Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
slett27 #83857 üzenetére
Bár utánaolvasva ez a használási módszer nem javasolt. Túlterhelheti a 8-as csatlakozó a 6-os csatlakozó kábelét.
"If a 6-pin connector is plugged into an 8-pin slot, the GPU will attempt to draw more power than that cable is rated for, resulting in a fire hazard. To avoid this, we provide any combination of connector types you may need through our selection of GPU Standard Power Cables."
-
RootRulez
félisten
válasz
slett27 #2998 üzenetére
Elméletileg igen (4870 is tudott menni a 4850-esl 4850-es órajeleken) De gyakorlatilag nem vennék rá mérget.
maat23 Ezekhez a rajzoló VGA-khoz nem értek, de azt tudom, hogy ami rajzba kafa, az játékokba nem annyiara. Míg ami inkább játékos, az tuti hasznosabb a mostani integráltadnál rajzban is. -
gabo9201
senior tag
válasz
slett27 #1983 üzenetére
Itt egy teszt arról, hogyan viszonyul a GTS450 teljesítménye a GTS250-éhez. Mivel a GTS250 nem sokkal erősebb egy 8800GTX-nél a GTS450 sem lehet sokkal erősebb. Én kb.: 15%-ot mondanék rá.
Mondjuk ezeknek a hardverteszteseknek nem minden tesztjüket lehet készpénznek venni, de ez szerintem jó.
Mod.: Persze ha választani kell közülük, akkor a 8800GTX már nem ajánlható nyugodt szívvel, mert sok 8800 hal meg, ahogy előttem is mondták.
(#1985) Lastemperor:
Hagyjátok már azokat a retek hwcompare hülyeségeket. Azokból jóformán semmi sem derül ki (tisztelet a kivételnek).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest