Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xervo
csendes tag
válasz Viktor0610 #3107 üzenetére
Értem,és köszönöm a segítséget,nem tudtam volna dönteni.Akkor 6120 lessz,és még olcsóbb is! Esetleg azt nem tudod hány mhz-s a 6120procija?Pda mania-n nincs fent,az itteni tesztben meg nem találtam. .
Mod:Jut eszembe,a t-mobile nagyon belerondított a szoftverbe?Vagy csak van egy magentás theme amit le lehet cserélni?Na még 1:T-mobil előfizuval venném és úgy, hogy 10kbefizetés aztán 12hónapig havi 2500ft törlesztés,ezen kívül csak a havidíj meg amit telefonálk ugye?Nincs semmi egyáb más költég igaz?Ami a webshop-ban van ár az akkoris ugyvan ha boltban veszem?
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Hey!E65 kiesett sajnos,most Nokia N73 és 6120C van versenyben,szerintetek meiket érdemesebb megvenni?Főleg zenére és mindeféle programok rápakolgatására használnám.a 6120c-be na FP1 az mennyiben jobb mint a sima 9.1?Melyiknek erősebb a processzora?Ram?Vagy ezek már nem fontosak?Régen mikor 3650-em vel sikerült leszedne megy jó játékot és jól az arcomba tolta hogy több ram kéne barátom Kamera ügyileg az n73 nagyon odaveri a 6120c-t igaz?Még számításba jöhet az E50is bár annak a kamerája nem túl jó,de ha zenében,esetleg teljesítményben érezhetően tubbet nyujt mint a másik kettő akkor...E50-ben és N73-omban is 220mhzs proci van E50ben ''70mbrom/ram''N73ba 40mb rom/ram<-ezt nem teljesen értem....
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
válasz fateless #3059 üzenetére
Helo!Köszi a segítséget,tehát ha leadok nekik egy régi telcsit akkor 16kért enyé ma telefon havi 3670ft-ért+havi 1890ft a net 50+a legkisebb/olcsóbb díjcsomag:Társalgo 1980ft havonta tehát összesen 7540ft...+még amit beszélek ugye?Vagy ha 20-at fizetek be net 50nbélkül akkor havi 7000ft+amit beszélek?Akkor is kell régi telcsit leadni ugye?
-
Xervo
csendes tag
Sziasztok!Lehet nagyon hülye kérdés,de azért felteszem.Szóval szeretnék venni részletre kártyafüggetlenül,vagy előfizuval egy Nokia E65-öt.Ez idáig nem is gond de az jó lenne ha amit 1hónapba nfizetnem kell össz vissz az 5k forint között legyen,olyat lehet valahogy?Kezdőrsézletre úgy max 25k körül gondoltam....T-mobilnál van havi 397*forintért de ott valami net 50van 12hónapra meg minden,aztán nemtom hol akarnak átbaszni...nem lenne jó ha kijönne a csak hogy hoppá...15ezer ft....Szolgáltató nekem mindegy Kérem segítsetek,előfizuhoz sík hülye vok
-
Xervo
csendes tag
válasz Allinczuzi #171 üzenetére
Milyen programot használsz?ÉN BlueSoilei-t,Bár nekem motorola v3-am van,szintén vodás,én az objectpush,részvel át tudom küldeni a játékot és fel is telepíti.Milyen formátumban van a játék?Lehet hogy még valami programmal át kéne alakítanod.
-
Xervo
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-Hogyan tudnám nyitni?
-Sima usb káballel próbáltam,amit adtak a telefonhoz,usb a másik vége meg mini usb.
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Hy all!Van nekem egy Live!-os V3-am.Szeretnék rárakni egy planetmotox.net-ről letöltött monstepackot(flash&flex egyben)Ami kártyafügetlenné,és live!talanná tenné.Bootloaderben elindítom a telefont,a p2k driverét jelölöm ki neki,felismeri,a telefon ki is írja,hogy ''transfer mode''.Ekkor elindítom a PST 7.2.3-omhoz tartozó MultiFlexFlash-et kiválasztom a flash-et és bepipálom a ''Override existing....'' és a master reset és a clear-t.Rámegyek hogy start,''Creating image file''ez elmegy 60%ig és megál(vagy 100%nál) és kiírja ezt:''FLASH failed!***error*** Unable to connect to the subscriber unit.Unable to get string descriports.''XP Sp2-őm van,skn6371C adatkábelel próbáltam.
Mi lehet a probléma?Kérem segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest