Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Xbox Series X|S
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 7
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
betegphiu #44941 üzenetére
Köszi. most frissítem a drivert mert mikor írtál már fel volt telepítve a CD ről.
mufi Volt egy olyan érzésem tegnap h ezt alaplaphoz is kellene csatlakoztatni mikor láttam h nem működik illetve milyen csúnyán log lefelé. Már egy hete vártam ezt VGA, teljesen elvoltam szállva.
Nem is csoda h nem figyeltem..
-
trancemusic
senior tag
válasz
betegphiu #44897 üzenetére
Akkor meg nem azért ment tönkre. Annyi játéka van a slotnak is. Szal nem azért mert "végre" hozzá is ért az érintkezőhöz...
Vízszintes holtjátéka nem igazán van hogy a 2 mm miatt nem ahhoz ért hozzá,amihez kellett volna...
Előbb utóbb elromlott volna magától is szerintem. -
trancemusic
senior tag
válasz
betegphiu #44826 üzenetére
8x-os sebességet tudnia kellene a 2. pcie slotnak!
4x meg 1000%!
Még egyszer leírom: 2x-es sebesség alaplap vagy vga hibát feltérelez.
Ettől még működik,bár nem olyan gyors mint amilyen lehetne...
Legrosszabb esetben az északi híd be fog krepálni!
Jobbik eset,hogy a vga fizikailag nem érintkezik a slot hátsó részével,de megy 2x-es sebességen.
Másik slotban azért nem ad képet mert a slot elején nem érintkezik.
Tessék próbálgatni,nemcsak berakni,a vga sarkát fel vagy le nyomva ( ésszel ) indítani a gépet.
Alátámasztod,kikötöd vagy bármi!
Ez nem vicc!
Ez a spórolós cégek görbe pcb-je kérem!
Táncsak nem asus a vga? -
trancemusic
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest