Hirdetés
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
petymeg #44899 üzenetére
Csak az end game szerverekhez nem csatlakozik...
Van valami trükkje, hogy ezeken is tudjak játszani?
Meg azt vettem észre, hogy a korábban remekül működő Genius MetalStrike jostick nem használható, nem érzékeli játék közben, hogy csatlakoztatva van. Erre valami magyarázat?
-
Redneck
nagyúr
válasz
petymeg #25505 üzenetére
Ezt nem tudom én úgy vagyok vele hogy mindig legyen 60 fölött
Lehet majd beruházok egy 7850-re
Large Caspianon volt hogy bement 57-re sőt 55-re és arra már húztam a szám.
Fagyogatott, pár százalék tuning ugrott, úgy nem ment 60 alá.Medium, Mesh és Shadows High, SSAO off, FXAA low.
-
nrg.96
csendes tag
válasz
petymeg #24874 üzenetére
Ááááh lehetetlen,hogy túlmelegedjen... Egy Dual Fan-os XFX HD 6870 -el tolom.
Csak akkor dob ki ha van valaki a szerveren. Elég idegesítő tud lenni ha már Zsetont is adok érte. Én ugy gondolom ha már valamiért fizetek akkor az legyen jó.petymeg Ez csak kód ezért nem is kaptam hozzá kódot.
-
SipiBcs
őstag
válasz
petymeg #24854 üzenetére
Beütöd az Originbe a termékkód beváltásához a számsort! Elkezdi leszedni a 6 GB-nyi cuccot.... telepíti... és mehetsz az új mappokra!
Ha véletlen nem kezdi el 4-5 percen belül, akkor restart után megteszi...
(ha orosz verziód van, akkor újra kell tenni az angol nyelvet) -
SipiBcs
őstag
válasz
petymeg #24655 üzenetére
Az Origin boltja mellett érdemes körbenézni máshol is. Spórolhatsz vele 4-5 ezer forintot. A konzolok szervizében talán a legolcsóbb.
A Prémium amellett, hogy fél áron hozzájutsz az összes DLC-hez (talán 5 kiegészítőt terveznek összesen), hamarabb is megkapod 2 héttel, mint kiadva. Dupla XP hétvégék, Prémium dögcédulák... új játékmódok....stb.. stb...
DLC-k: Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath, End Game
-
petymeg
addikt
válasz
petymeg #24640 üzenetére
Megoldódott a problémám: nem szabad ékezetes betűket használni a könyvtár neveknél. Sajnos ilyen kényes ez az origin.
Más:
Én megvettem még anno dvd-n a játékot, meg letöltöttem hozzá a back to karkland kieget.
Van még a premium kiegészítő meg az armored, melyiket érdemes megvenni? Mind a kettőt, ha "fullos" játékot akarok?A multiban látom, hogy vannak olyan szerók amire csak az armored kieggel lehet fellépni...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OpenWRT topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk dokkolókat
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest