Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz westcoastog #63331 üzenetére
& (#63332) kisza25
2005 vegen vasarolt MX518-am iden januarban adta meg magat, azota egy G400-at nyuzok. Ha fele ennyi ideig fogja birni, mar megerte. Mondjuk nem vagyok az az eger utos tipus szerencsere, billentyuzet tobb halt mar meg a kezeim kozott.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz konzultáció #63056 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy Te egy troll vagy
-
stickermajom
addikt
válasz ingalls #62833 üzenetére
With Battlefield 4 Final Stand released, we hope and believe that you will enjoy it together with the rest of the game for a long time. However, there is one thing we want to assure you: there is more content coming for Battlefield 4.
We will share details on exactly what this new content will be, and when it will arrive, in the near future.
Valami lesz azert.
-
stickermajom
addikt
De jo, hogy tegnap vettem 8400-ert premiumot
-
stickermajom
addikt
Koszi a gyors valaszt!
Megfontolando a tipped, csak nem tudom mennyi most az alapjatek realis piaci erteke. Premium Edition online kodot 8400-ert lattam HA-n, a dobozos 12k.
Lehet egyaltalan aktivalni ugy az online Premium Edition kodot, hogy mar megvan az alapjatek? Elvileg ugye nem kene gondot jelentsen, max "ugrik" az a plusz BF4 peldany.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Premium Editionnel, ha neten veszem kulon van az alapjatek + premium kodja, vagy egyben? Akarhogy nezem olcsobban kijonnek Premium Editionnel, mint ha membershipet veszek, csak nem tudom, hogy tudom-e aktivalni, ha az alapjatek megvan..
Udv
-
stickermajom
addikt
i5 4570, GTX760, 8GB RAM mellett 1080p felbontás és low beállítások mellett 90 fps, aztán egyszer csak 15 Szintén zenész a win7-tel. Ez így egyelőre nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest