 lap + 13600k + DDR5 32 Gb 6400 mhz CL32 és lehet még az SSD-t is lecserélem egy 980 Pro 1 TB-re mert nagyon jó árban vannak. Anno amikor én vettem a 970 Evo-t kb ~60 k volt most ~18 k.
#16027 CptAdamica
A DLSS 3 és a fogyasztás miatt gondolkodtam el de mikor láttam a gaming x 4070 több mint 300k el is vetettem a cserét. A monitorom miatt mindenképpen Nvida-nál maradnék mert a G-Sync hatalmas élményt ad, hogy nincs képtőrés. Na hazudok mert lenne és vagy szokott lenni ha 144 fps nél többet jelenít meg és emiatt "lép életbe" az fps korlátozás.
A köv rész legalább még 1 év, de lesznek előbb vagy utóbb Unreal engine 5 játékok na meg lassan (nagyon lassan) a GTA VI is meg fog jelenni. Addigra már az 5000 sorozat lesz porondon és akkor fogom lecserélni a 3070 -et egy 5070 -re ami már 4080 as szint ami most 3090 szint és sokkal jobb lesz a fogyasztása, remélem. Mert nekem nagyon nem jön be, ha egy kártya 350-450 watt-ot fogyaszt. Max 250 nálam a határ -
CptAdamica
veterán
válasz
Dtomka #16025 üzenetére
Ráadásul a 4070 elég sovány előrelépés egy 3070-hez képest, szerintem nagyon nem éri meg, első értelmes választás nv oldalon a 4080 lenne, dehát az meg őrült drága, viszont amd oldalon a 7900 XT már egész jó áron van és egész jó pluszt ad. Gondolkoztam én is a 7900 XT cserén, de úgy döntöttem ezért a gyász játékért nem éri meg, majd talán következő rész miatt. Amúgy szerintem is jobban jársz egy félkonfig cserével jelenleg, az a 7700K már nem mai darab, emlékszem nekem mekkora ugrás volt BF5-ben, amikor a 6700-at lecseréltem 11700K-ra.
-
Dtomka
veterán
válasz
CptAdamica #16020 üzenetére
Értem. A DLSS hasznos dolog de pl a Forza 5 ben sem ajánlott mert lerontja eléggé a grafikát. Igaz én csak a 3070 miatt a DLSS 2-t tudom használni a 3 már jobb állítólag.
Le is cserélném a vga-t de most még drága az új sorozat, 300k a 4070 és a váltás ~150k kerülne. Inkább alaplap+proci+ram-ot fogok upgradelni
#16023 musicproo
Vannak játékok melyekben lehet, de én az nvida control panelben állítom be és ezenkívül még 1-2 dolgot. -
Gyula84
veterán
Aztán ott vannak a csalók, nem feltűnően csinálják de ott vannak
Mikkor a csapatában rajta kívül minden jó játékos ilyen 12-18-al áll ő ott van a csúcson 48 öléssel, és nem ám járművel mert az már alig van a Breakthrough módba, gyalogosan egyedülhogy a vérbe állapítottad meg, hogy ő egyedül van?
-
bul07
nagyúr
Hát most komolyan
Már megfogadtam párszor hogy csúcsidőbe nem játszok de ez a sok agyhalott játékos
Kempingezzen de ne a világ végén ahonnan senki nem talál elÉjszaka hajnalba a támadók olyan 70-80%-ban mindig győznek, csúcsidőbe meg jó ha az első pár pontot eltudja foglalni a csapat annyira agyhalottak
Aztán ott vannak a csalók, nem feltűnően csinálják de ott vannak
Mikkor a csapatában rajta kívül minden jó játékos ilyen 12-18-al áll ő ott van a csúcson 48 öléssel, és nem ám járművel mert az már alig van a Breakthrough módba, gyalogosan egyedülÉs a rengeteg játékbeli hiba ami megkeseríti az egyszerű játékos életét
Még mindig nem javították a jármű megjelenési hibát, amit már több mint egy hónapja említettem, videóval szemléltetve (videó[link])Akkor egyes pályákon megjelentek pácika oszlopok amit nem lehet kidönteni, régen nem voltak ott, videó[link]
(ha jól emlékszek mert nem akadtam meg bennük) -
CptAdamica
veterán
-
@rglaaf
veterán
Ps-en ha átvan rakva L1 zoom R1 fire akkor hogy plantelek? 😄
-
Dtomka
veterán
Még fura ez az új mód de nem rossz.
-
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7 #16011 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ.
-
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7 #15961 üzenetére
A Forza 5 miatt pár napot kihagytam, látom update is van. Ebben már "benne van\lesz" a Discarded map módosítása?
#16009 CptAdamica
Gratula.
Menüben 167 fps-ed van? Jó géped lehet. 240 hz-es monitoron játszol? Nekem csak 2k-s (144 hz-es) a monitorom és emiatt 143 -ra lekorlátozom, hogy ne legyen képtőrés. -
ƵøŁĭ
veterán
Seris X-en nektek nem szaggat a játék?
-
RoliHero
tag
válasz
musicproo #16002 üzenetére
Szia!
Nekem korábban amikor a cpu 3600 volt elég sűrűn voltak droppok. Aztán váltottam 5800x re és sokkal ritkábbak lettek, illetve nem olyan durvák. De ettől függetlenül a 0.1% low 50 fps alá is bemegy.
Majdnem teljes low beállításokkal játszom.
A SAM bekapcsolása is segített ezen egy kicsit.Meg amúgy frissítések után nekem sűrűbben szoktak droppok lenni, mintha valami nem lenne oké utána
-
musicproo
tag
Találkozott mostanában valaki fps droppokkal a játékba? Van rá valami megoldás?
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica #16000 üzenetére
Jaja, sajnos elég unalmas így. :\ Mondom úgy, hogy én is azt használom az esetek legnagyobb többségében, mert kb annak van most jelenleg csak értelme. EZ pont olyan, mint a legelején a PP-29 vagy később a BSV-M. Igazából még nagyon sokan csak most értek oda, hogy meglegyen nekik ez a fegyó. Valószínűleg még csak most fogja Dice is realizálni,hogy mennyire op, akár a gyengébb játékosok kezében is. Szal a nerf az még lehet,hogy hetekre lesz csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest